okrent9 04.12.04, 15:46 tshy to jezd dobry prezęt jag sie dostańe od Mikouaya wengjel? bo ja cauom fóre dostauą. Ide sie nim pobawidź zanim sie cięno zrobi,bo po cięq to sami rozómiecie. (cięno -wengjel - cięno - hihi - uapjecie, tshy ńe?) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_piet Re: prezęty ot Mikouaya 05.12.04, 20:59 Oj! Oj! Czy to aby wojny niebeńdzie??!! Pszet wojną tesz wyngiel pszywjeźli... Oj oj... Odpowiedz Link
nonstop Re: prezęty ot Mikouaya 06.12.04, 09:30 aga, bier Ty ceberko i ledź po ten wóngiel! Odpowiedz Link
okrent9 Re: prezęty ot Mikouaya 06.12.04, 19:05 morzeż pshyleciedź domńe! jeshcze mi zostauo.Bawiuą sie i bawiuą nim ale go za dórzo ńe óbyło Siadej do sfojego ałta bes dahó albo prywatnego chelikobtera (jag maż misiadżka na poziomńe) i kjerój sie na duł mapy! Odpowiedz Link
bei a presenty dla 07.12.04, 11:54 Mikowhyya?- dlaczego mó nigt nie robi.....takiemu czerwonemu M- nie tym- co siem tylko tak nazywajom.....imjeninowo... morze czeba mó qpić czekolatki...albo inne ubranko nisz zwykle sie ubiera....albo morze on by kcial zabawki...albo pifko......szkoda mi go- fszyscy coś ot niego kcom- a nikt o nim nie pamienta(((((((((( Odpowiedz Link
aga_piet Re: prezęty ot Mikouaya 08.12.04, 10:42 A muj miś aczek znalas w bócie (kremowy mokasyn pakoraban z paczłorku) DDV z tymi gupimi laleczkami majsin. I to NIE JA mu tę pręzęt z robiłą (( Teras wjeczorami obglonda ten gupi film i sie domje nieodzywa. Jak tę Farkłot w Szreku co ksienrzniczke se obglondał z winkiem w łuszku lerząc i rence pot kordełką czszymając... Odpowiedz Link
nonstop Re: prezęty ot Mikouaya 08.12.04, 15:21 a ja znalazóem w bócie tylko plik rahónkuf do zapłacenja, za krem na celólit, operacje powienkszajoncom, komóre, benzyne, nowy buotnig do ałta i takje tam... Odpowiedz Link
bei TAK*STOPQ..... 08.12.04, 17:09 operacje powienkszajoncom??????????? oh...ja tesz bym hciala na takom operacje............kcialabym powienkszyć sobie ajkju...i atrybót mondrości- biuzd- bo jag jezdt dostatecznie wielki- to niekt€ży menszczyźni wsłóhójom siem w karzdom glópote- kt€rom właścicielka tegorz wypowie- i szókajom w tej wypowjedzi mondrosci.... ajg sie jezd płazkim jag dezka- to i wypowjedzi som ówarzane za płazkie...teras mam spokuj- bo jezdem w okresie laktacyjnym- ale on siem kiejedys zakończy Pozdro Odpowiedz Link
aga_piet Re: prezęty ot Mikouaya 08.12.04, 23:01 A curześ sobje, Nąstópku powjększył?? Alesz się podesyktowałam... Odpowiedz Link
wave32 Re: prezęty ot Mikouaya 08.12.04, 23:07 Terz bym hciau fiedziedz. Anórz siem pshyda taga fiedza..... Odpowiedz Link
nonstop Re: prezęty ot Mikouaya 09.12.04, 08:14 ja miałem se cóś powienkszadź???? ne ne ne mię nie czeba tego (i krema na calólitz tesz nie órzywam, wienc wjadomo czyje były to rahónki) )) Odpowiedz Link
ja22ek Re: prezęty ot Mikouaya 09.12.04, 10:55 To wbuont naz f prowdziłeź, rzartowniśó jedę I co, morze jeżcze po wjeż, rze buotnig, bęzyna i komura to tesz Ńetfoje? Odpowiedz Link