Dodaj do ulubionych

Kurs językowy - Miami Beach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 21:51
Witam :) pod koniec czerwca wyjezdzam na miesieczny - lub dwu kurs językowy z biora EF do Miami Beach. Wyjezdzal moze juz ktos z was z nimi ?
a moze ktos z was byl juz w Miami i moglby polecic mi jakies ciekawe miejsca ? polecana przez was restauracja ? sklep ? itd
Obserwuj wątek
    • Gość: € Re: Kurs językowy - Miami Beach IP: *.lot.pl 29.01.09, 07:07
      Hmmm
      Hiszpańskiego będziesz się uczyć ?

:-)
      • Gość: ShinyLipsOfAngel Re: Kurs językowy - Miami Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 19:18
        nie angielskiego , chociaz miami jest miastem 2 jezycznym, , to jednak w miami bech przewaza angielski
        • Gość: ShinyAssofAngel Re: Kurs językowy - Miami Beach IP: *.235.90.30.Dial1.Orlando1.Level3.net 30.01.09, 00:07
          ...jak wynika z twoich wpisow pilnie potrzebujesz kurs jezyka
          polskiego szczegolnie gramatyki ale to najlepiej w lubartowie...
    • Gość: notshinythistime "itd" IP: *.235.90.187.Dial1.Orlando1.Level3.net 30.01.09, 02:06
      ... szczegolnie polecam "itd" i to z calego serca tylko nie wiem czy
      bede to czynil "dalej"...
      • Gość: ShinyLipsOfAnegl miami beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 04:26
        jezeli nie macie nic do wypowiedzenia sie na ten temat , to lepiej nie piszcie. Pytam poprostu z czystej ciekawosc moze ktos poleca jakies ciekawe miejsa czy cos. widze ze wy akurat w tej sprawie nic do powiedzenia nie macie. Zastanawiam, sie tylko ....

bo mi to by bylo szkoda czasu na wypisywanie glupotot , no ale jak krtos sie nudzi... zazdrosci.... mi to tan wisi :)
        • Gość: ShinyAssofAngel Re: miami beach IP: *.235.90.138.Dial1.Orlando1.Level3.net 30.01.09, 05:14
          ...masz racje baranie, po co tracic czas i okradac innych...jedz do
          lubartowa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka