joannka2 17.11.04, 12:03 zobaććie konjecznie! www.doda.gda.pl/nowa.php Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eirenne Re: Nowa strona Dody 17.11.04, 12:24 oooo.... trohie sgópłam... gdzie som jej sdjencia? Odpowiedz Link
eirenne Re: Nowa strona Dody 17.11.04, 13:17 Jacósjó! napisałeź 7800 post na tym forómje! Gratólóje!!! Cjeszyż sje? Odpowiedz Link
ja22ek Re: Nowa strona Dody 17.11.04, 13:35 Dźenkóje Ajręko kohana rze mi o tym ó śfjadomiłaź, bo morze bym śe nikdy ńedowiedźau. A tag zoztałę szatzownym i śfjadomym jóbilerę. Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Nowa strona Dody 17.11.04, 21:57 Qrde, adzie som goóe obraski bo szókam, szóka, szókam. Abo rzeby hociaż penpek s kolczykiem! Jakaź oszókancza ta z trona czy co? Pozdroofky! Odpowiedz Link
aga_piet Re: Nowa strona Dody 17.11.04, 23:28 A morze to jezt zakumulowana jakajś harkorowa strona tylko czszeba z naleść klucz aby wejść? Morze Pjecyk zna jakiejś sposoby informacyjne. A pozatym to gwjazdy często dedykują swoją pszynalerzność do kościoła i nawrucenie (pn. Madonna albo Wjoleta Wilas). Myśle irz gereralnie to nie rzadna ściema ino kamfulasz. Cauje Aggie Odpowiedz Link
joannka2 Re: Nowa strona Dody 18.11.04, 09:18 Ja nic nie kce sógerowadź... ale ta parafja Dody jezd u nas w Gdańskó. A ksionc Jakoski tesz jezd z Gdańska... Odpowiedz Link