Dodaj do ulubionych

Informacja dla uscitizien

IP: 195.13.39.* 18.02.04, 08:37
Nie wiem czy wiesz --ale Twoj ojciec zrobil Cie jedynie na probe i niestety
pozniej zapomnial zabic ! Ludzie przepraszam za mojego syna ale czasami
zapomina wziasc lekow.
pozro....
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Informacja dla uscitizien IP: *.ipt.aol.com 18.02.04, 14:01
      dobre
      • uscitizen Informacja dla Ertesa, aka as.... 18.02.04, 14:19
        No dobra, odpuszcze ci juz Ertes, Lookout, Polonus, Konus, Koniobijca czy jak
        ci tam jeszcze. Jot-23 podobno tez?
        Mam w sumie troszke pracy ostatnio, a ciebie tak juz skopalem w pozostalych
        postach, ze nawet przestales odpowiawadac. Nic dziwnego, co to za przyjemnosc
        ciagle dostawac po pysku. Mnie rowniez potrzebny jest troche bystrzejszy
        interlokutor, a nie taki kolek, ktory nie zna podstaw ortografii i pisze
        stylem , ktory uszedlby moze u trzecioklasisty. No i nie przestaje marzyc o
        wyjezdzie z tych "okropnych Stanow Zjednoczonych"....
        Zycze ci niemniej powodzenia w tym twoim tzw "zyciu", wiem, nie jest latwo bez
        edukacji, doswiadczenia zawodowego, w ciaglej niepewnosci jutra. No, ale kazdy
        w koncu jest kowalem swego losu, nie? Winic mozesz tylko siebie i tam skieruj
        teraz swoj gniew.
    • marekdudzik Re: Informacja dla uscitizien 18.02.04, 14:40
      Gość portalu: Matka do uscitizen napisał(a):

> Nie wiem czy wiesz --ale Twoj ojciec zrobil Cie jedynie na probe i niestety
      > pozniej zapomnial zabic ! Ludzie przepraszam za mojego syna ale czasami
      > zapomina wziasc lekow.
      > pozro....

He, he, he!
    • Gość: gosc Re: Informacja dla uscitizien IP: *.ipt.aol.com 18.02.04, 22:48
      • Gość: gosc Re: Informacja dla uscitizien IP: *.ipt.aol.com 19.02.04, 00:04
        Nie wiem czy wiesz --ale Twoj ojciec zrobil Cie jedynie na probe i niestety
        pozniej zapomnial zabic ! Ludzie przepraszam za mojego syna ale czasami
        zapomina wziasc lekow.
        pozro....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka