okrent9 Re: A ja tó błę! 10.10.04, 00:43 no wreżcie sie ktoź pohwaliu tesh kcie byu... bo tag czekauam i czekauam i nitz.. wreshcie! bo tag siedze teras na tej fsi i tylko mażem o potrurzah... obglondajonc kreski po samolotah na ńebje... A napisaueź pietzó tam gdzieź: "tó byuę ja, kozmopietzykgazowy"?? na pamiontke? Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: A ja tó błę! 10.10.04, 11:48 okrent9 napisała: > A napisaueź pietzó tam gdzieź: "tó byuę ja, kozmopietzykgazowy"?? na pamiontke? Oczewiście i napizałem Okreńt9 OKa! Odpowiedz Link
okrent9 Re: A ja tó błę! 10.10.04, 21:58 no to mash plós ómńe.Moze ci nawed spshedą jedno tfoje zdjeńcie f promoci. A jag kcesh całkię za darmo to mósish dadź lepshego linka coby morzna było wiencej mńejc kozmatyh poobglondadź f tym Gródńu. Odpowiedz Link
biusciasta_aldona Re: A ja tó błę! 10.10.04, 10:29 Jejó!! Jag tam błeś, to może wiesz, czy to prafda, rze Orzeszkowa rzyje fcionrz? Bo na polsacie ras mufili, rze s tom jej śmierciom to taka sama blaga jag s elvisovom. Bo Elvisa to htoź kiedyź fidział na ałtostradzie i potem o tym ksiomrzke napisał. I jom terz ktoź fidział, ale nie na ałtostradzie, (no nie pamiętam gdzie, ale fidział), tylko ksiomrzki zapomniał napisadź i teras nidz nie fiadomo na pefno. Fiendz, jeźli coź słyszałeź to siem podziel, gdyrz ciekafoźdź pożera mię. Pozdroffka ). Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: A ja tó błę! 10.10.04, 11:47 Ale ja tam byóem jak byóem mały i my tam byliźmy ó Ożeszkowej ale jej hyba ftedy nie było f domó! No i njewię czy ona rzyje fcionży. Cmokazzzki! ** Odpowiedz Link
okrent9 Re: A ja tó błę! 10.10.04, 22:01 Elvis ńe ómar.Madonna to powiedziaua a ona hyba wie,ńe? Madońńe hyba wieżycie? Ona to powiedziaua jag zobatshyła kącert k.d.lang. kturej laski żócały na scenem argómęty bieliźńane. pees. Tą ftedy akóratńe ńebyłą ale na innym kącercie tak i nadal laski żócały, to hyba Madonna miaua racjem. Odpowiedz Link
aga_piet Re: A ja tó błę! 10.10.04, 22:17 Suchajcie, rewelacja w prost. Byłam na takim filje i pan tam właśnie muwił irz Elwis rzyje gdyrz on miał brata bliźniaka i to tę bliźniak sszet był a prawdziey Elwis rzyje!!! To wjęc morze Ożeszkowa terz miała brata-bliźniaka i on nie rzyje a ona rzyje!!! I Kościuszko z resztą terz... Cauje Odpowiedz Link
okrent9 Re: A ja tó błę! 10.10.04, 22:43 łał agu.. co za rewela! a ja wuaźńe sie zastanawiałą jag tą ó ciebie poziom kofejiny i nikotyny? widze rze wiencej nish w normie, nomę omę (?). Odpowiedz Link
aga_piet Re: A ja tó błę! 11.10.04, 09:25 Okreńcie, muj pozią ok. Mą nadzieje irz w nawale codzienności gwałtownie nie z maleje. Sorki, ale celowo nie w chodziłam na czata z nając muj nauk i rze spewnością bym tam została a niemogłą więc nawet nie weszłą a cienrzko było oj cienrzko. Cauje i mą nadzieje do zobaczenia. Speedy Aggie Odpowiedz Link