pat14 01.01.05, 18:59 czy ktos mogl by mi powiedziec jak to jest z "zaproszeniem" ktore dostajesz z kanady? podobno latwiej jest dostac wize aha no i JAK ma takie zaproszenie wygladac??? z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dradam1 Re: Wizy i ZAPROSZENIA !!!!!! CZY KTOS WIE 01.01.05, 19:48 do tego aby otrzymac wize do Kanady (turystyczna) nie trzeba posiadac zaproszenia. Nie wiem skad sie wzielo to przekonanie. Wystarczy przekonac konsula, ze ma sie wystarczajace srodki materialne potrzebne na podroz i ze nie istnieje szansa na podjecie pracy/pozostanie w Kanadzie nielegalnie. Pozdrawiam dradam1 Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Re: Wizy i ZAPROSZENIA !!!!!! CZY KTOS WIE 01.01.05, 20:16 Pat14 podaje strone : www.cic.gc.ca/english/visit/letter.html www.canada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pat14 Re: Wizy i ZAPROSZENIA !!!!!! CZY KTOS WIE 02.01.05, 09:58 dzieki duzo pomoglo !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Re: Wizy i ZAPROSZENIA !!!!!! CZY KTOS WIE 01.01.05, 20:24 zaproszenie niedaje w 100% pewnosci ze dostaniesz wize..podalem Ci strone jak ma wygladac takie zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
marciajn Re: Wizy i ZAPROSZENIA !!!!!! CZY KTOS WIE 08.01.05, 20:59 Sylwek07 mógłbyś mi też podać stronę jak takie zaproszenie ma wyglądać? plizz Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Re: Wizy i ZAPROSZENIA !!!!!! CZY KTOS WIE 08.01.05, 22:11 marciajn napisał: > Sylwek07 mógłbyś mi też podać stronę jak takie zaproszenie ma wyglądać? plizz ------------------------------------------------------ www.cic.gc.ca/english/visit/letter.html Odpowiedz Link Zgłoś