eve77 17.11.06, 19:41 Czy macie godne polecenia miejsca/strony gdzie mozna kupic polskie bajki? Moze, ktos chce sprzedac? Dziekuje za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozena73 Re: Polskie bajki - gdzie kupic? 17.11.06, 21:08 Zamawialam stad...bez problemowo doszlo w szybkim tempie :-) Polecam.. ny.pl/zakupy/index.php?o=index/kategorie/142 Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Polskie bajki - gdzie kupic? 18.11.06, 01:40 bozena73 napisała: > Zamawialam stad...bez problemowo doszlo w szybkim tempie :-) Polecam.. > ny.pl/zakupy/index.php?o=index/kategorie/142 moje pierwsze zkaupy w ny.pl byly bardzo udane, drugie... hmm, pieniadze z karty skasowano od razu, potem dostawalam e-maile (inicjowame przeze mnie!) ze musze troche poczekac i tak trzy m-ce minely, wszelka korespondencja sie urwala, wystarczajaco dlugo zeby nie moc dostac zwrotu z karty. Wiecej juz tam nic nie kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Polskie bajki - gdzie kupic? 18.11.06, 01:03 CZy ktos kupowal od nich? www.bajki-grajki.pl/?go=produkt&id=16&magazyn Odpowiedz Link Zgłoś
martartek Re: Polskie bajki - gdzie kupic? 18.11.06, 01:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=40793&w=46115846&a=46166594 Odpowiedz Link Zgłoś
ewap_mama_alexa Re: Polskie bajki - gdzie kupic? 18.11.06, 02:07 Kupowalam bezposrednio od nich dosc dawno temu, bez problemu. Potem latwiej mi bylo w zwyklej ksiegarni, przy okazji wizyt w Polsce. A Merlin tez ma chyba wszystkie ich tytuly. Chyba musze zrobic przeglad naszych bajek, bo z niektorych zdecydowanie juz wyroslismy ;-) Nazwozilam tego mase, a niektore wcale sie nie przyjely. Najbardziej nie moge przebolec kilkunastu kaset video z Muminkami, z ktorymi moje dziecko nie chce miec nic wspolnego... majenkir napisała: > CZy ktos kupowal od nich? > www.bajki-grajki.pl/?go=produkt&id=16&magazyn Odpowiedz Link Zgłoś
kielbasia Re: Polskie bajki - gdzie kupic? 18.11.06, 11:39 polecam te strone. sprawdzona i rzetelna obsluga. www.polbook.com/index.php?p=index&t=kat&v=155 Odpowiedz Link Zgłoś
jasti Re: Polskie bajki - gdzie kupic? 11.12.06, 23:34 A moje dziecie kocha Muminki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Polskie bajki - gdzie kupic? 12.12.06, 16:42 a ile lat ma Twoje dziecie? bo mojej czterolatce Muminki sa obojetne, za to doskonale sie bawi ogladajac przygody Zwirka i Muchomorka Odpowiedz Link Zgłoś
jasti Re: Polskie bajki - gdzie kupic? 12.12.06, 16:49 Karolina 1 stycznia skonczy 2 latka. Uwielbia Muminki, a teraz tez szaleje za Bokliem i Lolkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Polskie bajki - gdzie kupic? 12.12.06, 16:58 jasti napisała: > Karolina 1 stycznia skonczy 2 latka. Uwielbia Muminki, a teraz tez szaleje za > Bokliem i Lolkiem. Bolek i Lolek na wakacjach przez dlugi czas byli u nas hitem, przede wszystkim dlatego ze jezdzili pociagiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eve77 Re: Polskie bajki - gdzie kupic? 18.11.06, 19:21 Dziekuje bardzo za pomocne linki. Odpowiedz Link Zgłoś
patka.f Re: Polskie bajki - gdzie kupic? 18.11.06, 20:19 Ja kupowałam bajki ..grajki :) I byłam bardzo zadowolona.. (zreszta cały czas jestem) Polecam każdemu. Nie wszystkie bajki są tak samo doskonałe (tzn. jedne sa bardziej ciekawe od drugich).. ale moje dzieci maja ich prawie całą kolekcje i są na prawde super.. Sama lubie ich słuchac..a ta strona podoba mi sie właśnie dlatego, że mozna posłuchac sobie piosenek z danej bajki i zobaczyc obsade itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
mmilki Re: Polskie bajki - gdzie kupic? 11.12.06, 05:05 ja mam - Bolka i Lolka,Pszczolke Maje,Plskie Dobranocki, Przygody Kota Filemona, Simsala Grim i wiele innych(juz nie pamietam tytulow,musialabym sprawdzic) oraz duzo bajek i polskich piosenek do slchania - Bajki Grajki,Kolysanki, Arke Noego, Natalia Kukulska, jesli jestes zainteresowana daj znac. Odpowiedz Link Zgłoś
cyborgus Re: Polskie bajki - gdzie kupic? 12.12.06, 19:25 ja kupuje przez rodzine w polsce. chrzestna sary np. co pare miesiecy wlozy w koperte babelkowa jakies 2-3 ksiazeczki i plyty, i nagromadzila sie juz nam spora ilosc tego:) Odpowiedz Link Zgłoś
cyborgus Re: Polskie bajki - gdzie kupic? 12.12.06, 19:26 aha - Netflix ma pare polskich bajek, tych najbardziej popularnych, Bolek i Lolek, Reksio, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
jasti Re: Polskie bajki - gdzie kupic? 12.12.06, 21:09 Wlasnie Bolek i Lolek na wakacjach, ten pociag to jest hicior:)) Odpowiedz Link Zgłoś