daaisy1 10.03.05, 10:20 www.allegro.pl/show_item.php?item=43326057 czy któraś z Was go kupiła? jakie efekty, pozdrawiam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cz.wrona Re: pas ala sauna solution 10.03.05, 10:40 Hej ;-) Wiesz co ja jakoś sceptycznie podchodzę do tego rodzaju rzeczy. Jeśli Cię korci to kupić to możesz np. napisać do kogoś kto już kupił ten pas i poprosić o opinię- weż nicki kilku osób , które kupiły pas na początku- widziałam jeszcze w lutym- i napisz co i jak i czy są zadowolone. Powodzenia ! Ja ćwiczę rewelacyjną 6 Weidera i widzę wreszcie efekty na moim brzuchu ;-D Zastanawiam się nad błonnikiem i karnityną etc. Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 Re: pas ala sauna solution 10.03.05, 11:25 dzięki za odpowiedź... wiesz..co do ćwiczeń, jakoś nie mogę się zmobilizować..leń jestem i tyle..:( wstyd się przyznać, ale tak właśnie jest:(:(:( zaraz napiszę do ludzików, którzy już to kupili, pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
renik.w Re: pas ala sauna solution 10.03.05, 15:17 Hej ja ma taki pas - nie nosze go cały czas bo mi w nim niewygodnie , ale swego czasu nosiłam - brzuch był bardziej płaski jednak najlepiej używac go przy ćwiczeniahc - bardziej sie pocisz i szybciej wypalasz tłuszczyk ;) w talii pa :) Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 Re: pas ala sauna solution 10.03.05, 23:34 renik, dziękuję za odzew:) a kilogramów też troszkę straciłaś..czy raczej nie? pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
monika_lwo Re: pas ala sauna solution 11.03.05, 18:57 Moja sister twierdzi, ze to oszustwo!!! Tak wiec opienie podzielone.. Zero efektów niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 Re: pas ala sauna solution 12.03.05, 11:35 dziękuję za informację:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś