bety11 12.09.06, 18:19 czy znacie pediatre Halina Szlaszynska i co o niej sadzicie czy warto sie do niej zapisac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcysiaw1 Re: do dziewczyn z Maspeth 13.09.06, 16:51 ten watek juz byl tzn: o pediatrach ja polecam Ci DR Iwone Mienko na Fresh Pond Rd, chyba ze masz do niej zbyt daleko Pozdrawiam acha a tej kobiety nie znam i nigdy o niej nie slyszalam Odpowiedz Link Zgłoś
bozena73 Re: do dziewczyn z Maspeth 13.09.06, 16:57 My tez chodzimy do Dr. Mienko..na Fresh Pond.. raczej mam do niej zaufanie chociaz moj M. ma inne zdanie.. A co do tej pediatry co pytasz to tylko znam jej nazwisko..albo z ogloszen w prasie albo gdzies indziej obilo mi sie o uszy..ale nie moge Ci pomoc czy jest dobra czy tez nie... Odpowiedz Link Zgłoś
bety11 Re: do dziewczyn z Maspeth 13.09.06, 20:20 Aczy Dr.Mienko przyjmuje blisko subwaya? Odpowiedz Link Zgłoś
marcysiaw1 Re: do dziewczyn z Maspeth 13.09.06, 23:58 wiesz co? z obu stron jest M ale i tak trzeba kawalek podejsc, nie tak znow daleko ale musisz dojsc do Fresh Pond Rd od BJ's i kawalek po Fresh Pond ale nie tak dalkeo Pozdrawiam MArta Odpowiedz Link Zgłoś