Gość: kanye IP: *.aster.pl 02.05.05, 16:24 gdzie mozna trafic orginalne fajne ciuchy,moze znacie jakis second hand z tanimi wypasionymi rzeczami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ptasiek76 Re: sklepy z ciuchami w NYC 02.05.05, 18:35 Gość portalu: kanye napisał(a): > gdzie mozna trafic orginalne fajne ciuchy,moze znacie jakis second hand z > tanimi wypasionymi rzeczami? Po co second hand, idziesz do Marshall's lub Duffy's i przy odrobinie szczescia przy doborze rozmiaru masz wypasik za grosze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanye Re: sklepy z ciuchami w NYC IP: *.aster.pl 02.05.05, 20:02 tak wiem,century 21 tez,ale mi chodzi o cos naprawde niezlego.kolezka kupil super skorzana kapote gucci wlasnie za 25 $ model super.dlatego chcialbym trafic na taki sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ingrid Re: sklepy z ciuchami w NYC IP: *.180.169.196.fdl.wi.charter.com 02.05.05, 23:26 www.ehow.com/how_16835_shop-vintage-clothes.html Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: sklepy z ciuchami w NYC 03.05.05, 02:53 Vintage znaczy antyki, mogą być bardzo drogie. Szukać należy w Thrift Stores, Bywają nawet zupełnie nowe z orginalnymi metkami za psie pieniądze. thujuite.notlong.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ingrid Re: sklepy z ciuchami w NYC IP: *.180.169.196.fdl.wi.charter.com 03.05.05, 14:14 Nie zawsze jest az tak drogo.Najlepiej obleciec Soho, Greenwich Village i cos sie znajdzie na pewno :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanye Re: sklepy z ciuchami w NYC IP: *.aster.pl 03.05.05, 18:18 dzieki!!!I will!! Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: sklepy z ciuchami w NYC 04.05.05, 03:11 fajne resurrected glamoury sa w okolicach Mott, tyle ze nieco drogie, rowniez na Thompson ponizej Prince, przy Sullivan tuz ponizej Houston bardzo ladny ale spinki do mankietow kosztuja w nim $160, z uwagi na to ze autentycznie rocznik 1935. Cala Sullivan zreszta jest pelna lumpeksow - powyzej Bleecker znajdziesz nieco tansze, aczkolwiek mniej fajne. O'Mistress Mine, 7 Ave. South kolo Greenwich Ave. ma prawdziwe skarby, i gwarantowanie sprzed 40 lat. Inny punkt do sprawdzenia to 3 Ave. - nie pamietam dokladnie przecznicy, gdzies tak okolo 23, duzy lumpeks z ciuchami z lat 30 - 60. Ulica wschodnia 7, 8 i 9, oraz wielki magazyn przy Lafayette, gdzies tak kolo 4. Tyle ze nie wiem co rozumiesz przez "tanio" - mozna trafic kostium za $10 a mozna pare butow za $180. Ciekawie za to bedzie gwarantowanie, ja lubie wejsc do takich sklepow tylko po to zeby sie pogapic, co poniektore ciuchy przerastaja granice wyobrazni. Odpowiedz Link Zgłoś