Gość: Matka do uscitizen IP: 195.13.39.* 18.02.04, 08:37 Nie wiem czy wiesz --ale Twoj ojciec zrobil Cie jedynie na probe i niestety pozniej zapomnial zabic ! Ludzie przepraszam za mojego syna ale czasami zapomina wziasc lekow. pozro.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Informacja dla uscitizien IP: *.ipt.aol.com 18.02.04, 14:01 dobre Odpowiedz Link Zgłoś
uscitizen Informacja dla Ertesa, aka as.... 18.02.04, 14:19 No dobra, odpuszcze ci juz Ertes, Lookout, Polonus, Konus, Koniobijca czy jak ci tam jeszcze. Jot-23 podobno tez? Mam w sumie troszke pracy ostatnio, a ciebie tak juz skopalem w pozostalych postach, ze nawet przestales odpowiawadac. Nic dziwnego, co to za przyjemnosc ciagle dostawac po pysku. Mnie rowniez potrzebny jest troche bystrzejszy interlokutor, a nie taki kolek, ktory nie zna podstaw ortografii i pisze stylem , ktory uszedlby moze u trzecioklasisty. No i nie przestaje marzyc o wyjezdzie z tych "okropnych Stanow Zjednoczonych".... Zycze ci niemniej powodzenia w tym twoim tzw "zyciu", wiem, nie jest latwo bez edukacji, doswiadczenia zawodowego, w ciaglej niepewnosci jutra. No, ale kazdy w koncu jest kowalem swego losu, nie? Winic mozesz tylko siebie i tam skieruj teraz swoj gniew. Odpowiedz Link Zgłoś
marekdudzik Re: Informacja dla uscitizien 18.02.04, 14:40 Gość portalu: Matka do uscitizen napisał(a): > Nie wiem czy wiesz --ale Twoj ojciec zrobil Cie jedynie na probe i niestety > pozniej zapomnial zabic ! Ludzie przepraszam za mojego syna ale czasami > zapomina wziasc lekow. > pozro.... He, he, he! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Informacja dla uscitizien IP: *.ipt.aol.com 19.02.04, 00:04 Nie wiem czy wiesz --ale Twoj ojciec zrobil Cie jedynie na probe i niestety pozniej zapomnial zabic ! Ludzie przepraszam za mojego syna ale czasami zapomina wziasc lekow. pozro.... Odpowiedz Link Zgłoś