qndels 04.10.04, 16:47 Witajcie dziewczyny, prosze doswiadczone Mamy o rade jaki wybrac krem przeciwko rozstepom? w aptekach i drogeriach jest duzo preparatow, na ktory sie zdecydowac? dziekuje i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea_mama Re: Kremy na rozstepy 04.10.04, 21:48 Krem na rostepy, ktory ja stosowalam, to Mustela: www.infoplus24.pl/index.php?strona=oferta&id_prod=2 Kupilam dwa kremy i zaczelam stosowac od piatego m-ca i zostalo mi jeszcze pol tubki, wiec jest calkiem wydajny. Smarowalam caly brzuch, biodra i uda. Z tego co rozmawialam z dziewczynami, to kazda mowila, ze rozstepy zrobily im sie nie na brzuchu, ale wlasnie na biodrach. Mnie ten krem pomogl. A tu jest cala strona z kremami tej firmy: www.infoplus24.pl/index.php?strona=oferta&id_kat=1 Do piersi stosowalam "rozowy krem do biustu" firmy "idea25" www.idea25.com.pl/index_s1.htm, co prawda bedac w ciazy rozstepy na piersiach mi sie nie zrobily, ale w kilka dni po porodzie juz je mialam (ale juz nie stosowalam tego kremu, bo sie balam ze przez karmienie piersia moze zaszkodzic Zuzi). Odpowiedz Link Zgłoś
bea_mama Re: Kremy na rozstepy 04.10.04, 21:50 Poprawiam ostatni link: www.idea25.com.pl/index_s1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
hannamay Re: Kremy na rozstepy 08.10.04, 03:21 ja od niedawna zaczelam uzywac: Pregnant Belly Oil i Pregnant Belly Salve firmy Motherlove tak na zmiane rano i wieczorem. co prawda ani moja mama, ani moja siostra nie mialy rozstepow - co genetycznie sugeruje ze i ja ich miec nie bede, jednak tak dla przyjemnosci i radosci bycia blisko fizycznie i psychicznie z malenstwem zaczelam tych produktow uzywac. sa one 100% organic, nie maja sztucznych barwnikow ani zapachow. mozesz je nabyc w sklepach whole foods a takze poprzez internet: www.motherlove.com/products_salves.php Maja takze produkty do pielegnacji noworodkow i po porodzie i na obolale, popekane sutki i na hemoroidy. pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
xerius Re: Kremy na rozstepy 12.10.04, 03:43 A mi bardzo sluzyl Penaten ( przeciw rozstepom ), po dwoch ciazach nie "dorobilam " sie ani jednej kreski. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś