edytkus Re: gdzie kupujecie kostiumy na Halloween dla dzi 01.10.09, 05:23 w Halloween store, o tej porze roku jest ich jak grzybow po deszczu. Niestety jeszcze nigdzie nie znalazlam kostiumu "bloody bride" jaki wymyslila sobie moja corka:O Moze ktos ma namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
ewap_mama_alexa Re: gdzie kupujecie kostiumy na Halloween dla dzi 01.10.09, 14:33 O takie cos jej chodzi? Czy ma byc bardziej skomplikowany kostium? hubpages.com/hub/Costume-Ideas-Beginning-With-The-Letter-B Odpowiedz Link Zgłoś
ewap_mama_alexa Re: gdzie kupujecie kostiumy na Halloween dla dzi 01.10.09, 14:43 Jesli chcesz zamawiac online: www.CostumeExpress.com albo www.orientaltrading.com Factory Card Outlet tez ma kostiumy, Target. Ja najprzyjemniej wspominam Halloween z domowej roboty kostiumem pirata. Dokupilam tylko pare rzeczy: kapelusz, papuge co siedziala na ramieniu. A teraz ALex sobie zyczy tak wygladac :( www.costumeexpress.com/Bloody-Bones-Child-Costume/38071/ProductDetail.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: gdzie kupujecie kostiumy na Halloween dla dzi 01.10.09, 15:52 ewap_mama_alexa napisała: > O takie cos jej chodzi? Czy ma byc bardziej skomplikowany kostium? > hubpages.com/hub/Costume-Ideas-Beginning-With-The-Letter-B chyba cos takiego ale bardziej zombie, w rozmiarze dzieciecym pewnie nic nie znajde ale pomysle o sztucznej krwi. Do Halloween jeszcze daleko, moze mojej corce sie cos odmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
olensia Re: gdzie kupujecie kostiumy na Halloween dla dzi 01.10.09, 21:04 Moja Alexandra wyslila sobie ze w tym roku bedzie sloniem. Ona ma obsesje na punkcie zwierzat. Kupilam w TJ Maxx za 13$ kostium ktory online kosztuje od 33$ w gore... Odpowiedz Link Zgłoś
kisiulak Re: gdzie kupujecie kostiumy na Halloween dla dzi 02.10.09, 19:41 Target... ale wtedy w okolicy jest stado takich samych kurczakow :) Odpowiedz Link Zgłoś
mjermak w thrifty 03.10.09, 03:47 kosztuja grosze, sa malo uzywane, wybor niesamowity, musialabym po wielu sklepach latac. Szczegolnie dla dzieci tak do 3 roku zycia jest mnostwo i bardzo fajne, podejrzewam ze bardzo drogie (nigdy nie szukalam tego w sklepach). Da sie je prac w pralce(te lepsze). Potem je wysylam do Polski dla znajomych dzieci jako kostiumy na zabawe choinkowa-robia furore (podejrzewam, ze wieskza niz tutaj hi hi). Odpowiedz Link Zgłoś