Dodaj do ulubionych

jakis fajny sklep internetowy z ciuchami ?

23.02.06, 03:38
znacie?
nie sieciowy - tzn Gap, banana r. ale cos fajnego innego, w dobrym gatunku :)
czuje potrzebe zmiany, licze na Wasza inspiracje :)
dzieki
anka
Obserwuj wątek
    • mjermak Re: jakis fajny sklep internetowy z ciuchami ? 23.02.06, 20:51
      www.anthropologie.com/jump.jsp?itemID=0&itemType=HOME_PAGE
      no, on niby sieciowy ale ciuchy fajne. Tylko ceny niefajne. Ale poinspirowac
      sie mozna. A katalogi tez przysylaja po prosbie i takie fajne sa ze same w
      sobie mozna ogladac-moje dziecko np uwielbia.
      A to znasz:
      www.hannaandersson.com/home.asp?cchkrd=y
      co prawda glownie dla dzieci ale jakosc jest swietna tej bawelny i taki fajny
      skandynawski design-ja lubie. No tak ale to tez sieciowy... nie dogodze ci chyba
      w podobnych klimatach:
      www.gudrunsjoden.com/butik/default.asp?sidvarde=xx
      ale nie wiem czy wysylaja przez internet
      • aniutek Re: jakis fajny sklep internetowy z ciuchami ? 23.02.06, 21:19
        :) dziekiiiiii fajne :)
        a hanneanderson b lubie ale nie wiedzialam,ze robi ciuchy dla kobit .....
        lece szperac
        • happiest1 Re: jakis fajny sklep internetowy z ciuchami ? 23.02.06, 22:54
          ja czasami zamawiam w Esprit, tez sieciowe ale akurat u mnie nie ma tego sklepu,
          jak dotad jestem zadowolona. i czasami mozna kupic bardzo tanio.
          • happiest1 Re: jakis fajny sklep internetowy z ciuchami ? 23.02.06, 23:04
            i jeszcze Victoria's secret tez ma czasem fajne i tanie ciuchy
            • goonia Re: jakis fajny sklep internetowy z ciuchami ? 21.03.06, 22:59
              Czesc dziewczyny,
              ja wpadam jak po ogien na internet i nie mam na nic czasu:) - czyli na
              szukanie, nie wiem czy sa sklapy internetowe, bo ja lubie pomacac, ale
              uwielbiam rzeczy Esprit dla dzieci, Zara i.........H&M - super jakosc i
              wzornictwo, kupowalam w Polsce zanim tutaj (Kanada) otworzyli, to mnie ciagle
              baby zaczepialy. W kazdym razie polecam, ale ja Gapa nie lubie a Banany dla
              dzieci tutaj nie ma.
              Pozdrawiam Mlodociane Strojnisie i ich Mamy
              Goonia
              • hannamay Re: Free people 22.03.06, 04:59

bardzo lubie ich ciuchy -sa takie dziewczece co po 30ce duzo znaczy :)

www.freepeople.com
                • aniutek Re: Free people 22.03.06, 21:44
                  dzieki poszperam i tam
                  a teraz zdam relacje z hanna anderson, zamowilam sukienke, buty i sukieneczke dla zuzki i ...
                  wszystko musze oddac
                  Moja sukienka na zdjeciu wygladala fajnie w rzeczywistosci byla szarawa, wielka ....i uszyta na ukrainie
                  co przyznam zniechecilo mnie ( zauwazylam kiepskie szycie sterczace nitki etc a sukienka $86 ) buty
                  fajne ale nie wygodne strasznie i plytkie (Donald Pliner $168) sukienka dla Zuzi... na dwie Zuzie.
                  ale znalazlam ulice pelna sklepow/butikow i chyba tam sie zaopatrze w wiosenne szmatki, jednak jak
                  cos mozna przymierzyc, dotknac jest znacznie latwiej.
                  Ale hanna nadal mi sie podoba bardzo i jeszcze cos u nich upatrze, mzoe w sklepie tym razem?
                  dzieki dziewczyny za pomoc.
                  anka
                  • mjermak hanna 23.03.06, 20:02
                    To dobzre zes pzertyestowala bo ja juz mialam ochote cos u nich kupic-
                    szczegolnie kolorowe drewniaczki mi sie podbaja. Ja kupilam malej kiedys
                    spodniczke jeanswowa ale w thrifty i zachecialm sei bardzo, bo niby uzywana a
                    jak nowa byla i po 6 pranaich nie zmienila wygladu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka