blackexit 12.05.04, 23:09 moze pare slow o sobie na poczatek. jest pani jakby nowa mowi pani ze pani kandyduje. co pani chce co pani nie che i co pani umie. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.duda Re: Do p. B Dudy 13.05.04, 00:07 Witam, Zgadza się jestem nowa tutaj. Zacznę od tego, iż jestem w trakcie kończenia pisania pracy inżynierskiej na Akademii Morskiej kierunek: transport specjalność – eksploatacja portów i floty morskiej. Jestem założycielką i pierwszą przewodniczącą Młodego Centrum w Szczecinie (rok 2001), członkiem rady krajowej. Angażując się całą sobą w koło i jego sprawy. Historię tamtych działań można przeczytać w archiwum na stronie www.mc.org.pl/. Jestem zaangażowana w szeroką współpracę jak i całe koło z niemiecką młodzieżówką w Meklemburgii-Pomorzu przednim. Czego nie lubię? Zdecydowanie prezydentury Mariana Jurczyka. czynnie uczestniczyłam w zbieraniu podpisów w sprawie zwołania referendum (tym organizowanym przez nas jak i przez komitet). Jestem liberałem, więc moje poglądy na sprawy europejskie są również liberalne. Pełny program można znaleźć pod adresem: szczecin.mc.org.pl/szczecin/dokumenty/programdudy.doc Prywatnie zawsze uśmiechnięta, gotowa na wszelkie działania, otwarta na rozsądne propozycje sugestie, konstruktywną krytykę przyjmuję zawsze z pokorą, starając się być jeszcze lepszą we wszystkim co robię. Zdecydowanie nie lubie kłotni ani różnych innych sporów. Zawsze staram się być stroną łagodzącą zwaśnione strony. Czy byście chcieli jeszcze o mnie wiedzieć?:) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: Do p. B Dudy IP: 80.51.242.* 13.05.04, 03:29 Wybacz mi, ale: "angażując się całą sobą" - to fantastyczny tekst :))). Dawno nie czytałem nic tak sympatycznego na ulotce wyborczej :))). Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Do p. B Dudy 13.05.04, 06:27 b.duda napisała: 1. czy niedlugo broniona po 3 latach studiow praca inzynierska z transportu to wystarczajaca kompetencja do parlamentu europejskiego? 2. cyz nie czuje sie pani za mloda? 3. fajnie ze nie lubi pani jurczyka ale on nie zasiada w PE skoro umie pani dzialac na rzecz szczecina to czemu nie zaczac od kandydowania do rady miasta czy w wogole nadal dzialac dla dobra miasta tutaj? 4. co oznacza dla pani bycie liberalem? prawo do adopcji dzieci przez pary homoseksualne czy max wolnego rynku? jakie granice wolnego rynku? 5. prosze skomentowac moje poprzednie tezy o koniecznosci polaczenia sie uw z po. nie czepiam sie ale pytam z sympatia. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski black odpuść Baśce :-))) Dobrze się zapowiada i 13.05.04, 08:08 szkodaby ją na forum zepsuć :-))). Z Baśką może nie będzie od razu powszechnej szczęśliwości ale za to jakoś ładniej :-))) Zanućmy piosenkę Wilków o Baśce............ Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: black odpuść Baśce :-))) Dobrze się zapowiad 13.05.04, 08:36 zaczepialski napisał: > szkodaby ją na forum zepsuć :-))). Z Baśką może nie będzie od razu powszechnej > szczęśliwości ale za to jakoś ładniej :-))) Zanućmy piosenkę Wilków o Baśce.... > ........ proponuje zaczac w wyborach politycznych kierowac sie rozumem nie innymi czesciami ciala bo skonczy sie jak nic na begerowej. pytam pania basie z cala sympatia. nie sadze zeby sie zepsula na forum od moich pytan. forum to tylko mala zajawka wielkich klotni sporow dyskusji a czasem wielkiego chamstwa. musi sie gdzies w tym cwiczyc. na PE oczywiscie pani basia szans nie ma ale mysle ze w lokalnej polityce moze zrobic duzo dobrego. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddddddd Rado to dupek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 10:20 Twoje pytania są męczące a politycy nie są tylko po to aby zaspokajać twoją potrzebę kontaktu ze światem odbytnico. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 pedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 10:22 > proponuje zaczac w wyborach politycznych kierowac sie rozumem nie innymi > czesciami ciala bo skonczy sie jak nic na begerowej. A może ty pedziem jesteś? Ale nie martw sie - ludzka rzecz by pedziem :) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Do p. B Dudy .. w kwestii liberalizmu ... 13.05.04, 08:23 .. to dla mnie takie czasami puste slowo wytrych .. prosze je rozwinac szczegolnie w aspekcie relacji: - Polska inne Panstwa Unii, - Polska i Unia, - Polska i reszta Europy, - Polska i reszta Swiata, - Unia i reszta Europy, - Unia i reszta Swiata. ..wyjasniajac .. to kiedys bylem bardzo duzym sympatykiem UW, ale nie bezposrednio zwiazanym, natomiast odkad ten tzw 'liberalizm' ugrupowania jest oparty na patosie i martyrologii ugrupowania i czlowieka z ogromnym poczuciem 'misja' w zakresie tzw tradycji .. oraz przy generalnym braku wyksztalcenia glownych prowdyrow poszczegolnych ugrupowan (nie dotyczy to tylko UW) to niestety nie wierze ze ten liberalizm partii nie jest falszywy ...czyli podszyty niestety bardziej prymitywnymi uczuciami i pobudkami ... .. a co do Pani .. zycze powodzenia, ale niestety nie ma Pani dla mnie ani wyksztalcenia, ktore w jakis szczegolny sposob byloby dobre i przydatne do pracy w PE, ani doswiadczenia - wrecz O, ani osiagniec w naszym regionie i kraju ktore by Pania w jakikolwiek sposob faworyzowaly i uzasadnialy chec bycia tam .. poza pycha i buta ze dopiero tam sie bede w stanie zrealizowac .. .. moim zdaniem tak postepujac skonczy sie Pani politycznie szybciej niz zaistnieje .. moim zdaniem taka gra wyborcza 'vabank' nie przystoi kandydatowi na ewentualnego polityka i urzednika europejskiego .. .. sorry ze ten krytycyzm, ale miesci sie on w kanonie populizm spolecznego i jak juz wspomnialem martyrologiczno - tradycyjno - misjyjnym realizowanym przez UW .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
hans_kloss_szczecin Re: Do p. B Dudy .. w kwestii liberalizmu ... 14.05.04, 17:52 A mi, pani Basia się bardzo podoba ... ze zdjęcia ;) Śmieję się, ale uroda jest to niewątpliwie bardzo ważna w kampanii wyborczej i dlatego daję pani Basi spore szanse u męskiej części elektoratu :) Odpowiedz Link Zgłoś
hans_kloss_szczecin Re: Do p. B Dudy .. w kwestii liberalizmu ... 14.05.04, 17:55 acha, jakby się komuś nie chciało szukać : szczecin.mc.org.pl/szczecin/gfx/basiaduza.jpg Technicznie jednak trochę brzydkie zdjęcie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
b.duda Re: Do p. B Dudy .. w kwestii liberalizmu ... 14.05.04, 18:00 Webmaster chciał by zdjęcie się szybko ładowało. Poza tym, przykro mi, że jestem traktowana jako "zjawisko" do obejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Do p. B Dudy .. w kwestii liberalizmu ... 14.05.04, 18:01 Szczecinski Hans Kloss trzyma sie swojego serialowego pierwowzoru:) Odpowiedz Link Zgłoś
hans_kloss_szczecin Re: Do p. B Dudy .. w kwestii liberalizmu ... 14.05.04, 18:06 b.duda napisała: > Webmaster chciał by zdjęcie się szybko ładowało. Poza tym, przykro mi, że jeste > m > traktowana jako "zjawisko" do obejrzenia. > Och, też tym bradziej mi przykro. Zainteresowałem się Panią (jako kandydatką do PE), poczytałem, zobaczyłem ... ale niestety (albo stety ;)) to co najbardziej mnie ujeło i utkwiło w pamięci to Pani uroda własnie ... Hmmm, miał być komplement a wyszło nijak :/ Odpowiedz Link Zgłoś
b.duda do blackexita oraz enancjo 14.05.04, 16:29 Przepraszam, ze tak dlugo sie nie odzywalam ale jestem pochlonieta kampania wyborcza, te dwa dni nie było mnie w Szczecinie. Niestety, chcąc odpowiedzieć Wam na pytania musiałabym się dłuuugo rozpisać, na co w chwili obecnej nie mam tyle czasu przed komputerem, ponieważ np. na pytanie: "Czym jest dla mnie liberalizm" nie jestem w stanie odpowiedzieć w kilku zdaniach. Ale...zapraszam Was (i nie tylko) do "Cafe Praha" na pl. Grunwaldzkim w sobote między 11:00 a 12:30 ponieważ będzie spotkanie otwarte kandydatów do PE z listy Unii Wolności z mieszkańcami miasta Szczecin, będzie wtedy okazja do bezpośredniej rozmowy. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: do blackexita oraz enancjo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.04, 17:08 Skoro udzielasz odpowiedzi na forum a mnie nie bedzie dane odwiedzić cafe praha , to może wyjaśniłabyś dlaczego partia stawiająca na ludzi ponoć kompetentnych i wykształconych wystawia jako nr1 w okregu lubuskie/zachodniopomorskie Święcickiego. Może rzeczywiście postawiliście dla mnie zbyt wysoko poprzeczkę , bo nijak nie mogę dopatrzeć się związku tego pana z naszym regionem. Jak dla mnie strzeliliście sobie na starcie ,,samobója" ,bo Świecicki dość długo piastował stanowisko prezydenta Wawy i wątpię by o tym fakcie zapomnano. A warszawa i szczecin/gorzów/zielona góra to zupełnie inny swiat. Liczycie na ,,niepamięć wsteczną" wyborców? Nie mieliście innego frontmena? A może jakiś system a la samoobrona? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: do blackexita oraz enancjo 14.05.04, 17:10 Asiu, a dlaczego niby na no1 w wyborach do europarlamentu mialby byc ktos z naszego regionu? wyjasnisz mi to? od razu dodam, ze wg mnie Polska powinnabyc podzielona(polaczona) na 1 okreg wyborczy. te 13 okregow to nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: do blackexita oraz enancjo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.04, 17:31 No jeśli już są okręgi to w imie czego kandydat jest z księzyca? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: do blackexita oraz enancjo 14.05.04, 17:11 Z tego co wiem, to Swiecicki od paru lat mieszka w stolicy Austrii Wiedniu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
b.duda Re: do blackexita oraz enancjo 14.05.04, 17:36 Ja również nie widzę związku Pana Marcina Święcickiego z naszym regionem, ponieważ posłowie w Parlamencie Europejskim mają reprezentować RP, a w zasadzie to dołączą do wybranych frakcji, gdzie znajdują się eurodeputowani myślący podobnie jak oni z innych krajów UE. Parlament Europejski nie ma uprawnień takich jak nasz krajowy, natomiast wielu kandydatów w swoich regionach obiecuje nowe drogi, oczyszczalnie itp. Nic bardziej mylnego. Dlatego czy Pan Marcin Święcicki byłby ze Szczecina, Zielonej Góry, Warszawy, Krakowa czy innego miasta to nie ma znaczenia (mimo, iż obecnie mieszka w Wiedniu). Zachęcam do przeczytania bioografii Pana Święcickiego i prosze dokonać bilansu start i zysków chociażby dla Warszawy podczas jego rządów. Na wybory do PE trzeba zmienić swoją mentalność, postawić na człowieka, fachowca a nie na jego region czy partie, ponieważ pracy w PE jest sporo...nie to co u nas. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant ale 14.05.04, 17:49 Ale musi Pani przekonac do tych tez wyborcow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: do blackexita oraz enancjo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.04, 17:51 Ponoć UE to unia regionów nie państw...ale to może plotka? Zostawiam to tegim głowom. Swięcickiego też A tak na marginesie , nie lękasz sie tej ciężkiej pracy ? I skąd wiesz ,że u nas jest inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Europa regionów IP: 80.51.242.* 14.05.04, 20:00 Europa regionów to jedna z unujnych koncepcji rozwoju UE. Ma swoich zwolenników i przeciwników; wciąż to się wszystko kotłuje. Moim zdaniem, ta koncepcja jest dość interesująca. Popieram myślenie o Zachodniopomorskim jako o silnej i samowystarczalnej części Europy. Myślę, że są przesłanki, by zacząć myśleć o nas w tym kontekście. Genialne położenie geopolityczne, ciekawe sąsiedztwo (no, może Mecklemburgia trochę biedna), potencjał wielki. Bliżej na też do Brukseli, niż do Warszawy, a przecież władze UE nie są do nas w żaden sposób uprzedzone. Warszawa zachodniopomorskie nie koniecznie traktuje z właściwą powagą - natomiast dla Brukseli (czy Strasbourga) jesteśmy poprostu kolejnym europejskim, regionalnym partnerem. A budowanie silnego regionu, doskonale współpracującego z regionami sąsiadującymi jest, myślę, łatwiejsze, niż użeranie się o wszystko z centralnymi władzami. Naturalnie, nie namawiam do zrywania więzi narodowych - polska tożsamość narodowa to priorytet, konstytutywna cecha naszego świadomości, a wspólne dziedzictwo to bogactwo narodu. Ale wyważając to wszystko można dojść do ciekawych rozwiązań. Hm... silny region, który nie ogląda się na centralną Polskę. Szkoda tylko, że tak bardzo jesteśmy przywiązani do centralnego budżetu. Jest, jaki jest, ale bez niego byśmy dawno zdechli. Natomiast co do Parlamentu UE - nie byłbym taki pewien, że tam się tak ciężko pracuje. Co prawda teraz już mamy koniec kadencji, ale od początku maja deputowani nic innego nie robią, tylko balują na maxa. Podczas trwania kadencji też nie jest znowu tam bardzo roboczo. Inna rzecz, że polscy deputowani będą (choć być może nie wszyscy) przede wszystkim dostarczycielami głosów dla konkretnych opcji. Bo istnieje w Strasbourgu określona hierarchia deputowanych - funkcjonuje niepisana zasada trzymania się deputowanych krajów wiodacych z daleka od tych z krajów "drugiej kategorii". W dobrym tonie jest trzymać ich na dystans i nie dopuszczać do ważnych rozgrywek. Wybierając naszych przedstawicieli w czerwcu trzeba zwrócić uwagę na takich kandydatów, którzy będą mogli swoim autorytetem, kwalifikacjami i umiejętnościami coś z tym zrobić, pokonać barierę i jakoś sobie z tym poradzić. A patrząc na listy wyborcze, to jakoś cienko to jakoś widzę. pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: do P B. Duda.. 17.05.04, 07:58 .. dziekuje za zaproszenie szkoda tylko ze tak pozno, .. a co do Pana S to skoro dla Pani NASZ region nie ma znaczenia to Pan S moze rownie dobrze kandydowac z kazdego miasta krajowego lub zagranicznego ( zwlaszcza tam gdzie teraz mieszka .. coz za trudnosc dla TAKIEGO polityka !!!) .. i w tym akurat sie roznimy .. gdyz mnie intersuja ludzie naszego regionu w PE reprezentujacy RP .. tego wlasnie potrzebuje nasz region .. korzeni .. a nie ludzi ktorzy moim zdaniem sa praktycznie spaleni w swoim macierzystym regionie .. i to do tego stopnia ze nie chca tam mieszkac .. .. pewna grupa tzw pseud-politykow slynie z robienia ludzi na tzw prowincji w balona .. i dla mnie kandydowanie do reprezentowania RP w PE z naszym okregu czlowieka ktory nic o nim nie wie jest obrazliwe ... Enancjo PS : a co do Pani unikania odpowiedzi na postawiona pytania, to chcialbym zauwazyc .. ze skutecznosc kandydata na polityka i urzednika mierzymy jego umiejetnoscia syntetycznych wypowiedzi .. i prosze mi werzyc, ze wiekszosc tzw foremek ( niezaleznie od pogladow )ktorych ta wypowiedz zainteresuje jest na tyle inteligentna, ze nie potrzebne im sa wodolejstwo i rozwlekle wypowiedzi .. by dokonac wlasnej oceny pani w roznych zakresach .. .. poki co u mnie z wyrobienia ... ma Pani ocene negatywna .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Bilans zysków i strat IP: *.chello.pl 17.05.04, 09:10 b.duda napisała: > Zachęcam do > przeczytania bioografii Pana Święcickiego i prosze dokonać bilansu start i > zysków chociażby dla Warszawy podczas jego rządów. Mieszkam w Warszawie. Znam ten bilans. Nie jest on korzystny. No może z wyjątkiem p. Święcickiego... Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit nie lubie 14.05.04, 21:26 pewnie malo to pania obchodzi ale bardzo abrdzo nie lubie gdy ktos z odsob publicznyc tym bardziesj starajacy sie o moj glos bnie odpowiada na moje pytania. to nie byly pytania typu czym farbuje sobie pani glowe czy cos takiego. pani nie che sie napisac kulku slow a mi ma sie chec leciec pania ogladac wraz z klosem do kasfe? co to za olewanie? moze pytania byly za trudne moz esie nie podobaja? forum jest specyficzne i specyficzni sa tu ludzie jelsi zdecydowala sie pani tu wystapic publicznie i pod nazwiskiem to prosze brac przyklad np z p. litwinskiego ktory predzej czy pozniej ale zawsze czas na odpowiedz na sensowne pytania znajduje. jesli juz dzis pani mnie olewa to co bedzie jak pani zostanie mandat? wtedy to ebdzie pani dopiero "zajeta". nieladnie z sympatia pozniwnie pisze. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: nie lubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 11:59 Ja też nie będe odpowiadała na twoje pytania. Totalny ignor!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: nie lubie 17.05.04, 12:48 1. Co z tego, że nasi parlamentarzyści w UE będą reprezentować kraj nie region skoro wybierać ich mają ludzie, któzy ich nie znają? 2. Basia chyba zbyt wcvześnie zaczynasz "iść" w Europę. Jeszcze guzik zrobiłać na własnym podwórku a już wybierasz się "na drugą stronę ulicy". Troszkę skromności. PS Mam nieodparte wrażenie, że z różnych powodów UW nie wpuszcza "młodych" na listy w wyborach regionalnych. Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tereza Orlowski Pilnuj FMSu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 22:05 Ty lepiej ja_aska pilnuj swego FMS. "Macie tam siostry niezły burdel!" A może ty też masz już gdzieś FMS i poszłaś do Liberadzkiego tak jak ta wasza przewodnicząca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Pilnuj FMSu IP: 217.153.43.* 23.05.04, 10:58 ta nasz przewodniczaca nie poszła do Liberadzkiego....jakby ktos nie wiedział....trzeba znać fakty, a jak sie ich nie zna to lepiej się nie odzywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Pilnuj FMSu IP: 217.153.43.* 23.05.04, 11:11 FMS - u nie ytrzeba pilnowac, doskonale sobie radzi jesli nie wiesz jest to jedna z silniejszych mlodzieżówek i jesli chodzi o sam Szczecin to FMS szczecińskie cieszy się dobrą organizacją...kiedy trzeba potrafią zebrać swoje siły i działać jak trzeba, jak przystało na lodzież..Ja sam osobiście nie jestm członkiem FMS i nie musze być , bo polityka mnie az tak nie kręci, ale jak obserwuję , co sie dziję , to widzę, że młodziez kieruje się w życiu pewnymi ideałami , w przeciewieństwie do swoich starszych kolegów. A FMS widać działa i chce działać, wszędzie ich pełno...........ooooooooo np. na 1 maja, jaka młodzieżówka tak pieknie się prezentowała?żadna, i nie mówię tu o majówce w ktorej biorą udział wszyscy czerwoni, ale o tej,podczas której świętowa;iśmy my Szczecinianie wejście do Unii....no prosze droga koleżanko, drogi kolego, wskaż mi inną eurientuzjastyczną młodzieżówkę, która tak się cieszyła z wejscia do UE.nie ma takiej młodzieżówki..nie widze, tak aktywnych innych młodych ludzi. a akcji z tego co widzę mają pełno....aaaaa a....a propos.....mam znajomego w FMS- sie i musze przyznac, że ludzie Ci mają jakies ideały i wartości.....realizują m.in postulaty socjalne poprzez pomoc biednej rodzinie, akcje szpitalne i takie tam....ale sie tym nie chcwala i nie mówią o tym głośno, bo po co.....być może przewodniczaca nie lubi zbyt czesto pokazywac się w mediach, a być moze uznali to, za normalność i codziennosć pomoc innym..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehehe Re: Pilnuj FMSu IP: 217.153.43.* 23.05.04, 11:20 he he he siedzę i czytam forum i widzę, ze pojawiła sie tu gorąca dyskusja na temat młodziezówki sldowskiej. a ja wam powiem tyle...mi się oni podobaja, mają fajne poglądy, dzialają , widać, ze chcą zmieniać ten paskudny świat, wg swoich ideałów...czy to takie złe??????????????? zmieniać chcą , dzialac chca i tyle...... widać to bo robią akcje i pracują, a nie tak jak inne młodzieżówki się obijają.........ja tam powiem szczerze nie interesuje się polityką , ale jedyna nazwe młodziezówki jaka kojarzę (mówie tu o Szczecinie) to jest tylko FMS,aaaaaaaaaaaaa sorki i jeszcze Młodzież Wszechpolska, ale wybaczcie jakie to MW ma ideały??? młodzi socjademokraci, to jest to!!!!!!!! jestem z Wami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Pilnuj FMSu IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.05.04, 13:19 FMS ladnie sieje propagande;-) Bo nazwa FMS (Federacja Młodych Socjaldemokratów) powstała niedawno. Zaledwie kilka mc-y temu...wcześniej było SMLD, ale...kazdy orze jak moze;-) Jezeli chodzi o MW to popieram - brecht na sali;D Z Wiecheckim i innymi oszołomami na czele. Gdzie sie taka mlodziez uchowala?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Pilnuj FMSu IP: 217.153.43.* 24.05.04, 21:55 być moze FMS sieje propagande, ale za to jacy sa skuteczni, hehehe. nie to co inni małolaci....A MW dajcie spokoj, szkoda gadać i tyle,nie rozumiem tak uwstecznionych poglądów, co to za ideał Dmowski.....ludzie Młodzież Wszechpolska teraz dobija sie do Europarlamentu...beeee.....z Dmowskimi i innymi...beeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek po 30ste FMS IP: 217.153.43.* 23.05.04, 12:47 hihi, a mi sie osobiscie podoba to, ze sa osoby w tym kraju, które maja ideały i dązą do ich realizacji poprzez swoje wszelkie akcje i działanie.....bardzo ładnie młodzieży SLD, oby tak dalej.....nie musicie sie odnoscić z tym, ze robicie takie akcje pomocy innym, bo i po co???przecież liczy sie czyn, a ja to pochwalam, jestem z wami....a widac pracujecie dobrze i dzikei wam za to.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el FMS vive Re: FMS IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.04, 19:15 Ja tam wiem jedno - po kilkumiesiecznej mojej obserwacji mlodziezowej sceny politycznej w naszym miescie, jak rowniez w kraju, mozna stwierdzic, ze FMS jest najbardziej mobilna mlodziezowka partyjna. Jedno jeszcze mi sie u nich podoba - wykraczaja poza dzialalnosc partyjna (co rzadko ktora mlodziezowka czyni, niestety!!!). No i nie boja sie wspolpracy z innymi mlodziezowymi organizacjami, co tez jest na plus. Pozdrawiam mlodych socjaldemokratow! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant jedno ale 25.05.04, 20:16 Ich starszyzna plemienna jest tragiczna, oczywiscie w pewnym uogolnieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przew Re: Pilnuj FMSu IP: 217.153.43.* 23.05.04, 13:12 No więc bardzo żałuję, ze koleżanki nie ma w chwili obecnej na forum. Chcialabym tylko powiedzieć i przekazać innym, że przewodniczaca nie ma gdzieś FMS - u i nigdzie nie odeszła....(tak jak powiedzial dzisia ktoś wcześniej, to trzeba znac fakty, a nie bazować na plotkach, których w polityce dzisaj pełno). Jak bowiem mogłabym miec gdzieś tylu wspaniałych ludzi, młodych ludzi, którzy chca cos dobrego zrobić dla tego świata, chcą zmieniać tę nieciekawą szarą rzeczywistość, po to, by nadać jej trochę wesołych barw i kolorów. Jak mogłabym mieć gdzieś ludzi, od których czuję ogromne wsparcie i z którymi tak dobrze sie współpracuje. No więc jeszce raz oswiadczam i potwierdzam, ze członkowie naszego kola sa dla mnie bardzo ważni i dlatego nie moglabym nie liczyć się z nimi i nie liczyć się z całym FMS -em. A więc jestem , byłam i będę zawsze z FMS -em.pozdrawiam wszystkich niedowiarków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia nastroje po spotkani? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 11:56 kilka słów streszczenia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: nastroje po spotkani? 18.05.04, 14:07 .. nie spodiewaj sie to nie ten styl .. UW-eki sa OTWARCI INACZEJ !!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: UW-eki ? 18.05.04, 14:15 .. jak dobrze, ze ktos mnie poprawia .. chyba sie na te okazje UW.ale...ale ... no ciut z wieczora .. czas wyjsc w miasto i troche poagitowac .. wspolmieszkancow ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: UW-eki ? 24.05.04, 16:18 Zadałam kilka pytań odnośnie święcickiego i od razu próbują mnie wkręcić do FMSu. Baśka dawaju odpowiedź a nie zamylaj. PS szkoda, że na FMS jestem ciutkę za stara. Ale mogę robić za lożę szyderców a'la balkonowe staruszki z MUppet show Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: UW-eki ? 25.05.04, 08:17 .. no problem polega na tym ze cztac umiemy, ale nie rozumiec stad brak umiejetnosci odpowiadania ale za to 100 procent zdolnosci przepraszania ! .. szkoda ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś