aniutek 23.02.06, 03:38 znacie? nie sieciowy - tzn Gap, banana r. ale cos fajnego innego, w dobrym gatunku :) czuje potrzebe zmiany, licze na Wasza inspiracje :) dzieki anka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mjermak Re: jakis fajny sklep internetowy z ciuchami ? 23.02.06, 20:51 www.anthropologie.com/jump.jsp?itemID=0&itemType=HOME_PAGE no, on niby sieciowy ale ciuchy fajne. Tylko ceny niefajne. Ale poinspirowac sie mozna. A katalogi tez przysylaja po prosbie i takie fajne sa ze same w sobie mozna ogladac-moje dziecko np uwielbia. A to znasz: www.hannaandersson.com/home.asp?cchkrd=y co prawda glownie dla dzieci ale jakosc jest swietna tej bawelny i taki fajny skandynawski design-ja lubie. No tak ale to tez sieciowy... nie dogodze ci chyba w podobnych klimatach: www.gudrunsjoden.com/butik/default.asp?sidvarde=xx ale nie wiem czy wysylaja przez internet Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: jakis fajny sklep internetowy z ciuchami ? 23.02.06, 21:19 :) dziekiiiiii fajne :) a hanneanderson b lubie ale nie wiedzialam,ze robi ciuchy dla kobit ..... lece szperac Odpowiedz Link Zgłoś
happiest1 Re: jakis fajny sklep internetowy z ciuchami ? 23.02.06, 22:54 ja czasami zamawiam w Esprit, tez sieciowe ale akurat u mnie nie ma tego sklepu, jak dotad jestem zadowolona. i czasami mozna kupic bardzo tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
happiest1 Re: jakis fajny sklep internetowy z ciuchami ? 23.02.06, 23:04 i jeszcze Victoria's secret tez ma czasem fajne i tanie ciuchy Odpowiedz Link Zgłoś
goonia Re: jakis fajny sklep internetowy z ciuchami ? 21.03.06, 22:59 Czesc dziewczyny, ja wpadam jak po ogien na internet i nie mam na nic czasu:) - czyli na szukanie, nie wiem czy sa sklapy internetowe, bo ja lubie pomacac, ale uwielbiam rzeczy Esprit dla dzieci, Zara i.........H&M - super jakosc i wzornictwo, kupowalam w Polsce zanim tutaj (Kanada) otworzyli, to mnie ciagle baby zaczepialy. W kazdym razie polecam, ale ja Gapa nie lubie a Banany dla dzieci tutaj nie ma. Pozdrawiam Mlodociane Strojnisie i ich Mamy Goonia Odpowiedz Link Zgłoś
hannamay Re: Free people 22.03.06, 04:59 bardzo lubie ich ciuchy -sa takie dziewczece co po 30ce duzo znaczy :) www.freepeople.com Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Free people 22.03.06, 21:44 dzieki poszperam i tam a teraz zdam relacje z hanna anderson, zamowilam sukienke, buty i sukieneczke dla zuzki i ... wszystko musze oddac Moja sukienka na zdjeciu wygladala fajnie w rzeczywistosci byla szarawa, wielka ....i uszyta na ukrainie co przyznam zniechecilo mnie ( zauwazylam kiepskie szycie sterczace nitki etc a sukienka $86 ) buty fajne ale nie wygodne strasznie i plytkie (Donald Pliner $168) sukienka dla Zuzi... na dwie Zuzie. ale znalazlam ulice pelna sklepow/butikow i chyba tam sie zaopatrze w wiosenne szmatki, jednak jak cos mozna przymierzyc, dotknac jest znacznie latwiej. Ale hanna nadal mi sie podoba bardzo i jeszcze cos u nich upatrze, mzoe w sklepie tym razem? dzieki dziewczyny za pomoc. anka Odpowiedz Link Zgłoś
mjermak hanna 23.03.06, 20:02 To dobzre zes pzertyestowala bo ja juz mialam ochote cos u nich kupic- szczegolnie kolorowe drewniaczki mi sie podbaja. Ja kupilam malej kiedys spodniczke jeanswowa ale w thrifty i zachecialm sei bardzo, bo niby uzywana a jak nowa byla i po 6 pranaich nie zmienila wygladu. Odpowiedz Link Zgłoś