bei 14.01.06, 01:42 ...czy znacie takom religię???? Buttyzm Tybetańzki...czy to som orientalne bóty?...i czy bjałe? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kupeczka666 Re: Buttyzm 14.01.06, 02:37 Doklatnie tak samo myslem. Rze oni wieżom w bóty ! Na pszykłat jakiejs slawnej osoby ! _________________________________________________________ Blondynki bawią się lepiej Odpowiedz Link
okrent9 Re: Buttyzm 14.01.06, 06:27 zmoyego pónktó vidzeńa paczontz- a ńebende ókryvadź irz pshebyvą f hfili obecney poza oceanę- to bottysm yess to stary jush trent.Povję vjencey yess to trent stary jag naysłyńńejsha czeńśdź ćaua lopeski.Dźivje śe normarńe irz bei jeshtshe o tym ńesłyshaua. Odpowiedz Link
bei Okrędko 14.01.06, 11:11 ale zato miło słyszedź, rze zaoceanem jezdeź.......najszczensliwszyh dni Ci rzyczę- posdrafki dla poufki (polufki) Tfojej i uźcizki pszyjacielzkie dzieciaczką- (no wję, one jósz wielgie dzieci Odpowiedz Link
okrent9 Re: Okrędko 18.01.06, 20:47 no Beji ńe byuo uatfo oy ńebyuo łatfo na lodnisq ale moya vrodzona ęteligętzya pot povjedźaua mi yag otsharovadź orgą otpovyedźalny i oturz jezdę za oceanę.Dźęks za pozdroofki!!!!!!!!!!! pozdravją fstedżńe. acha a jeźli śe rozhodźi o dźećadżki to tótey rzadnyh ńe ma tylgo stare końe i stare kolńe- za to kodek karze śe czymadź na rencah 24/7. Ja za to pozdravją Će oras tfoyego dźóńora. Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: Buttyzm 14.01.06, 12:03 hei okręcikó! caóski 4Jó i Dętyzdki! iczen ściej bywai tó, bo Ciem braqje )) Odpowiedz Link
okrent9 Re: Buttyzm 18.01.06, 20:49 ęrzyńeró-mamóńó- czeńśćey bende byvaDŹ bo śę steńskniuą. Odpowiedz Link
ja22ek Re: Buttyzm 16.01.06, 11:26 A skturej z trony poza oceanę pshebywarz Okrendko? Z naszei 3 stwojei Źciskam Cie! Jazzek Odpowiedz Link
okrent9 Re: Buttyzm 18.01.06, 20:54 drogi ja22q ja pshes cauy tshas pshebyvą jag tę koloz po obyh dvuh stronah za pośrednitztvę novotshesney kąpóterologii ale agtółalńe ćauę pshebyvą po tey strońe dźe kjeóbase krojom na slajsy za mńazd na prasterki. Odpowiedz Link
aga_piet Re: Buttyzm 14.01.06, 22:57 Ja ruwnierz uściski dla Okrentki z poza oceanu!!! A morze tę buttyzm to coś od masła? Bo ras widziałąm masło rze tam było napisane BUTTER wjęc morze to są ci co nieją masła? Wegertanjanie? Odpowiedz Link
kupeczka666 Re: Buttyzm 15.01.06, 15:07 O ja gupia, snofu myslalam rze to jakies fejmus, selebritis, moda a to wegertanjanie nie jedzom masla A ja nie jem ryp, czazami mienso, ale maslo to terz spordarycznie, raczei margaryne. Margaryne - Mandaryne. _________________________________________________________ Blondynki bawią się lepiej Odpowiedz Link
maly_jelen Re: Buttyzm 16.01.06, 18:00 A, ja pszepraszam , rze tak niezapowiedzianie, ale mnie to ino ciekafi! Podobno oni siem na zero strzygom! Odpowiedz Link
eirenne Re: Buttyzm 16.01.06, 18:16 O, to pefnje koledzy mojego misjadżka bendom wjedziedź oco hodzi, bo som łysi))) JA słyszałą tylko rze to taka religja rze do kosciołuf sjewhodzi na bosaka, czy cośtam sjezdejmóje. Nje moge ówjeżydź rze taka religja morze bydź jósz njemotna! Odpowiedz Link
misia9943 Re: Buttyzm 16.01.06, 18:48 Oj, ty eirenne, bleffujesz! Serio bez bodóf whodzom? A no to ciekafe! A, no i ta re llikja bardzo musi bydz modna, bo przecief oni noszom szaty w modnym kolorku! A dokuadnie: pomaraniczofy! Odpowiedz Link
eirenne Re: Buttyzm 16.01.06, 18:56 morze bes bótuf hodzom dla njeposnaki atak naserjo rozbjerajom sje szczego innego, ja nje wję Odpowiedz Link
bei Re: Buttyzm 16.01.06, 19:00 oni...obnarzajom dószę by była czyzta do meditacji (metjacji ?) Odpowiedz Link
aga_piet Re: Buttyzm 16.01.06, 19:41 Z koro hodzą bezbutuw to znaczy sie rze są szefcy. Podobno to szefcy chodzą bezbutuw. Posumując: hodzą bez butuw nieją masła są łysi Odpowiedz Link
okrent9 Re: Buttyzm 18.01.06, 21:00 znatshyśe jag ja legalńe ńemą rzony to jezdę jednak bótyskom? bo masua ńeją, bes bótuf hodze ve vańńe.... acha tylgo ńę jezdę óysa... to morze ja śe zalitshą do ńęzapshyśegóyh bótystuf? Odpowiedz Link
okrent9 Re: Buttyzm 18.01.06, 20:56 masua droga Agó to ńeją ja(bo vole mayones) to morze ja jezdę bóttyskom? Odpowiedz Link