claudia207 jeszcze cos 29.03.07, 15:56 Nie wiem, czy pisalam, Tomus przy urodzeniu wazyl 7 funtow i mierzyl 20 cali (urodzony w 37 tygodniu) a teraz po dwoch miesiacach ma 23 1/4 cala wzrostu i wazy 11 funtow czyli dogonil srednia dla swojego wieku. :-) Swoim promienistym usmiechem wynagradza wszystkie znoje pierwszych tygodni. :-) Bardzo szkoda, ze juz niedlugo musze wrocic do pracy... Cholerny kapitalizm... ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
gonia271 Re: moj Rumburak 29.03.07, 17:26 Sliczny chlopak! A jak sie zalotnie usmiecha :) Gratulacje!! Odpowiedz Link Zgłoś
bozena73 Re: moj Rumburak 30.03.07, 15:31 Slodziutki bobasek :-)) Uwielbiam te zdjecie gdzie lezy razem z Toba i tak sie usmiecha...cudne! Tak szybko wracasz do pracy? Z kim bedzie malenstwo? Babcia czy niania? Odpowiedz Link Zgłoś
claudia207 Re: moj Rumburak 30.03.07, 16:16 No nieststy tylko przepisowe 12 tygodni :-( Serce mi sie lamie, gdy mysle o powrocie do pracy... mimo, ze Maluch bedzie pod bardzo dobra opieka tzn obu babc. Odpowiedz Link Zgłoś
ulinka123 Re: moj Rumburak 31.03.07, 20:12 12 tygodni to wcale nie tak malo, pociesz sie, ze moglobyc gorzej. Np. moja znajoma niedawno wrocila do pracy po zaledwie 8 tygodanich macierzynskiego, a dzieciatko oddala do day care. Takiej kobiecie to na pewno jeszcze ciezej, a przeciez musi wierzyc, ze bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś