Dodaj do ulubionych

Czy... ? na temat j-1

IP: *.zambrow.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 11:59
Szukam odpowiedzi na takie pytanko.
A mianowicie-o wize turystyczna staralam sie rok po roku,juz 3 razy i nigdy
nie dostalam.Teraz mam zamiar starac sie 0 j-1 na w&t- i teraz, Czy radzicie
odczekac rok od tych odmow czy probowac, w sumie byloby to rok po roku jak
bym sie starala,czy to nie bedzie podejrzliwe i czy nie zawazylo by na
otrzymaniu wizy?
Jak to wyglada w praktyce? Czy to jest powod odmowy?
Czekam na odpowiedzi.
Dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: martita Re: Czy... ? na temat j-1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 12:50
      ja jestem w podobnej sytuacji i slyszlam ze rok sie czeka ale dotyczy to
      jednego rodzaju wizy teraz to nie bedzie turysyczna taka byla odpowiedz na moje
      pytanie ale w rzeczywistosci jest podejrzewam inaczej. podejrzliwosci nigdy za
      wiele szczegolnie w konsulacie a poza tym pierwszy raz starajacy sie o wize w&t
      musza jechac na rozmowe tak jak o turystyczna wczesniej zalatwialo to biuro. a
      jestem ciekawa jakie sa doswiadczenia innych ludzi z tym rokiem czekania czy to
      wlasnie tych odrzucaja a odrzucaja 98% pozdrawiam
      • Gość: Monia Re: Czy... ? na temat j-1 IP: *.zambrow.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 14:00
        Chodzi mi o cos troszke innego!
        A mianowicie, o ostatnia turystyczna stawalam 24.07.2003 (nie dostalam) i
        teraz wlasnie zastanawiam sie czy zaczac organizowac sobie wyjazd na 2004 rok
        czy jeszcze kolejny rok czyli na 2005.
        Czy odczekac dodatkowy rok zeby ambasada nic nie podejrzewala ze tak bardzo
        chce leciec ale w sumie czy to ma sens???? Powiedzcie?
        Turystyczna to turystyczna a studencka to studencka, wiec jak powinnam zrobic?
        Prosze o porade.
        • Gość: martita Re: Czy... ? na temat j-1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 12:32
          ja jestem w bardzo podobnej sytuacj staralam sie o turystyczna miesiąc później
          niz ty ale zaryzykuje
          mam tylko jedna odmowe wbitą w paszport zaryzykuje z trzema to juz podejrzane
          (to opinie z tego forum )
      • Gość: Monia Re: Czy... ? na temat j-1 IP: *.zambrow.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 14:02
        Martita! I nie odrzucaja 98% tylko byc moze 2% bo sporo osob jednak
        wyjezdza.Pewnie pomylilas sie nieswiadomie :)
        Pa
        • Gość: martita Re: Czy... ? na temat j-1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 12:10
          tak prostuje odrzucaja 2% a przyznaja 98% starających sie kix
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka