Dodaj do ulubionych

Bella Vista Tunezja

IP: *.crowley.pl 15.01.08, 15:19
Witajcie.Lecimy 05.06.2008 do Tunezji Hotel Bella Vista wylot z
Warszawy.Ciekawi jesteśmy kto z nami.Pozdrawiamy.Dodam,że jesteśmy małżeństwem
z 4 latkiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: Bella Vista Tunezja IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.01.08, 21:54
      ja jadę do tego hotelu 03.07 z rodzinką zastanawiam się czy dokonałam dobrego wyboru. Różnie piszą o tym hotelu
      • Gość: nela Re: Bella Vista Tunezja IP: *.leczyca.info.pl 25.01.08, 11:51
        ja też 03.07 lece tam z rodzinką. nie mam niestety zbyt wielu info o
        tym hotele.... ciekawe?
        • Gość: gosia Re: Bella Vista Tunezja IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.01.08, 15:08
          to dawny occidental grad hotel jak lece z wrocka a ty?
      • Gość: Dorota Re: Bella Vista Tunezja IP: *.vlan132.shrike.lubman.net.pl 06.03.08, 10:31
        Witam My jedziemy w tym samym terminie z córką 12lat. Slyszałam ze
        hotel jest fajny, a samoloty tak bardzo nie przeszkadzają. Myślę że
        się spotkamy. My wylatujemy z Warszawy.
        • Gość: beatakos Re: Bella Vista Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 21:38
          bardzo prosze o opinie po powrocie my lecimy 30.07.08 na
          beatakos@wp.pl dziekuje
        • Gość: justa Re: Bella Vista Tunezja IP: *.malbork.mm.pl 19.06.08, 17:49
          Witam,ja lece 03.07 z 7-letnią córką ,proszę o kontakt ludzi,którzy
          lecą z Gdańska,mój gg;5615036,pozdrawiam
      • Gość: gośka wyszków Re: Bella Vista Tunezja IP: *.160.74.202.fuz.pl 12.03.08, 19:49
        Cześć! ja lecę z Warszawy 03.07 z mężem, córeczką 7lat i syn 12 lat.
        Pozdro!!!
        • Gość: nNUNA Re: Bella Vista Tunezja IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.03.08, 19:58
          MY LECIMY Z WROCŁAWIA Z 13 LATKĄ JAK NIC SIĘ NIE ZMIENI TO MAMY WYLOT O 7.50 JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ
          • Gość: beatakos Re: Bella Vista Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 21:42
            my lecimy 30.07.08 bardzo prosze o opinie po powrocie nie wazne czy
            dobra czy zla moj adres beatakos@wp.pl dziekuje
        • Gość: asia inowrocław Re: Bella Vista Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 14:41
          My też lecimy od 03-07 do tego hotelu z Poznania
          • Gość: pawlakis Re: Bella Vista Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 11:14
            witam my tez lecimy z Poznania w tym terminie wiecie coś ciekawego
            o hotelu?
          • Gość: beatakos Re: Bella Vista Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 21:44
            my lecimy 30.07.08 bardzo prosze o opinie po powrocie jak bylo i co
            nas tam czeka nie wazne czy opinia bedzie dobra czy zla moj adres
            beatakos@wp.pl dziekuje
      • Gość: Monika Re: Bella Vista Tunezja IP: *.tvkdiana.pl 05.06.08, 11:06
        A my jedziemy do hotelu równiez 5.06.08 roku, tylko, ze z Katowic, i mamy piecio
        letniego synka i 12-letnia córę ! POzdrawiamy
        • Gość: beatakos Re: Bella Vista Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 21:45
          my lecimy 30.07.08 z 14 letnia corka bardzo prosze o opinie po
          powrocie nie wazne czy dobra czy zla moj adres beatakos@wp.pl
          dziekuje
    • Gość: Pezet Re: Bella Vista Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 17:59
      czy macie jakieś opinie o uciążliwości pobliskiego lotniska? podobno
      samoloty mają tor podejścia znad morza.
      • Gość: gosia Re: Bella Vista Tunezja IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.01.08, 18:21
        Moja koleżanka , która mieszka obecnie w Susse powiedziała ,że lotnisko jest po drugiej stronie ulicy , ale samoloty w hotelu nie są uciżliwe gdyż startują daleko od hotelu.
        A sam hotel oceniła bardzo dobrze. Była rezydentem w scan jak hotel nazywał się jeszcze occidental. pozdrawiam
        • Gość: Pezet Re: Bella Vista Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 21:03
          hmm... ale pas startowy jest oddalony o 400 m sprawdź w google earth
          • Gość: zgadza się Re: Bella Vista Tunezja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.08, 08:45
            Ja nie byłem - pozbierałem jedynie foty, "ciekawe" rozwiązanie
            www.photoblog.krzywokulski.pl/2008/03/06/hotel-bella-vista-w-tunezji/
          • Gość: brak linku Re: Bella Vista Tunezja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.08, 08:46
            www.photoblog.krzywokulski.pl/2008/03/06/hotel-bella-vista-w-tunezji/
        • Gość: Pezet Re: Bella Vista Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 21:23
          na wakacje.pl są opinie
          www.wakacje.pl/hotele/tunezja/occidental-grand-7726.html
      • Gość: kalina Re: Bella Vista Tunezja IP: *.man.bydgoszcz.pl 02.06.09, 11:18
        byłam tam w zeszlym roku. samoloty traca znaczenie, podczas pobytu
        zaczelismy je zauwazac gdy koczyl sie nasz turnus i trzeba bylo
        wracac do Polski
    • guska1977 Re: Bella Vista Tunezja 26.01.08, 19:34
      Witam, a również lecę z rodzinką (2+3) do tego hotelu od 03.07 :-).
      • Gość: gosia Re: Bella Vista Tunezja IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.01.08, 21:47
        a z jakiego miasta?
        • guska1977 Re: Bella Vista Tunezja 27.01.08, 17:57
          Lecimy z Gdańska. Z tego, co się do tej pory dowiedziałam wylot jest już
          niestety 04 późno w nocy około pierwszej. Trochę to jest jak dla mnie pozbawione
          sensu, bo za hotel płacimy od 03.07, a z tego wynika, że na miejscu będziemy 04
          nad ranem. A jak jest u Was, o ile oczywiście lecicie z innego miasta. Ja
          wykupiłam opcję ubezpieczenia i jak będą miejsca w samolocie lecącego z innego
          miasta o bardziej ludzkiej godzinie i to 03, a nie 04 to chyba to zmienię.
          Pzdr., Agnieszka
          • Gość: wisnia_79 Re: Bella Vista Tunezja IP: *.crowley.pl 27.01.08, 21:04
            Hejka.Z Wawy wylot do Tunezji jest o 8.50 Jesli chodzi o Scan i
            Tunis Air
      • Gość: beatakos Re: Bella Vista Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 21:48
        my lecimy 30.07.08 bardzo prosze o opinie po powrocie, jakie
        wrazenie no i co sam hotel oferuje nie wazne czy dobra czy zla moj
        adres beatakos@wp.pl dziekuje
    • Gość: gosia Re: Bella Vista Tunezja IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.08, 21:50
      A SKĄD ZNACIE GODZINY WYLOTÓW , MOŻNA TO JUŻ GDZIEŚ SPRAWDZIĆ?
      • Gość: wisnia_79 Re: Bella Vista Tunezja IP: *.crowley.pl 27.01.08, 23:00
        w biurze podrózy nie raz z wielka łaską ale sa w stanie powiedziec
        choc zastrzegają,ze moga sie one zmienić
    • Gość: Cower Re: Bella Vista Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 17:11
      Witajcie
      Zarezerwowałem wstępnie :) mam czas do jutra :) Bella Viste od
      19.06 - 03.07 - mam nadzieje ze bedzie fajnie :) Wylot z Wawy 8.50 :)
      Moze ktoś pozbierał jeszcze jakieś opinie ???
      Przesympatyczna Pani Ania ze Scana powiedziała że lotnisko nie
      przeszkadza bo samoloty podchodzą od innej strony :)
      C.
      • bratek72 Re: Bella Vista Tunezja 05.02.08, 11:04
        witam,
        my podobnie - do jutra ma rezerwacje na ten sam termin i wielki
        mentlik w głowie, niepokoi mnie bliskość lotniska a opinie na ten
        temat sa różne, duży plus to polska animacja dla dzieci a jedziemy z
        8- i 2-latkiem
        • Gość: Pezet Re: Bella Vista Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 17:49
          jednak przestarszyłem się bliskości lotniska i wybrałem niższej
          klasy hotel sol club selima ale przynajmniej na pewno nic mi nie
          będzie buczało nad głową/pewnie znajdą się inne mankamenty bądź co
          bądź to hotel niższej kategorii więc cudów nie ma choć cena taka
          sama jak w bella vista/. pracuję w miejscu, które jest na torze
          podejścia do lotniska w krakowie /jakieś 10 kilometrów/ i pamiętam,
          że przez dwa lata ciężko mi było się przyzwyczaić do odgłosów
          podchodzących do lądowania samolotów. pozdrawiam
        • Gość: beatakos Re: Bella Vista Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 21:50
          my lecimy 30.07.08 bardzo prosze o opinie po powrocie czy lotnisko
          uciazliwe jak pokoje itp nie wazne czy dobra czy zla moj adres
          beatakos@wp.pl dziekuje
      • kika.m Re: Bella Vista Tunezja 05.02.08, 14:08
        Witam!
        Ja wybieram się z mężem i z 9-letnią Córeczką do Bella Vista od 29.05. , ale na dłuuuuugo, więc pewnie się z Wami spotkamy.
        Na forach istotnie informacji o hotelu jest wiele... (i lepszych i gorszych recenzji jest całkiem sporo - zwłaszcza o lotnisku...)., ale trzeba być dobrej myśli. Na pewno będzie SUPER!!!
        My już teraz cieszymy się na myśl o wakacjach i Wam też życzymy samych radosnych i optymistycznych planów.
        Pozdrawiamy Serdecznie!
        kika.m
        Więcej opinii o Bella Vista na stronach:
        forum.wakacje.pl/search.php?f=1&search=bella+vista&szukaj_w=body&globalsearch=&match=&date=0&fldauthor=0&fldsubject=1&fldbody=1&start=&dest=65%7C0%7C0&id_oferty=&sort=datestamp%20DESC
        Z kolei zdjęcia i filmy z Bella Visty (dawnego Occidental Grand Monastir) znajdziecie kilkając na:
        www.holidaycheck.pl/hotel-Zdjęcia+z+urlopu_Hotel+Occidental+Grand+Monastir-ch_ub-hid_29452.htmllub
        pl.youtube.com/watch?v=2FizfcqrAHg
        Jeżeli ktoś ma jakieś pytania, albo po prostu chce popisać o zbliżających się wakacjach, to piszcie na forum lub na maila:
        kika.m@gazeta.pl

• kika.m Re: Bella Vista Tunezja 06.02.08, 13:48
          Witam!
          Opinie o Bella Vista (czyli o dawnym Occidental Grand Monastir) znajdziecie również na stronach:

recenzje-hoteli.invia.pl/tunezja/monastir/occidental-grand-hotel-monastir/R8224/
          recenzje-hoteli.invia.pl/tunezja/monastir/occidental-grand/R8550/
          www.travelzone.pl/forum.html?typeID=10;postID=563;tree=1
          www.holidaycheck.pl/hotel.php?hid=29452&ch=hb&zeigeAlteEintragungen=1&sprache=pl&reiterSelect=Singles+%26+Freunde
          www.holidaycheck.pl/hotel-Zdjęcia+z+urlopu_Hotel+Occidental+Grand+Monastir-ch_ub-hid_29452.html

Pozdrawiam Serdecznie.
          kika.m
          • Gość: wisnia_79 Re: Bella Vista Tunezja IP: *.crowley.pl 06.02.08, 21:31
            WItam i tutaj sie spotykamy :-))
            • kika.m Re: Bella Vista Tunezja 06.02.08, 22:01
              (...) Tak, ponownie spotykamy się na forach.
              Staramy się być na bieżąco i w temacie!!!
              I zaglądamy - i tu, i tam - żeby pozyskać jakieś cenne informacje. Jeśli macie jakieś pytania odnośnie Bella Visty, to piszcie do nas na maila:
              kika.martin@interia.eu
              Kontaktowaliśmy się z osobami, które spędzały wakacje w tym hotelu i mamy dosyć obszerny zasób różnych informacji. Jeżeli, więc macie jakieś szczegółowe zapytania, to piszcie do nas na maila i śmiało pytajcie!
              A może także znacie jakieś ciekawe (najlepiej pozytywne!!!) recenzje odnośnie hotelu? Chętnie wymienimy się wiadomościami.
          • Gość: NINA-1984 BELLA VISTA termin od 21.05.2009-04.06.2009 IP: *.itcomp.pl 14.01.09, 17:07
            Mam pytanko czy ktoś wybiera się w tym terminie?? My wyjeżdżamy z 5 letnią córeczką. Oferta z SCAN HOLIDAY-atrakcyjna cenowo :))
            • Gość: jurek 1977 Re: BELLA VISTA termin od 21.05.2009-04.06.2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 09:08
              my wylatujemy 30.05.09 lecimy z curką 5 latek i synem 1 roczek mysle
              że spodkamy sie na miejscu z góry zycze udanego urlopu jurek do
              zobaczenia w tunezi
      • Gość: Aga Re: Bella Vista Tunezja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 14:33
        Wróciłam z hotelu Bella Vista w Tunezji 31.07.2008r i gorąco polecam.Wszelkie
        pytania proszę kierować na mój email:agarola@op.pl
    • Gość: nanka5 Re: Bella Vista Tunezja - do Wisni cerwcowy termin IP: *.chello.pl 06.02.08, 23:13
      Wisnio - my równiez lecimy w tym terminie - 6 osób dorosłych i 2mluszków - 2,5 i
      1,5 - chlopaczki. Wyglada na to, ze sie spotkamy - my tez z Warszawy
      • Gość: wisnia_79 Re: Bella Vista Tunezja IP: *.crowley.pl 07.02.08, 01:24
        To świetnie.Dzieciaczki będą miały towarzystwo.No i rodzice równiez
        oczywiście hi hi :-)).W takim razie do miłego zobaczenia i mysle
        napisania jeszcze.Pozdrawiamy.
        • Gość: Mea_ Re: Bella Vista Tunezja IP: *.softpro2.pl 09.02.08, 20:59
          My lecimy w drugiej połowie lipca z 8-latkiem. Leci ktoś w tym
          terminie z dzieckiem w podobnym wieku?
          • Gość: maciej Re: Bella Vista Tunezja IP: *.satfilm.net.pl 13.02.08, 14:40
            My lecimy 31 lipca 8 letnią córką
            • Gość: wasiolka25 Re: Bella Vista Tunezja IP: *.aster.pl 30.03.08, 15:54
              my lecimy dokładnie tego samego dnia z w-wy i także mamy córeczkę w tym samym wieku
            • Gość: JARO Re: Bella Vista Tunezja IP: 91.197.155.* 21.05.08, 08:52
              Hello,
              My też 31 lipca z Warszawy - w sumie 5 osób (dwóch chłopców 9 i 12 lat). Skąd
              lecicie?

• Gość: Olunka Re: Bella Vista Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 22:48
            My lecimy z Krakowa 17.07 na tydzień - jesteśmy małżeństwem z 7
            letnim synem. Kto leci z Krakowa w tym terminie ?
            • agacik23 Bella Vista Tunezja 05.05.08, 21:56
              witam serdecznie!! Lecimy do Bella Vista 03.07.08 z Warszawy z
              czteroletnią córeczką. Jeśli ktoś leci w tym samym terminie- może
              warto już się zapoznać? :) pozdrawiam! mój mail: agacik20@tlen.pl
            • Gość: beatakos Re: Bella Vista Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 22:57
              bardo prosze o mozliwie wyczerpujaca opinie( oczywiscie po powrocie )
              na temat hotelu polozenia, pokoi, jedzenia, uciazliwego lotniska?,
              imrez w hoelu i wycieczek, baseny ,morze, lezaki reczniki, klub dla
              dzieci my lecimy z 14 latka, obsluga, czy all inclusive to taki
              tunezyjski czy chociaz troche europejski z gory dziekuje.
          • Gość: asia Re: Bella Vista Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 19:07
            My lecimy z dwójką chłopaków 13 i 8 lat 17 lipca z W-wy
            • Gość: Olunka Re: Bella Vista Tunezja - do Asi z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 21:26
              Cześć Asiu ! Daj znać z jakiego biura lecicie. My lecimy z Krakowa.
              Odezwij sie na GG 7848932.
              • Gość: asia Re: Bella Vista Tunezja - do Asi z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 22:21
                Lecimy ze scan holidays z w-wy,17 lipca,ale jesteśmy łodzianami
                mieszkającymi teraz w bydgoszczy.Spotkamy się na urlopie?O której
                wylatujecie,my ok 8.50
                • Gość: Olunka Re: Bella Vista Tunezja - do Asi z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 22:53
                  My lecimy w nocy 17/18.07 o 0.05, na miejscu mamy byc 2.40. lecimy
                  na tydzień.
                  • Gość: asia Re: Bella Vista Tunezja - Olunka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 00:14
                    Będziemy Was na miejscu wyglądac,na pewno się spotkamy.Mój mail:
                    joannazag@poczta.fm
                • Gość: Wiola Re: Bella Vista Tunezja - do Asi z Warszawy IP: *.net.pulawy.pl 11.07.08, 17:33
                  CZeść Asia!
                  My wylatujemy z Warszawy 17.07 z dwoma chłopakami 12 i 8 lat ale my mamy wylot o 12:00 z biura Scan Holiday. Czy godzina wylotu się zmieniła?
                  • Gość: sajankawloclawek Re: Bella Vista Tunezja - do Asi z Warszawy IP: *.satfilm.net.pl 11.07.08, 20:53
                    Mam pytanko: kto leciał do tego hotelu ze scan holiday z warszawy? I jakim
                    samolotem? czy było na pokładzie coś za darmo(jedzenie, picie)?
      • Gość: agnieszka Re: Bella Vista Tunezja - do Wisni cerwcowy termi IP: *.subscribers.sferia.net 09.02.08, 22:26
        witam,
        my również lecimy z w-wy 05.06.08 2 osoby dorosłe + 1 dziecko 12 lat
        • Gość: nanka5 Re: Bella Vista Tunezja - do Wisni cerwcowy termi IP: *.chello.pl 18.02.08, 18:42
          witamy :) szykuje się wesoła ekipa :)
        • Gość: beatakos Re: Bella Vista Tunezja - do Wisni cerwcowy termi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 23:03
          bardo prosze o mozliwie wyczerpujaca opinie na temat hotelu
          polozenia, pokoi, jedzenia, uciazliwego lotniska?, imrez w hoelu i
          wycieczek, baseny ,morze, lezaki reczniki, klub dla dzieci my lecimy
          z 14 latka, obsluga, czy all inclusive to taki tunezyjski czy
          chociaz troche europejski z gory dziekuje.
          • Gość: gosia Re: Bella Vista Tunezja - do Wisni cerwcowy termi IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.08, 22:54
            a kiedy lecicie , bo my 03.07 i moja 13-lata martwi się czy będzie miała towarzystwo.pozdro
            • Gość: Gość Re: Bella Vista Tunezja - do Wisni cerwcowy termi IP: *.171.98.245.static.crowley.pl 10.01.09, 13:04
              Cała ekipa 15 osób w tym 9 osób dorosłych i 6 dzieci: 2
              trzynastolatki, 4 lata,5 lat,1 rok, i 3 lata. Lecimy 05.06.2009r.
      • Gość: beatakos Re: Bella Vista Tunezja - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 22:51
    • Gość: agnieszka Re: Bella Vista Tunezja IP: *.subscribers.sferia.net 09.02.08, 22:31
      a z jakiego biura ?
      • Gość: wisnia_79 Re: Bella Vista Tunezja IP: *.crowley.pl 09.02.08, 23:48
        Witaj Agnieszko.My lecimy ze Scan Holiday wiec lecimy o godz. 8.50
        Tunis Air-em.CZyzbysmy mieli sie spotkać?? :-)) Pozdrawiam.
        • Gość: Andrzej Re: Bella Vista Tunezja IP: *.net.euron.pl 16.02.08, 17:28
          My też lecimy ze Scan-em w tym terminie do Bella Visty. 4 dorosłych i 13-latka płci żeńskiej.Na pewno nas "zauważycie"
          • Gość: wisnia_79 Re: Bella Vista Tunezja IP: *.crowley.pl 16.02.08, 17:39
            To świetnie.Jest nas juz troszkę :-)) Dlaczego jesteście tacy pewni
            że Was "zauważymy"?My dwoje dorosłych i 4-ro latek.Pozdrawiamy.TAk w
            ogóle znacie jakies szcsegóły odnośnie naszego hotelu,lini
            lotniczej,biura podróży itp?Ciekawe jakim samolotem będziemy lecieć.
            • Gość: agnieszka Re: Bella Vista Tunezja IP: *.subscribers.sferia.net 17.02.08, 22:25
              Witam, trochę oglądaliśmy zdjęć hotelu w internecie, podobno to jest
              dawny hotel Occidental Gran Monastir, opinie są rózne ... Narazie
              wstępnie lecimy samolotem o godz. 08.50 W-wa linii tunezyjskich. A
              tak to ciekawe, dlaczego napewno zauważymy :) pozdrawiam
              • Gość: Andrzej Re: Bella Vista Tunezja IP: *.net.euron.pl 18.02.08, 20:45
                Nas po prostu nie sposób "Nie zauważyć" ......
                Ponieważ........
                Sami zobaczycie.
              • Gość: beatakos Re: Bella Vista Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 23:07
          • Gość: Paola Re: Bella Vista Tunezja IP: 217.111.58.* 25.03.08, 12:36
            Hej
            Ja wybieram się do tego hotelu 7 sierpnia na dwa tygodnie z mężem,
            mamą i moją 4-letnią córeczką.
            Kto jedzie w tym terminie?
            • kubeczek1108 Re: Bella Vista Tunezja 03.07.08, 00:06
              Hej, my mieliśmy lecieć 7 sierpnia z Wrocławia ale nie wiedzieć czemu zmienili
              nam termin wylotu na 8 sierpnia. Czy Wam również? Jesteśmy małżeństwem z
              8-letnim synem.
              • zanuaria30 Re: Bella Vista Tunezja 11.07.08, 12:51
                Witaj, jesteśmy ze Śląska:) Lecimy do Bella Vista z 7 na 8 sierpnia.
                Nasza ekipka to ja czyli Żaneta, mąż i 7 letnia córcia... do
                zobaczenia na miejscu:)
        • Gość: nanka5 Re: Bella Vista Tunezja IP: *.chello.pl 18.02.08, 18:44
          Wisnia my to sie napewno spotkamy , bo my wszyscy tez ze scana wiec pewnie tym
          samym lotem
          • przyszla-mama Re: Bella Vista Tunezja 18.02.08, 21:20
            No to dołączamy...ja, mąż i córeczka 5 lat:)
            Wylot 11.06 na 2 tygodnie.
          • Gość: wisnia_79 Re: Bella Vista Tunezja IP: *.crowley.pl 23.02.08, 21:27
            To swietnie,spotkamy sie przy "okienku"Scana na lotnisku.
    • Gość: pik303 Re: Bella Vista Tunezja IP: 83.2.53.* 25.02.08, 18:07
      Ja lecę z żoną i czteroletnią córką 05.06.2008 z Poznania. Jestem
      przekonany, że będzie extra ;) Pozdrowienia i do zobaczenia.
      • Gość: KASIA Re: Bella Vista Tunezja IP: *.icpnet.pl 01.03.08, 01:00
        No to się spotkamy my lecimy z synkiem 2-latka. Będzie super bo nie może być
        inaczej. Pozdrówka
    • Gość: mpiterek2 Re: Bella Vista Tunezja IP: *.tktelekom.pl 25.02.08, 18:28
      witam zastanawiamy sie nad wykupieniem w tym terminie wylotu z
      Poznania my mamy 2 latka. pozdrawiam moze sie spotkamy
    • Gość: KASIA Re: Bella Vista Tunezja IP: *.icpnet.pl 27.02.08, 21:36
      My lecimy z Poznania 5.06-19.06 Ja, mój mąż i synek 2 latka. Kto też leci w tym
      czasie. Może mi ktoś doda otuchy bo to mój pierwszy lot i strasznie boję sie
      samolotu.

Dziękuję Pozdrawiam
      • Gość: wisnia_79 Re: Bella Vista Tunezja IP: *.crowley.pl 27.02.08, 22:57
        Musisz w takim razie Kasiu porozmawiac z moją zona ona rowniez leci
        pierwszy raz i boi sie latać.tak w ogole to cieszymy sie bardzo,że
        lecicie z dzieckiem zawsze beda miały dzieciaki razniej.I rodzice
        równiez hi hi.Pozdrawiamy i do sklikania
        • ania123457 Re: Bella Vista Tunezja 29.02.08, 15:59
          cześć wszystkim. Pogubiłam się już w tym kto leci kiedy i z jakimi
          dziećmi. Więc napiszę że ja lece z mężem i dziewczynami 7 lat i 2
          lata. A no i w terminie 17.07, lecimy z Warszawy, więc jak już ktoś
          napisał o 8.50. Fajna godzina, w zeszłym roku lecieliśmy do Turcji o
          11, cały dzień stracony biorąc pod uwagę dojazd do hotelu z lotniska
          1.5 godziny autokarem. Więc tym razem cieszę się że do lotniska
          jest blisko.... Może zdążymy na obiad. He he
          A no i linie lotnicze. Tunis Air, już raz z nimi lecieliśmy, ale z
          innego biura (jeszcze z GROMADY). Bardzo delikatnie wtedy lecieli,
          jak na cykora zniosłam lot całkiem dobrze.
          No to jak , leci ktoś z tym terminie z podobnymi wiekowo
          dzieciakami, bo grunt to towarzystwo dla dzieci.... Pozdrowionka
          • artur7171 Re: Bella Vista Tunezja 02.03.08, 19:38
            Witam wszystkich,
            ja z rodzinką (2+1 dziesięciolatek)wylatujemy 03-07-2008r. z Warszawy.
            Pozdrawiam,
            • izaluu Re: Bella Vista Tunezja 03.03.08, 21:30
              Witajcie. Lecę do Bella Vista 10.07 z córką 15 lat, synkiem 10 lat i
              małą córeczką 1 rok, wylot z Warszawy. Może ktoś z Was leci w tym
              terminie ?
              Pozdrawiam
              • Gość: liczner Re: Bella Vista Tunezja IP: *.satfilm.net.pl 22.03.08, 21:53
                my też wylatujemy 10.07 z Wawy 2+2 5 lat chłopiec i 2 latka
                dziewczynka
                • Gość: tommy Re: Bella Vista Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 22:56
                  cześć
                  lecimy 10.07 z Warszawy 2+2 chłopcy 8 i 9 lat.
                  • Gość: Gonia Re: Bella Vista Tunezja IP: 167.23.0.* 25.06.08, 13:19
                    Tommy, my też, a chłopcy 6 i 8.
                  • Gość: Gonia Re: Bella Vista Tunezja IP: 167.23.0.* 25.06.08, 13:20
                    Tommy, my też, chłopcy 6 i 8.
                  • Gość: aga Re: Bella Vista Tunezja IP: 212.244.34.* 31.07.08, 09:39
                    a czy jeden z chłopców mają na imię Konrad?
              • Gość: beatakos Re: Bella Vista Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 23:13
                Witam i mysle ze po porocie bede mogla otrzymac jakies wiadomości na
                temat Hotelu. bardo prosze o mozliwie wyczerpujaca opinie na temat
                hotelu polozenia, pokoi, jedzenia, uciazliwego lotniska?, imrez w
                hoelu i wycieczek, baseny ,morze, lezaki reczniki, klub dla dzieci
                my lecimy z 14 latka, obsluga, czy all inclusive to taki tunezyjski
                czy chociaz troche europejski z gory dziekuje. beatakos@wp.pl
            • Gość: gosia_ha Re: Bella Vista Tunezja IP: *.zep.com.pl 04.03.08, 11:27
              Ja lecę 3 lipca z W-wy z moim 12 letnim synkiem :-)
              • Gość: agniesia0527 Re: Bella Vista Tunezja IP: *.crowley.pl 06.03.08, 08:46
                Ja lece z 12 latkiem z Gdańska 11 lipca
              • Gość: Dorota Re: Bella Vista Tunezja IP: *.vlan132.shrike.lubman.net.pl 06.03.08, 10:33
                My będziemy z córką 12 lat !? Pozdrawiam może byc miło
                • molbrot Re: Bella Vista Tunezja 06.03.08, 21:29
                  witajcie wszyscy udający się do Tunezji do Bella Vista.Ja również
                  lecę tylko dopiero w sierpniu 14 dokładnie mamy wylot z Rzeszowa,
                  lecimy z 6 latką .Jestem ciekawa kto leci z nami bo jak do tej pory
                  to wszyscy lecą w czerwcu, lipcu a w sierpniu jeszcze nikt?
                  pozdrawiam wszystkich gorąco, Marzena,
                  PS odezwijcie się lecący w tym termine.
                  • Gość: oskarowamama do Molbrot :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 08:20
                    ja lece z 10 latkiem 14 sierpnia do Belle ale z waeszawy -więc w
                    hotelu napewno się spotkamy :))
                    • yummy-yummy Re: do Molbrot :)) 13.03.08, 09:58
                      a ja z 13to latka..7 sierpnia na 2 tygodnie.:))z Krakowa.:))
                      Kto jeszcze w sierpniu,bo cos nas malo.
                      Pozdrawiam.:))
                      • Gość: molbrot do yummy-yummy IP: *.kronet.pl 14.03.08, 13:28
                        Fajnie masz spędzisz aż dwa tygodnie w Tunezji.Jak my przylecimy to
                        będziesz mogła nas wspierać swoją przez tydziń zebraną
                        wiedzą.Pozdrawiam.
                        • yummy-yummy do:molbrot 14.03.08, 21:35
                          Cieszę się,że spędzimy chwilę w tym samym hotelu.Bardzo chętnie
                          podzielę się zebranymi wiadomościami i poradami praktycznymi.:)
                          Ale najbardziej miło będzie nam poznać Was.:))
                          Pozdrawiam.:))
                      • kubeczek1108 Re: do Molbrot :)) 03.07.08, 00:10
                        Hej, my mieliśmy lecieć z Wrocławia 7 sierpnia ale przesunęli nam lot na 8
                        sierpnia. Wam też?
                      • Gość: FRED Re: do Molbrot :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 16:12
                        2 rodzinki czworo dzieci:6,6,12,13 lat
                        14.08 z wawy

pzdr
                    • Gość: marciw Re: do Molbrot :)) IP: 217.153.205.* 07.08.08, 14:40
                      Ja tez lecę 14 sierpnia z 9 letnim synem z Warszawy
                  • Gość: toporki Re: Bella Vista Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 10:22
                    Witam. Nasza rodzinka leci własnie w tym terminie co i Wy 14 sierpień.Nasze
                    córki mają 5 i 7 latek . Z tym ze my lecimy z Łodzi. Pozdrawiamy!!!! Kasia.
                  • toporynka1977 bella vista 14 sierpień 24.03.08, 11:49
                    Witam. Nasza rodzinka leci własnie w tym terminie co i Wy 14 sierpień.Nasze
                    córki mają 5 i 7 latek . Z tym ze my lecimy z Łodzi. Pozdrawiamy!!!! Kasia.
                    • molbrot Re: bella vista 14 sierpień 24.03.08, 17:31
                      Cieszymy się że coraz więcej osób dopisuję się na 14
                      sierpnia.Słyszeliście coś o dopłatach paliwowych?
                      • magdak75 Re: bella vista 14 sierpień 28.03.08, 21:34
                        i my lecimy 14 sierpnia :)To znaczy ja z mężem i dwoma synami 6 i
                        2,5 :) My wylatujemy z Warszawy.

Pozdrawiam
                        magdak75
                      • beatawr1 Re: bella vista 14 sierpień 11.08.08, 20:54
                        Witam ja też lecę z warszawy 14 sierpnia, z synem 13 letnim
                        pozdrawiam
                        • Gość: DorotaiOskar Re: bella vista 14 sierpień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 08:50
                          ja tez 14 sierpnia z 10-ciolatkiem
                        • lawenda27 Re: bella vista 14 sierpień 10.09.08, 18:58
                          Czy był ktoś z Państwa w Tunezji w pażdzierniku ??? Wybieramy się
                          2.10 z Katowic - właśnie do Bella Visty
                  • Gość: marciw Re: Bella Vista Tunezja IP: 217.153.205.* 06.05.08, 11:46
                    Witam
                    Ja równiez lecę 14 sierpnia na 2 tygodnie z 9 letnim synem
                    pozdrawiam
                  • Gość: FRED Re: Bella Vista Tunezja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.08, 13:37
                    dwie rodziny 2 plus 2

dziewczynki 6,6,12
                    chłopiec 13

pzdr
            • Gość: Anna Kanik Re: Bella Vista Tunezja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.08, 15:19
              Witam ja też wybieram sie w tym terminie z warszawy. 2 dorosłych + 4
              letni syn.
          • Gość: justyna Re: Bella Vista Tunezja IP: *.centertel.pl 06.04.08, 14:09
            Cześć Ania! My też lecimy w terminie od 17.07 na dwa tygodnie. Mamy
            córeczki wiekowo zbliżone do Waszych: 5 i 7 lat. Wstępnie mamy wylot
            z Gdańska około godziny 0.40. Trochę mnie to martwi, ponieważ dzieci
            nie będziemy już klaść i boję się, że będą marudne. Dodatkowo my
            dziewczyny lecimy poraz pierwszy!
            Jeżeli chodzi o hotel, to wzieliśmy all inclusive i dokładnie też
            nie wiemy jak to bedzie wygladalo, może Wy się orientujecie? Napisz
            jeszcze, czy jest możliwość wyboru pokoju?
            I najważniejsze, czy szczepicie się, a może tylko dzieci? Z tego co
            sie zdążyłam zorientować, szczepień obowiązkowych nie ma, z
            zalecanych to słyszałam, że przeciw następującym chorobom: dur
            brzuszny, polio, tężec, krztusiec.
            Pozdrawiam wszystkich lecących w tym terminie.
            • ania123457 Re: Bella Vista Tunezja 07.04.08, 11:23
              Hura, w końcu ktoś w naszym terminie, i dzieci w podobnym wieku.
              Może uzbiera się nas parę osób. Ja jeszcze nie wiem o której lecimy,
              ale mam nadzieję że jak najwcześniej. A Twoje dziewczyny do lotu
              pewnie przytrzyma adrenalinka, a potem padną w samolocie jak muchy.
              Więc macie przed sobą spokojny lot....Też bym tak chciała. O starszą
              nie nie martwię, tylko o młodszą, bo w zeszłym roku szalała w
              samolocie, bo spała w strefie bezcłowej. A wyżywienie All inclusive
              u nas się sprawdza, bo wszycsy jedzą co innego, moje dzieci lubią
              sobie popróbować, więc jedno danie to dla nich mało. A tak mają
              różnorodnie... A dziewczyn nie szczepię jakoś dodatkowo. Raczej
              biorę dużo węgla i smecty. A na polio ,tężec i krztusiec były
              szczepione, a nie wiedziałam nawet że jest jakaś szczepionka przeciw
              durowi brzusznemu. W tych krajach niestey trzeba pamiętać o wodzie
              butelkowanej. W zeszłym roku nam się udało bez sensacji brzusznych,
              ale dziewczyny nie piły tamtejszej wody. Jakbyś miała jeszcze jakieś
              pytanka to podaję ci adres gerjan@wp.pl. Pozdrowionka
              • Gość: arni Re: Bella Vista Tunezja IP: 217.17.41.* 13.05.08, 08:59
                > W tych krajach niestey trzeba pamiętać o wodzie
                > butelkowanej. W zeszłym roku nam się udało bez sensacji brzusznych, ale dziewczyny nie piły tamtejszej wody

Czy lody serwowane w barach są bezpieczne,
                czy dzieci je jadły ?

Pozdr, Arni

• Gość: beatakos Re: Bella Vista Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 23:09
        Witam i mam nadzieje ze lot byl udany. bardo prosze o mozliwie
        wyczerpujaca opinie na temat hotelu
    • Gość: wasiolka25 Re: Bella Vista Tunezja IP: *.aster.pl 30.03.08, 15:48
      wielka szkoda my lecimy 31.07 w to samo miejsce to miłej zabawy
      • Gość: maciejmax Re: Bella Vista Tunezja IP: *.fastnet.pl 09.04.08, 21:37
        my lecimy 31 lipca na 2 tygodnie z 7 letnią córką.
      • bucia34 Re: Bella Vista Tunezja 10.07.08, 15:05
        Witam,
        jadę w tym samym terminie tzn. 31.07-14.08 z dwójką dzieci: 7 lat
        córka i 14 miesięcy syn. Może się spotkamy. Lecicie z
        dzieciaczkami???
        Pozdrawiam
        Aga
        • Gość: Maciej Re: Bella Vista Tunezja IP: *.fastnet.pl 13.07.08, 22:40
          No to się spotkamy nasza córka ma 7 lat. Do zobaczenia my wylatujemy z Łodzi
    • Gość: Ania Kanik Re: Bella Vista Tunezja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.08, 14:31
      Mam prośbę. 03.07.2008 wylatuje do tego hotelu na wakacje z mężem i
      z 4 letnim synem. Czy możecie po powrocie napisać kilka zdań o
      hotelu. Bo cięko coś o nim znaleźć.Dzikuje.(Na adres:
      plastmal_jako@o2.pl)
      • Gość: mati Re: Bella Vista Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 18:31
        czy ktoś leci do tunezji 29 maja????? wylot z wawy
        • Gość: Cower Re: Bella Vista Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 18:36
          Mati
          czy ty wylatyjesz 29.05 ??
          • Gość: IROKY Re: Bella Vista Tunezja IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 19.09.08, 13:06
            wróciliśmy dzisiaj z Tunezji, hotel B.V. godny polecenia z wyjątkiem małego
            araba o imieniu Max. naciągacz :) :) . warto wycieczki kupowac u p. Gosi,
            rezydentki. wiesz wszystko co i jak a ceny są czasami niższe niz u hotelowych
            naciągaczy. nie mielismy rozmowy powitalnej z rezydentką więc naciągnął nas na
            "karawane", tragedia. reszta ok.

ps. mam nadzieję, że Max dowie się o tej opinii o nim i wyciągnie wnioski.
            • aniabil8 Re: Bella Vista Tunezja 26.09.08, 06:48
              Witam. Wróciliśmy 18.09.. Tunezja to brudny kraj, a tunezyjczycy to
              brudasy. Jedzenie dobre i dużo ale jak oni je przygotowują? Trzeba
              wziążć coś od zapalenia gardła, pnieważ dużo osób cierpi na anginę.
              Dużo ciekawych animacji dla dzieci i dorsłych. Lotnisko nie
              przeszkadza. Nie jest rewelacja ale warto zbaczyć.
              • Gość: lol(a) Re: Bella Vista Tunezja IP: *.sta.asta-net.com.pl 30.09.08, 20:35
                my lecimy 9.9.08 z dzieckiem z tego co czytałam jestem zawiedziona
                tym że jak będziemy to nie będzie już klubu FAN SCAN i jedno pytanie
                czy ktoś leci wtedy co my z dzieckiem oraz z wrocławia ? trochę się
                wystraszyłam tymi bakteriami ... ps. pozdrawiamy tych co lecą z
                nami !!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: lol(a) Re: Bella Vista Tunezja IP: *.sta.asta-net.com.pl 30.09.08, 20:36
                  sory 9.10
              • Gość: IROKY Re: Bella Vista Tunezja IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 15.11.08, 13:28
                angina?? no to może klime trzeba wyłączyć...we wrześniu nie jest tropikalny
                klimat. temperatury umiarkowane.
              • Gość: Prof Ciekawski Re: Bella Vista Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 20:59
                Buahahaha ... żałosne są te wypowiedzi ...
                Angina , bakterie Coli ?? co jeszcze ?? Owsiki i kurza slepota ??

Trzeba było ręce myć i klimatyzacji nie rozkręcać.

P.S.
                Nie czytajcie tych bredni ... szczególnie Żaby ... ona jest chyba
                trochę chora :) Reklamacja, że delfiny się nie chciały bawić ;)

Byłem jest fajnie POLECAM :)
        • Gość: beatakos Re: Bella Vista Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 23:15
          chociaz troche europejski z gory dziekuje. beatakos@wp.pl
    • geokan Re: Bella Vista Tunezja 09.05.08, 23:32
      Witam, a my lecimy 7.08 z Poznania. My z 5,5 letnią córką i 2,5
      letnim synkiem i znajomi z 7 letnim synem. Bedzie wesoło :-)
      • Gość: Cower Re: Bella Vista Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 11:35
        Cos nam Bella Vistanie ;) przycichli :))
        • Gość: wisnia_79 Re: Bella Vista Tunezja IP: *.crowley.pl 11.05.08, 21:24
          Masz racje.Kurcze a ja wylatuje tam za niecałe 4 tygodnie.Piszcie
          cos ludziska :-)
          • Gość: Anka Re: Bella Vista Tunezja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 15:15
            A może już ktoś wrócił. Napiszcie jak było.
        • Gość: M....j Re: Bella Vista Tunezja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 11:06
          Witam,wybieram się w to miejsce z synem 10-letnim,wylot z Poznania
          26.06,do 10.07czy ktoś również wylatuje z P-nia?
          • Gość: milyduszek Re: Bella Vista Tunezja IP: 195.205.46.* 19.06.08, 11:22
            Tak, my lecimy z Poznania w tym samym czasie
            • Gość: M....j Re: Bella Vista Tunezja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 18:26
              to miło że ktoś leci z P-nia:)
      • Gość: Paola Re: Bella Vista Tunezja IP: 217.111.58.* 26.05.08, 11:55
        hej
        Ja lecę z Poznania z 4 letnią córeczką, mężem i Mamą na 2 tygodnie :)
        • jovanka5 Re: Bella Vista Tunezja 26.05.08, 12:18
          o jacys chłopcy lecą? my 31.07 z Wwy, syn 11 lat
      • Gość: beatakos Re: Bella Vista Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 23:14
        Witam i prosze po powrocie o jakas informacje. bardo prosze o
        mozliwie wyczerpujaca opinie na temat hotelu polozenia, pokoi,
        jedzenia, uciazliwego lotniska?, imrez w hoelu i wycieczek,
        baseny ,morze, lezaki reczniki, klub dla dzieci my lecimy z 14
        latka, obsluga, czy all inclusive to taki tunezyjski czy chociaz
        troche europejski z gory dziekuje. beatakos@wp.pl
      • paolam11 Re: Bella Vista Tunezja 09.07.08, 15:10
        witam
        wlasnie czytalam ze lecisz z rodzinka 7 sierpnia do Bella Vista:)
        Ja lece z mezem, 4 letnia coreczka i z mama rowniez z Poznania

Pozdrawiam
        • geokan Re: Bella Vista Tunezja 09.07.08, 20:02
          Tak jest, już się nie możemy doczekać urlopu. Już niecały miesiąc :-)
          Czytamy opinie i wygląda, że będzie fajnie.
          • zanuaria30 Re: Bella Vista Tunezja 11.07.08, 13:18
            Witam:) w jakim terminie lecicie? ja z mężem i 7 letnią córcią wylatujemy z 7 na
            8 sierpnia:)
            • geokan Re: Bella Vista Tunezja 21.07.08, 00:04
              My lecimy 7 sierpnia z Poznania o 8.45, a więc o 13.00 będziemy już
              na plaży :-)
              • Gość: Zuzka Re: Bella Vista Tunezja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.08, 15:03
                mam takie zapytanie?:) jak wyglada kwestia jazdy konnej przy hotelu?
                bo słyszałam ze jest taka opcja.
    • madzia-19 Re: Bella Vista Tunezja 23.05.08, 14:45
      jedziemy 26.06.08 2 dorosłych i chłopaki 7 i 5 lat kto jedzie w tym
      samym terminie piszcie mpreisik@interia.pl