nonstop 21.08.04, 10:26 w zwionskó z ostatnimi fpisami natemad psuf szczyrzenia, to wóaśnie wczoraj oszczygłem mojego psa, o za 150 zet hyhy zato teras wyglonda znuf jak pieseg z Lekramy, i ma łepeg w krztałcie orhideji Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bei Re: szczyrzenie 21.08.04, 15:53 a jaka to rasa? Czy miał długie wosy? Ja zostawiłam w domu u taty rotfajlera- potulnego jak miś Baksa............niekjedy tensknję za nim- ale teraz tu w cinrzy- to nie mogłabym siem nim zajmować.....Jego nie mósialam szczyc.......fajnie masz, rze do salonó dla piesów zaglądasz...pozdrofjonka dla pjeseczka Odpowiedz Link
nonstop Re: szczyrzenie 23.08.04, 08:38 bei, pieseg to jest rasOWY i jego rasa tosie nasyfa: westie, szyli "West Highland White Terrier" - uffff, mósiałem 4x tom naswe pisadź... Odpowiedz Link
okrent9 Re: szczyrzenie 26.08.04, 03:34 te "West Highland White Terrier" to som te psy co ich biorom prosto do nieba? taki jeden pan co mial dwuh innyh panóf kolegóf i psa i jeździł na łótce to on powiedziau rze jak dostal tego sfojego psa co sie nazywau Montmoręci czy cuś w ten deseń to zaras wiedziau rze ten pies topojdzie prosto do nieba po wyrazie pyska. Ale tu Nąnstop ja ciem nie chcem straszyc ale tu nastompiła komplikacja, ajk temu panowi przynieśli 10 kur co ich ten montmoręci zadósił i jak kobita przyniosla sfojego martfego kotka co pad ofiarom tego psa, żeby pan se go obejrzau i widziau jakiego ma psa morderce! i jak go somsiad do sondu zaskarrzył ze musiau sześ godzin siedzieć w szopie na podwrórku bo ten Montmoręci tak go szczuł że normalnie ten gosciu to siem bau wyjsc z tej szopy! i jeszcze inne były numery co ten montmoręci robił i w końcu ten jego pan to doszed do wniosku ze ten pies jednak na chwile na ziemi zostanie zanim go weznom żyfcem do nieba... ty sie Nąnstop zastanóf czy ci sie opłaci płafcić za to zeby ten tfój pies wyglondał jak orchideja jak ci przydzie mandat za ókatrupionego boa dusieciela płacic przez twojom orchideje w wysokości pińć pińcet! Odpowiedz Link
nonstop Re: szczyrzenie 26.08.04, 09:50 eee tam, tem w ódce to mjał na drógie imje Klapka, czysz morzna takjemó wieżydź? pozatem to ja niemjeszkam w Centrómie posen, dzie ostatnjo znaleśli polucjanci całe stado wenrzóf boła, tylko koło reserwató, a tam so li i jedynje padalce Odpowiedz Link
okrent9 Re: szczyrzenie 26.08.04, 22:31 a ty nąstop to jezdeś z Posen? nomralnie ale czad! bo jedna moja pszyjaciułka ale ona nie jezd z Polski bo tam jakas jej ciotka czy praprababcia to wyjehali z Polski wiencej nish stolat temu i ona sie urodzila tam, to sie tam urodzila w takiej miescowosci co sie nazywa Posen! ale to jest w Mihigan czy kjakos tak w Ameryce. to ty tesh jestes z tamten Posen? tam oni to majom Kazimir church, byles tam nąnstop? A ten reserwat co ty mieszkasz kolo niego to kto tam mieszka oprucz tyh Padalcuf? ja to bym sie bala koło rezerwató mieszkadź, bo teras to jest taki film Zagroda czy jakoś i tam to som w lesie potwfory! qmpela mi opowiadała i ja to bym sie bała a jeszcze inna qmpela to mi powiedziała rze teras to panuje wscieklizna u nietoperzów i sie mozna zarazidź jak cie ugryzie! ty lepiej nąnstop uwarzaj, boszkoda bybyło takie qmpla stracić jak ty, nąnstop. Odpowiedz Link
nonstop Re: szczyrzenie 27.08.04, 08:58 popjerwsze primo: z posen w posen, anje w mihigan podrógje sekóndo: tento rezerwat nazywa sie Rzórawinjec, i so tam rzórawiny (jag sama nasfa wskazóje) oraz rzaby coto kómkajo (jak to żaby) wienc mie nie zjedzom, jako te potfory, bo rzaby-goliaty to som w Kamerónie, a to jezd daleko, zdaje sie rze w Indjah, o! Odpowiedz Link
umfana Re: szczyrzenie 21.08.04, 21:33 rzkota sze koduf nie moszna zdzcy...masze o dym apy muj got miau lepeg w krzdalcie orhideji...ech rzycie rzycie Odpowiedz Link
sentrum Re: szczyrzenie 23.08.04, 12:31 Rzułfia szczyc siem nieda. To wiembo muj kómpel ze siłofnii miau rzułfia. Ale mó kópił takom małom sztange. Superhuopak pozdrafia wrzyskie cosmogerls. Odpowiedz Link
okrent9 Re: szczyrzenie 26.08.04, 22:37 a tzo to jezd żdąnga, semtrum? taka maszynka do golenia do rzułfióf? superlaska pozdrafia sentruma Odpowiedz Link
ambjutiful umfana 25.08.04, 11:45 Umfano Kofano Kodki moszna tesz szczyc! Jamam dfa kodki persgie. One majom baaarco duógje wuozki i czeba je czasem szczyc! Muj Misiadźek siem tym zajmóje ó nas f domó, boja to njebarco ómię. Bieże takje norzyczki i normalnje szczyże kodka! A potem kodek uysy taki hoci pienkny. No. Czasem to czeba kodka oszczyc. One tego njelóbiom fcale, ale mószom to polóbidź rzeby pienknie wyglondadź potem. Papatki i GLEBA. Odpowiedz Link
okrent9 Re: szczyrzenie 26.08.04, 03:37 oh rzycie rzycie czemu ludzie som tacy fturni?! orchideja i zaraz wszyscy muszom miec orchideje! a ty umfana wiesz jakie Koreanczyki umiom wycinac z arbuza ruże?! to sie dopiero nazyfa sztóka przez duuuuurze SZ! Odpowiedz Link
e-milia44 Re: szczyrzenie 26.08.04, 11:54 s arbusa, ale nie s pjesga! jakby umiau rurze s pjesga wycionć to by byu bosu aj lowe orhidejis *** ! Odpowiedz Link
okrent9 Re: szczyrzenie 26.08.04, 22:35 e-milio44 ja ciemorze rosczaruje ale ja słyszałam rze Koreanczyky to umiom wycinadź rurze ze wszyskiego. a jush Chińczyki to wogle.Ja to słyszałam rze oni z tego co ma 4 nogi to tylko stołó nie zjedzom, z ptactwa to tylko samolota nie, a z płyfajoncyh to tylko lodzi podwodnej nie, a tak to wszysko mogom ugotowac i zjeźdź... :\ Odpowiedz Link
umfana posdro okrent9 30.08.04, 12:06 fiem...goleka mi pszyzlal na majla orhitee s arbusa...to cutny kfiad! Odpowiedz Link
e-milia44 Re: szczyrzenie 23.08.04, 21:06 a jak ma taki łepeg w krztałcie orhideji to na niego inne pjeski nie chcom sikadź? bo on taki roźlinkowy tera... ja wiem pofiecie rze to s zazdroździ ja tak piszem alem ja nie mam pjesga... ((((( a tak fogule to nie moszecie takich szeczy pisadź tu bo jak jam zaglondam i nie fiem o czym to bendzie to sie nie spodziefam sze som takie pjesgi i mogem szoka dostadź ... )) Odpowiedz Link
nonstop Re: szczyrzenie 24.08.04, 08:25 emylko, tu sobje morzeż westie obglondnońć westie.toplista.pl/ Odpowiedz Link
e-milia44 Re: szczyrzenie 24.08.04, 23:13 ojejusiuuuuuuuuu, jaki śliczny pjesedźeg!!!! asz żem piszczauam i wycmokaśkauam kompjutera!!!!!!! ojjj! )))) taki trędi!!! taki mniamuśny!! tylko na molo na spacereg s takim pjesedżgiem i gołing tu majami! oridżinalna orhideja!!! ja musze miedź takiego piesedżga!!!!!! aj lowe ju i wszyzdkie pjesedżgi ol of de łorld!!!!!!! cmakaśki i papatki Odpowiedz Link
nonstop Re: szczyrzenie 25.08.04, 08:28 nooo! pewno rze ślycznyzagramniczny! i nje taki malótki jak te z wstonrzeczkom na gufce, co sie Korgy nasyfajom, i ma zombki, jak ras mię óhapnoł to nafet pszegrys siem bszes renkawiczke ) Odpowiedz Link
alfa_romeczek Ideja - trendi bisnes, Doda siem urzre z zazdrości 29.08.04, 19:17 Słuhaicie, to byuo tak: Ja siedzem w gymje na plarzy i nordik łokuje i patszem na Glamur Tivi. I tak mi sie pszypomniau botoks. Że zmarżdżgi gładzi, no nie? I pjes pszeleciau taki pomarszczony jak tej rasy Gołota albo tei drógiej, co gorzei pomarszczona, nie? I mnie sie coś po baseboluffkom zapaliło: Romuś a jak takiemu buldogu dać botoksa zaszczyg, to by mó znikuły te wrinkyls? I muwiem Maj Suit Tusi, a tej asz podskoczyłow, wjecie co i muwi: Romóaldek, to nie tylko to!! Tak wogule wiesz, szenhajt hirórgii dla psuff i kotuff, znaczy operadzje plastydżne. Że nasz zespól Nou Verdżyns by moug pokazac w Bardelu albo w Fukcie rze ma napszykład amstaffa po korekcie brwi, abo jamnika na silikonie abo co takiego. A potem to my doszli do wnjosku że możnaby tam psą robić pyski na celebriti i np. takie pit bulla z gembo Pitt Brata abo pudlicem na Brytnej, abo nawet kucyka na DoDe, taki czarny pijar, nie? I siem hce was zapydadź, czy dopsze o tym myślidzie, to jest gut ajdija czy nie, co? Kurcze jak fajnie, was lawju macz. Odpowiedz Link
okrent9 Re: Ideja - trendi bisnes, Doda siem urzre z zazd 29.08.04, 23:15 alfie-romeczku, ty to normalnie genjósz jezdeś! to czszeba opatentowadź! i wogle dopsze rze tó jez takie prywatny foróm bo inaczej to ktoź by móg ten pomys ukraźdź! ty nie muf tego nikomu! to mósi być nasza tajemnica! top sekret! Odpowiedz Link