Dodaj do ulubionych

Fort Lauderdale-hotel

02.02.11, 13:20
Witajcie,czy ma ktos moze namiar na sprawdzony i niedrogi :) hotel w FL?Wiem,że nasi rodacy tez prowadzą tam hotele?Może cos podpowiecie?Dzięki.Dorota
Obserwuj wątek
    • Gość: tani hotel Drogi, niedrogi, tani hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 14:55
      Cholera, napisz co dla ciebie jest niedrogo. Czy to takie trudne określić widełki cenowe?
      • nat10 Re: Drogi, niedrogi, tani hotel 02.02.11, 15:15
        Po co te nerwy???przecież nie musisz odpisywać!Niedrogi mnie niz 100usd za noc.
    • riviera_maya Re: Fort Lauderdale-hotel 02.02.11, 17:41
      Dawno temu mieszkalem w tym:
      Dolphin Harbor Inn
      i bylo tanio ale to bylo z marszu, bez rezerwacji. Z marszu jest taniej bo chca wynajac jak maja wolne miejsca.
      Poszukaj czegos tutaj: www.lauderdalebythesea.com/accommodations.html , ale wiekszosc bedzie powyzej 100 USD przy rezerwacji, szczegolnie w sezonie grudzien-kwiecien.

Jesli szukasz czegokolwiek w okolicach Ft Lauderdale, niekoniecznie przy plazy, to sprawdz ceny na www.hotels.com.

Pozdrawiam
      • nat10 Re: Fort Lauderdale-hotel 02.02.11, 18:13
        Dzięki wielkie,szukam:)
    • grodek75 Re: Fort Lauderdale-hotel 04.02.11, 06:22
      oceanmilemotorlodge.net/
      www.polishmotel.com/Pozdrawiam,
    • Gość: GosiaQ Re: Fort Lauderdale-hotel IP: 194.181.111.* 09.02.11, 16:20
      Witam, serecznie polecam hotel Best Florida prowadzony przez naszych rodaków Bożenkę i Tomka Jurczak (www.wakacjefloryda.com ). Gościliśmy u nich z mężem dwa razy i oceniamy ten pobyt w samych superlatywach. Jeżeli będzie taka konieczność to właściciel hotelu może odebrać Ciebie z lotniska lub pomóc w wynajęciu samochodu. Hotel ma bardzo dobrą lokalizację blisko plaża, sklep spożywczy i kilka knajpek. pozdrawiam
    • mknes Re: Fort Lauderdale-hotel 09.02.11, 18:55
      Jeżeli ma być bardzo tanio to polecam
      Hollywood Beach Hostel
      320 Arizona Street
      Fort Lauderdale
      położony praktycznie przy plaży. Jest to hostel ale ma też prywatne bungalowy. Na miejscu można za darmo wypożyczyć rowery, leżaki, jakiś sprzet do pływania. Pokoje są klimatyzowane. Jest też bezpłatny parking dla gości.
    • tequila_ze_spritem Re: Fort Lauderdale-hotel 19.02.11, 01:14
      The Westin. Mały, skromny, ale tani. Szału nie ma, ale i zastrzeżeń brak. Dobra lokalizacja, na przeciw fajnej plaży, a w pobliżu rewelacyjny Hooters.
      • Gość: gosc Re: Fort Lauderdale-hotel IP: *.tampabay.res.rr.com 19.02.11, 04:04
        ...a co w tym "rewelacyjnego" ?....byle g***o doprowadza was do ekstazy ....
        • Gość: revelka Re: Fort Lauderdale-hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 09:31
          Dziwię się, że nie określono Hooters zwyczajem polskim jako "genialne" :)
          • nat10 Re: Fort Lauderdale-hotel 20.02.11, 21:14
            Tequila,nie wiem,czy o tym samym Westinie myślę,ale chyba 230 USD/doba to nie jest tanio?:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka