bozenka12 30.11.06, 02:01 Jak jest po angielsku dziurawiec? Czy w ogole mozna tu kupic herbatke z dzirawca? pozdrawiam Bozena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kashunda Re: dziurawiec 30.11.06, 02:24 en.wikipedia.org/wiki/Dandelion tak sie nazywa po angielsku.A herbatke moze uda Ci sie znalezc tutaj www.zhealthinfo.com/dandelion_tea.html Odpowiedz Link Zgłoś
happy_woman Re: dziurawiec 30.11.06, 02:39 Ja kupuje we wloskim sklepie.Maja dziurawca ,miete,melise. Ale maja tez duzo innych polskich produktow ,te herbatki to pewnie tak przy okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
casselberry Re: dziurawiec 30.11.06, 17:47 Dandelion to nie dziurawiec, to mlecz. Dziurawiec to hypericum. Odpowiedz Link Zgłoś
bea_mama senna leaf 30.11.06, 04:40 To moze mi powiecie co to jest senna leaf? Bo nie wiem gdzie to mznalezc, a widze ze niezle jestescie w temacie ziol:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kashunda Re: senna leaf 30.11.06, 05:30 Wydaje mi sie ze senna leafs to liscie senesu .Senes ma wlasciwosci przeczyszczajace i czesto uzywany jest jako skladnik herbatek odchudzajacych. Odpowiedz Link Zgłoś
bea_mama Re: senna leaf 30.11.06, 17:11 Dzieki wielkie:) wiedzialam ze na was mozna liczyc:) Rzeczywiscie przeczyszcza niezle, bo jesem na kuracji oczyszczajacej i to bylo wlasnie w skadzie herbatki. Odpowiedz Link Zgłoś