hanusinamama 06.01.24, 19:54 E-matka widziała...słyszała? Nie wrzucam filmu, można na youtube poszukać...ale uwaga: tego się nie odsłyszeć. Teledysk też taki...hmmm Koleżanka mi podsłała z komentarzem "pacz jakiego Enrique mamy" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanusinamama Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 06.01.24, 19:56 Miało być "tego się nie da odsłyszeć". Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 06.01.24, 20:00 hanusinamama napisała: > Miało być "tego się nie da odsłyszeć". Faktycznie. To chyba miało mieć tytuł "Nigdy Nie Zapomnisz" Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 06.01.24, 19:58 Nie wiem, po co temu o wzroku tęskniącego za rozumiem robić reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 06.01.24, 20:23 😄🤣😂 ani głosu ani wyglądu, taka tam bieda produkcja Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 06.01.24, 21:24 W sumie jestem pod wrażeniem, że mamusia mu nie podrasowała głosu na nagraniu Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 06.01.24, 21:40 Ales narobila Hanusina, ja ci tego nie zapomne A tam juz ponad 60 tys. ludzie napykali wyswietlen. Popularny gosc Odpowiedz Link Zgłoś
wunder-gaffe Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 06.01.24, 21:45 hanusinamama napisała: > W sumie jestem pod wrażeniem, że mamusia mu nie podrasowała głosu na nagraniu > Jest zajęta swoją karierą muzyczną. www.tiktok.com/@wojciechdorula/video/7319225795300347178?embed_source=121374463%2C121351166%2C71838017%2C121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_fullscreen&refer=embed&referer_url=www.se.pl%2Fwiadomosci%2Fexclusive%2Fzenek-martyniuk-spiewa-w-duecie-z-zona-w-tym-nagraniu-z-prywatnej-imprezy-to-danuta-jest-gwiazda-aa-mjMu-e8Ny-xjfA.html&referer_video_id=7319225795300347178 Odpowiedz Link Zgłoś
mikaela84 Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 08.01.24, 08:49 Dlaczego to tak oni walczą o mikrofon??? Odpowiedz Link Zgłoś
wunder-gaffe Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 08.01.24, 09:11 mikaela84 napisał(a): > Dlaczego to tak oni walczą o mikrofon??? Żona wyrywa mężowi, bo chce żeby ją było głośno słychać. Mąż wyrywa żonie, bo nie chce żeby się kompromitowała przy ludziach. Same jej miny wystarczą. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_bb Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 08.01.24, 10:11 Śpiewa jak 99% amatorów, nic szokującego. Wniosek mam na temat wyglądu Danki. Pomogły jej te wszystkie zabiegi i operacje. Ubiór przemilczę, ale twarz poprawiona skutecznie, ma wizualnie z dziesięć lat mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 06.01.24, 21:42 proszę Daniel Martyniuk - Nigdy Nie Zapomnę [;Official Music Video 2024]; NOWOŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 08.01.24, 09:34 OMG..liczę, że j e d n a k zapomnę.. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka00000 Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 08.01.24, 10:16 W ładnym miejscu to kręcili, i to by było na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
laluna82 Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 06.01.24, 21:54 Ten kiczowaty klip.....nawet nie widząc, wiedziałam że będzie osadzony w scenerii ciepłych krajów. Takm luksusowo No niestety i tak pewnie zrobi karierę Jest określona grupa spoleczna, która tłumnie na koncerty Martuniuków będzie latała. Młody ma tak wydeptaną ścieżkę kariery, nazwisko , rozpoznawalność.... przecież gwiazdą jest od dawna W sumie to teraz zastanawiam się dlaczego wcześniej czegoś nie nagrał W końcu to dziedzic króla disco polo. Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 00:00 Bądźmy uczciwi - śpiewa lepiej niż ojciec 😁 Słyszałam wcześniej wykon a’capella i nawet było ok. Zepsuli kiczowatym podkładem muzycznym i teledyskiem. Wyszedłby lepiej idąc nie wiem… w poezje śpiewana? Cos bardziej ambitnego. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 00:08 shellyanna napisała: > Wyszedłby lepiej idąc nie wiem… w poezje śpiewana? > Cos bardziej ambitnego. Danielek z jego ekhm,... wrażliwością i poezja śpiewana. Niezła figlareczka z ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 07:50 Ojtam… w repertuarze Kwiatu Jabłoni bym go obsadziła, okrasiła historia o odwyku i nawróceniu w stylu Koterskiego i miałby chłopak szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 10:41 Jak ja nienwidze Kwiatu Jabłoni i tego ich Nie wiem co gorsze - rzępolenia a`la dożynki czy dykcja Daniela z "szyBko" wypowiadane jak zbuntowany przedszkolak Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 12:01 Ja tez nie cierpię, ale ten jego wokal mi pasuje do takiego klimatu Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 18:45 Ty zdaję się Dody chętnie słuchasz? To bliżej ci do Daniela i Zenka niż Kwiatu Jabloni. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 08.01.24, 08:42 Tatuś ma lepiej opracowane nagrania...śpiewać nie umie ale nieco mu wygładzają fałszowanie. Tutaj jakby na zywioł poszli. Uszy bolą... Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 08:52 Jeśli chodzi o sam śpiew, to spodziewałam się czegoś znacznie gorszego 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 09:04 Choreografia (?) bardzo zabawna. Te ruchy uniesionych rąk, nijak nie przystające do muzyki i tego o co i jak śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
aazz67 Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 10:12 Bo ma przestarzałego menadżera. Odpowiedz Link Zgłoś
aazz67 Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 10:11 Nieprawda - Daniel ma dobry głos, lepszy od ojca. Teledysk taki sobie, ale wokal jest ok. Brakuje w pewnych miejscach chórków i wyeliminowania delikatnego drżenia głosu, ale Daniel to naturszczyk - to powinien zrobić dzwiękowiec. Ale jest potencjał, Kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
aazz67 Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 10:17 I jeszcze coś - niech Twoja mama ciągle nie podkreśla, że jesteś dzieckiem, to jest strasznie niszczące. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 08.01.24, 08:44 Laryngolog cię badał ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 08.01.24, 09:09 Raczej potrafi zachować obiektywizm. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 08.01.24, 09:41 Wiesz gust muzyczny to jedno. O gustach się nie dyskutuje, muszę zapamiętać jednak aby o muzyce z tobą tym bardziej nie gadać. Natomiast tu jest kwestia słabego głosu, słabego trzymania się linii melodycznej. Fakt, ze jeo ojcieć spiewa gorzej nie oznacza, że on śpiewa dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 08.01.24, 09:50 Przecież właśnie dyskutujesz. Porównując do reszty polskich młodych wykonawców, Daniel nie wypada gorzej od chociażby Sanah, której głos wwierca się nieprzyjemnie w głowę i która każda piosenkę masakruje idiotyczna maniera. Większość wykonawców śpiewa z playbacku. Młodego Martyniuka słyszałam acapella i do tego wykonania się odnoszę. Zalinkowany aranż ani mi się nie podoba stylistycznie ani wizualnie, a tandetny podkład zakrywa to co najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 10:19 Teledysk rodem z lat 90', ulany chłopiec śpiewa jak przypadkowa osoba pod prysznicem, ale i tak zrobi karierę. Będzie na każdym koncercie ojca jako support/gość i tamta widownia się osłucha. Jedyne, co mnie dziwi, to że rodzice nie zadbali o przyzwoity poziom pierwszego dzieła synusia, ewidentnie niedoinwestowane to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 13:07 On ma taki cyganski typ urody - ulaniec z rozmazanymi rysami Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 18:03 Co w tym dziwnego ostatnio nawet Danka Martyniuk spiewala oni wszysy nie umieja ale,śpiewają a Daniel to nawet lepiej niż ojca sie slucha Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 20:10 Słucha się lepiej, bo Daniel przynajmniej nie skrzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 20:09 No, nieoszlifowany diament muzyczny, to to nie jest 🤣 Przynajmniej nie przejął maniery od tatusia i nie skrzeczy jak żaba. Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 08.01.24, 09:55 Wziął sie dopiero po 30cr za karierę, bo po incydencie w Zakopanem wykrzykiwał: wiecie kim jestem? A ludzie pod artykułami pisali, że nikim, synem grajka, a że ma charakter po mamusi, która też sie wzięła za odchudzanie dopiero po hejcie, to razem we dwoje z mamą uknuli jak zrobić gwiazdę z synusia Zenusia😂 Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 08.01.24, 09:58 Ja zaczynam podejrzewać, ze mogło być odwrotnie i ta burda z płacząca zona (nie ma ani jednego dowodu na ta burdę, jest tylko filmik z Danielem próbującym wyjść na balkon) była ściema mająca zrobić szum przed premiera singla. Zwłaszcza ze mimo ze dwóch artykułu na pudelku i wywiadu z nim i nowa zona, nie bardzo rosła mu ilość followersow. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_bb Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 08.01.24, 10:07 Coś czuję, że ta akcja w hotelu to było kontrolowane posunięcie, może oprócz policji. Nie wierzę już zupełnie w pojęcia jak godność, granice, kultura w show biznesie i sądzę, że Danielek usłyszał po prostu rady typu: daj czadu przed premierą. Objętnie jak, ale głośno i z przytupem i by dobrze się klikało. Zaraz po sylwestrze nastąpiła premiera pierwszego klipu i piosenki oraz wałkowanie tematu na pudlach itd. Odpowiedz Link Zgłoś