Dodaj do ulubionych

Daniel Martyniuk śpiewa :)

06.01.24, 19:54
E-matka widziała...słyszała?
Nie wrzucam filmu, można na youtube poszukać...ale uwaga: tego się nie odsłyszeć.
Teledysk też taki...hmmm
Koleżanka mi podsłała z komentarzem "pacz jakiego Enrique mamy"
Obserwuj wątek
    • hanusinamama Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 06.01.24, 19:56
      Miało być "tego się nie da odsłyszeć".
      • ewka.n Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 06.01.24, 20:00
        hanusinamama napisała:

> Miało być "tego się nie da odsłyszeć".

Faktycznie. To chyba miało mieć tytuł "Nigdy Nie Zapomnisz" big_grin
    • alpepe Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 06.01.24, 19:58
      Nie wiem, po co temu o wzroku tęskniącego za rozumiem robić reklamę.
    • veryvery Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 06.01.24, 20:23
      😄🤣😂 ani głosu ani wyglądu, taka tam bieda produkcja
      • hanusinamama Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 06.01.24, 21:24
        W sumie jestem pod wrażeniem, że mamusia mu nie podrasowała głosu na nagraniu
        • asia.sthm Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 06.01.24, 21:40
          Ales narobila Hanusina, ja ci tego nie zapomne big_grin

A tam juz ponad 60 tys. ludzie napykali wyswietlen. Popularny gosc
        • wunder-gaffe Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 06.01.24, 21:45
          hanusinamama napisała:
          > W sumie jestem pod wrażeniem, że mamusia mu nie podrasowała głosu na nagraniu
          >

Jest zajęta swoją karierą muzyczną.
          www.tiktok.com/@wojciechdorula/video/7319225795300347178?embed_source=121374463%2C121351166%2C71838017%2C121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_fullscreen&refer=embed&referer_url=www.se.pl%2Fwiadomosci%2Fexclusive%2Fzenek-martyniuk-spiewa-w-duecie-z-zona-w-tym-nagraniu-z-prywatnej-imprezy-to-danuta-jest-gwiazda-aa-mjMu-e8Ny-xjfA.html&referer_video_id=7319225795300347178
          • mikaela84 Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 08.01.24, 08:49
            Dlaczego to tak oni walczą o mikrofon???
            • wunder-gaffe Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 08.01.24, 09:11
              mikaela84 napisał(a):
              > Dlaczego to tak oni walczą o mikrofon???

Żona wyrywa mężowi, bo chce żeby ją było głośno słychać.
              Mąż wyrywa żonie, bo nie chce żeby się kompromitowała przy ludziach. Same jej miny wystarczą.
          • waleria_bb Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 08.01.24, 10:11
            Śpiewa jak 99% amatorów, nic szokującego. Wniosek mam na temat wyglądu Danki. Pomogły jej te wszystkie zabiegi i operacje. Ubiór przemilczę, ale twarz poprawiona skutecznie, ma wizualnie z dziesięć lat mniej.
      • chlodne_dlonie Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 08.01.24, 09:34
        OMG..liczę, że j e d n a k zapomnę.. tongue_out
      • stokrotka00000 Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 08.01.24, 10:16
        W ładnym miejscu to kręcili, i to by było na tylewink
    • laluna82 Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 06.01.24, 21:54
      Ten kiczowaty klip.....nawet nie widząc, wiedziałam że będzie osadzony w scenerii ciepłych krajów. Takm luksusowo wink
      No niestety i tak pewnie zrobi karierę big_grin
      Jest określona grupa spoleczna, która tłumnie na koncerty Martuniuków będzie latała. Młody ma tak wydeptaną ścieżkę kariery, nazwisko , rozpoznawalność.... przecież gwiazdą jest od dawna big_grin
      W sumie to teraz zastanawiam się dlaczego wcześniej czegoś nie nagrał big_grin
      W końcu to dziedzic króla disco polo.
    • shellyanna Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 00:00
      Bądźmy uczciwi - śpiewa lepiej niż ojciec 😁

Słyszałam wcześniej wykon a’capella i nawet było ok. Zepsuli kiczowatym podkładem muzycznym i teledyskiem. Wyszedłby lepiej idąc nie wiem… w poezje śpiewana? Cos bardziej ambitnego.
      • ewka.n Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 00:08
        shellyanna napisała:

> Wyszedłby lepiej idąc nie wiem… w poezje śpiewana?
        > Cos bardziej ambitnego.

Danielek z jego ekhm,... wrażliwością i poezja śpiewana. Niezła figlareczka z ciebie. smile
        • shellyanna Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 07:50
          Ojtam… w repertuarze Kwiatu Jabłoni bym go obsadziła, okrasiła historia o odwyku i nawróceniu w stylu Koterskiego i miałby chłopak szanse.
          • mid.week Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 10:41
            Jak ja nienwidze Kwiatu Jabłoni i tego ich sad
            Nie wiem co gorsze - rzępolenia a`la dożynki czy dykcja Daniela z "szyBko" wypowiadane jak zbuntowany przedszkolak
            • shellyanna Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 12:01
              Ja tez nie cierpię, ale ten jego wokal mi pasuje do takiego klimatu wink
              • gaga-sie Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 18:45
                Ty zdaję się Dody chętnie słuchasz? To bliżej ci do Daniela i Zenka niż Kwiatu Jabloni.
      • hanusinamama Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 08.01.24, 08:42
        Tatuś ma lepiej opracowane nagrania...śpiewać nie umie ale nieco mu wygładzają fałszowanie. Tutaj jakby na zywioł poszli. Uszy bolą...
    • ruscello Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 08:52
      Jeśli chodzi o sam śpiew, to spodziewałam się czegoś znacznie gorszego 😅
    • kamin Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 09:04
      Choreografia (?) bardzo zabawna. Te ruchy uniesionych rąk, nijak nie przystające do muzyki i tego o co i jak śpiewa.
      • aazz67 Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 10:12
        Bo ma przestarzałego menadżera.
    • aazz67 Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 10:11
      Nieprawda - Daniel ma dobry głos, lepszy od ojca. Teledysk taki sobie, ale wokal jest ok. Brakuje w pewnych miejscach chórków i wyeliminowania delikatnego drżenia głosu, ale Daniel to naturszczyk - to powinien zrobić dzwiękowiec. Ale jest potencjał, Kciuki.
      • aazz67 Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 10:17
        I jeszcze coś - niech Twoja mama ciągle nie podkreśla, że jesteś dzieckiem, to jest strasznie niszczące.
      • hanusinamama Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 08.01.24, 08:44
        Laryngolog cię badał ostatnio?
        • shellyanna Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 08.01.24, 09:09
          Raczej potrafi zachować obiektywizm.
          • hanusinamama Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 08.01.24, 09:41
            Wiesz gust muzyczny to jedno. O gustach się nie dyskutuje, muszę zapamiętać jednak aby o muzyce z tobą tym bardziej nie gadać.
            Natomiast tu jest kwestia słabego głosu, słabego trzymania się linii melodycznej. Fakt, ze jeo ojcieć spiewa gorzej nie oznacza, że on śpiewa dobrze.
            • shellyanna Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 08.01.24, 09:50
              Przecież właśnie dyskutujesz.
              Porównując do reszty polskich młodych wykonawców, Daniel nie wypada gorzej od chociażby Sanah, której głos wwierca się nieprzyjemnie w głowę i która każda piosenkę masakruje idiotyczna maniera.
              Większość wykonawców śpiewa z playbacku. Młodego Martyniuka słyszałam acapella i do tego wykonania się odnoszę. Zalinkowany aranż ani mi się nie podoba stylistycznie ani wizualnie, a tandetny podkład zakrywa to co najlepsze.
    • dni_minione Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 10:19
      Teledysk rodem z lat 90', ulany chłopiec śpiewa jak przypadkowa osoba pod prysznicem, ale i tak zrobi karierę. Będzie na każdym koncercie ojca jako support/gość i tamta widownia się osłucha.
      Jedyne, co mnie dziwi, to że rodzice nie zadbali o przyzwoity poziom pierwszego dzieła synusia, ewidentnie niedoinwestowane to jest.
      • mid.week Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 13:07
        On ma taki cyganski typ urody - ulaniec z rozmazanymi rysami
    • pytajacakinga Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 18:03
      Co w tym dziwnego ostatnio nawet Danka Martyniuk spiewala oni wszysy nie umieja ale,śpiewają a Daniel to nawet lepiej niż ojca sie slucha
      • eliszka25 Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 20:10
        Słucha się lepiej, bo Daniel przynajmniej nie skrzeczy.
    • eliszka25 Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 07.01.24, 20:09
      No, nieoszlifowany diament muzyczny, to to nie jest 🤣

Przynajmniej nie przejął maniery od tatusia i nie skrzeczy jak żaba.
    • mondaymorning1987 Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 08.01.24, 09:55
      Wziął sie dopiero po 30cr za karierę, bo po incydencie w Zakopanem wykrzykiwał: wiecie kim jestem? A ludzie pod artykułami pisali, że nikim, synem grajka, a że ma charakter po mamusi, która też sie wzięła za odchudzanie dopiero po hejcie, to razem we dwoje z mamą uknuli jak zrobić gwiazdę z synusia Zenusia😂
      • shellyanna Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 08.01.24, 09:58
        Ja zaczynam podejrzewać, ze mogło być odwrotnie i ta burda z płacząca zona (nie ma ani jednego dowodu na ta burdę, jest tylko filmik z Danielem próbującym wyjść na balkon) była ściema mająca zrobić szum przed premiera singla.
        Zwłaszcza ze mimo ze dwóch artykułu na pudelku i wywiadu z nim i nowa zona, nie bardzo rosła mu ilość followersow.
      • waleria_bb Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 08.01.24, 10:07
        Coś czuję, że ta akcja w hotelu to było kontrolowane posunięcie, może oprócz policji. Nie wierzę już zupełnie w pojęcia jak godność, granice, kultura w show biznesie i sądzę, że Danielek usłyszał po prostu rady typu: daj czadu przed premierą. Objętnie jak, ale głośno i z przytupem i by dobrze się klikało. Zaraz po sylwestrze nastąpiła premiera pierwszego klipu i piosenki oraz wałkowanie tematu na pudlach itd.
        • shellyanna Re: Daniel Martyniuk śpiewa :) 08.01.24, 10:08
          Żółwik wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka