Gość: Miki IP: *.nas52.stockton1.ca.us.da.qwest.net 27.07.04, 08:33 Witam, moze ktos wie gdzie szukac zony:) z obywatelstwem amerykanskim??:) Dziex Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek Re: zona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 11:05 Ja za tydzien zenie sie z obywatelka Stanow Zjednoczonych. Ladna i fajna z niej kobitka. Vivat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: zona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 12:52 czesc ,to Tomek pochwal sie nam gdzies ja poznal ?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pulapka_na_pluskwy Re: zona 30.07.04, 23:24 $20,000 i chetnie pomoge panu rozwiazac ten problem. Musi pan wiedziec jaki typ kobiety panu odpowiada. Na ogol, nie zawsze, kobiety wyksztalcone ($$$) sa duzo brzydsze i starsze od tych mniej wyksztalconych (bez podstawowoki) i mlodszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwa Re: zona IP: *.proxy.aol.com 30.07.04, 23:44 Mysle, ze szukanie zony niewiele rozni sie od szukania meza. Moja przyjaciolka z USA znalazla go w gazecie. Amerykanin dal ogloszenie, ze poszukuje kobiety i ona sie zglosila. Sa malzenstwem juz 1O lat . Po co placic za cos co mozna miec za darmo!!!!!!! Najlepiej szukac ogloszen w lokalnych gazetach. Chyba mozna tez przez internet. Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pulapka_na_pluskwy Ty, proxol, to za darmo 31.07.04, 02:55 to juz troche u ciebie za dlugo leci- na recznym, hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajacy temat Re: zona IP: *.dyn.optonline.net 31.07.04, 04:25 Ano jak szukasz to lec na Manhattan tam na 42 Street stoja na naroznikach. Amerykanki, gotowe na wszystko dla swojego polaka. A jak nie to obejrzyj film "Street car, named Desire" to sie duzo nauczysz o polakach. Odpowiedz Link Zgłoś