vauban 17.04.07, 11:57 Bo mni wczoraj zomb na dyskotece wypad. Som jacysi dobży dętyść ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_piet Re: Jakiź dobrydętysta 17.04.07, 12:03 Okrent9 ma bardzo dobrom dędyztke! Znanom na całym śwjecie! Odpowiedz Link
okrent9 Re: Jakiź dobrydętysta 17.04.07, 12:31 dokóadńę i vuaźńe kćałą to povjedźeć ale dopshe irz mńe agó vyyęzytshyuaź albovję ńemą czasó bo robję se masedżke i ńęmoge muvidź bo popękam. Odpowiedz Link
okrent9 Re: Jakiź dobrydętysta 17.04.07, 20:18 bauvąq, zapąóą ci dodadź irz mą nadźeye irz tego zemba wźeóaź do domó? no bo yag ci go wuorzy dętyzda spowrotę yag go ńe beńdzierz mńedź? Odpowiedz Link
t-800 Re: Jakiź dobrydętysta 17.04.07, 21:56 Niema doryh deńty stuf bo od nih zemby bolo i wogle niefajnie jezd. Pozdry! Odpowiedz Link
okrent9 Re: Jakiź dobrydętysta 17.04.07, 22:44 ńe. naygorshe to yess cauovańę z demtystom bo od razó politshy dźóry v zembah :\ ale coź za coź. Polecą Tzi T-800 abyś zakohaó śe fdemtyźće to myendzy jednym obrotę vjertua a drógim dostańeż bózi a ftedy fshysko mńey boli. dobrom stronom romąsó z demtystom yess irz morze czasę pozwolidź śe pobavidź instrómętami. pozdry U2. Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: Jakiź dobrydętysta 17.04.07, 23:24 ęstrómętami???? znaczy fO Telem dętyzdycznym? Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: Jakiź dobrydętysta 17.04.07, 23:26 piEs: wogle towszyció nieó muwióem się z dętyztą, morze Warto spru bowadź? Odpowiedz Link
okrent9 Re: Jakiź dobrydętysta 17.04.07, 23:34 óvarzą irz dętyzdka to yess dla boya sópervybur.Fshyskye te zabafki erektrytshne oraz irz ńeboji śe nażeńdzi ani klótshuf.Sama vidźauą yag śe pshykrenca vjertóa do hendpis.Klótshę. Odpowiedz Link
vauban Re: Jakiź dobrydętysta 18.04.07, 01:03 Nookropnę, ale mje hodzi, w jakim mjesicie byuby taki dętysta, coby zomb wstawiuy morze na siróbie alboco, bo mje pżeszkadza rze siwiszcze przez zemby. Acha, jezdem facetem jakbyco. Papatki ! Odpowiedz Link
okrent9 Re: Jakiź dobrydętysta 18.04.07, 02:29 "Acha, jezdem facetem jakbyco. ' baóvąq, nik ńeyess doskonaóy. (to cycata z filmó) śvjad ruvńesh ńe dlatego moya znana na caóym śvjeće demtyzdka yess teras w Czikagó. dlatego z bulę sertza radze Tzi iśś do pjershego lepshego demtyzdy na mńejscó.Tylgo vybjesh raczey tego lepshego nish tego pjershego. pytańe dodadkove mi śe nasóneuo,. CZy teras yag śviżczysh to tesh zavijash f sreberka? Odpowiedz Link
okrent9 Re: Jakiź dobrydętysta 17.04.07, 23:31 fotelę oras pomńejshymi.Ńe ktoore som na napent i robjom od góosy. Odpowiedz Link