sarawi 16.10.08, 14:47 Musze sie Wam pochwalic - tez ZDALAM !!! w dodatku za pierwszym razem! :))) a teraz napisze na co ... ... bo na motocykl uprawnienia mam juz od kilku lat :) na C !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiafoczka Re: zdałam! ZDAŁAM! 16.10.08, 15:34 Ooooooooooo, zaskoczyłaś mnie ;-))) Podziwiam i GRATULUJĘ !!! Pozdrawiam, AsiA Odpowiedz Link Zgłoś
luk-kasia Re: zdałam! ZDAŁAM! 16.10.08, 15:54 Nooo, szacuneczek :) i gratki dzielna Babo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paulina80s Re: zdałam! ZDAŁAM! 16.10.08, 17:34 prosze proszę!!!!!!!!!! GRATULACJE :) Odpowiedz Link Zgłoś
madera46 Re: zdałam! ZDAŁAM! 16.10.08, 19:19 serdeczne gratulacje :) i przy okazji jedno pytanie: tą kategorię zrobiłaś z czystej przyjemności i dla własnej satysfakcji? czy ma to związek z rozwojem w pojęciu zawodowym ? bo ja o tym ostatnio myśle, ale tak tylko dla siebie... qurcze, jakie mamy tu zdolne dziewczyny :) Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi Re: zdałam! ZDAŁAM! 16.10.08, 20:00 wlasciwie oba powody. Motocykle i ciezarowki, to zawsze bylo to "cos" do czego mnie strasznie ciagnelo. Pierwsze zrealizowalam jak tylko skonczylam 18 lat, z drugim - jak widac - troche czekalam. Ale nie ukrywam, ze chcialabym sprobowac pracy za kolkiem takiego "malego" samochodziku, ewentualnie kupie sobie kiedys ciezarowke i bede jezdzic dla wlasnej przyjemnosci tam i z powrotem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
riders123 Re: zdałam! ZDAŁAM! 16.10.08, 21:37 Szacuuuuuneczek wielki! Dzielnaś Kobito! Gratuluję!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi zdałam! ZDAŁAM! 16.10.08, 21:50 Kosiek, tak to jest jak sie czlowiek wyszkoli na cinquacento ;) potem juz wszystkim innym jezdzi sie lepiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rider79 Re: zdałam! ZDAŁAM! 18.10.08, 19:24 hm, to nie ja, ja się podpisuję normalnie, a i numerek inny;) a gratulowałem na priva:) Odpowiedz Link Zgłoś
vww Re: zdałam! ZDAŁAM! 18.10.08, 23:19 Gratulacje takze od nowicjuszki na forumku,zainteresowania mamy takie same,więc szerokości zyczę.Cudownie jezdzi sie ciezarowka po zakupy - jedyna wada - autko nie miesci się w podziemnych parkingach supermarketów;) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola35 Re: zdałam! ZDAŁAM! 16.10.08, 21:50 Gratulacje!! Chylę czoła:D:D Niespodzianka, nie powiem:)) Hehe, może część z nas pójdzie w Twoje ślady?:)) To czym ,oprócz moturka, będziesz śmigać Babo?;D Co to za "olbrzym"?;D Sciskam, owad miodopędny:) Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi zdałam! ZDAŁAM! 16.10.08, 21:55 ah, jeszcze jeden egzamin przede mna - CE. A potem mozemy oblewac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
matej23 Re: zdałam! ZDAŁAM! 18.10.08, 23:15 T wbijają razem z CE, więc będzie za jednym zamachem. Pozostaje pytanie: a kiedy D? PS. Ja również gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: zdałam! ZDAŁAM! 19.10.08, 09:31 "Kobiety na traktory" no pieknie, tylko, ze socjalizm od tego sie zawalil, co kapitalizm chcesz obalic? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi zdałam! ZDAŁAM! 19.10.08, 13:53 nieeeee, na D nie planuje - to chyba za duza odpowiedzialnosc, przynajmniej narazie. Odpowiedz Link Zgłoś
rider79 Re: zdałam! ZDAŁAM! 20.10.08, 00:06 o, właśnie, traktory. Magda, kiedy robisz prawko "T" do kolekcji? ;) Jak już to iść za ciosem i wypełnić wszystkie literki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: zdałam! ZDAŁAM! 20.10.08, 06:58 sarawi napisała: > Musze sie Wam pochwalic - tez ZDALAM !!! ...skoro "musiałaś" ;). gratuluję Madziu serdecznie nie tylko zdanego egzaminu, ale uporu i konsekwencji :) trzymam kciuki za dalsze plany. pozdr. P.S. heh ... i pozostanie nam naklejkami "patrz w lusterka - motocyklistki są wszędzie" pooblepiać ciężarówki, tiry, tramwaje i autobusy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakama Re: zdałam! ZDAŁAM! 21.10.08, 09:19 C - no prosze prosze moje gratulacje :))) teraz będziesz mieć jazde :) Odpowiedz Link Zgłoś
motograss Re: zdałam! ZDAŁAM! 21.10.08, 10:12 Wow! (Nadrabiam zaległości gratulacyjno-powitalne:)))Faktycznie kategoria robi wrażenie - brawo!!:))) Ty jeszcze instuktorskie masz w zanadrzu,prawda? Podziwiać wielce...:))) ------- ===R6=== Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi zdałam! ZDAŁAM! 21.10.08, 10:25 Tak, tak, instruktorskie na AB, ale dopiero jestem w trakcie praktyk, wiec nie wczesniej jak za miesiac bede podchodzic do egzaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
grzywaczek88 Re: zdałam! ZDAŁAM! 28.10.08, 20:16 Niektórzy potrafią zaskakiwać… WOW(: gratulacje i powodzenia na kolejnych egzaminach Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi zdałam! ZDAŁAM! 03.11.08, 17:58 Dzis mialam pierwsza jazde zespolem (ciezarowka + przyczepa) i musze Wam powiedziec, ze khm ... wcale mi nie szlo :) to tak marginesie, jakby mnie ktos jeszcze pochwalic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi zdałam! ZDAŁAM! 27.01.09, 22:12 ufff! Troche mi to zajelo, ale moge dzis juz spokojnie powiedziec - wiecej egzaminow na prawo jazdy zdawac nie bede! (chyba) ot, tyle, musialam sie i tym razem pochwalic :) Odpowiedz Link Zgłoś
rider79 Re: zdałam! ZDAŁAM! 27.01.09, 23:06 _EEEEEE_ tam :) no jak to tak, autobusami do kolekcji nie chcesz powozić? No i coś jeszcze napomkiwałaś kiedyś o licencji pilota... ;) Gratsy :) Odpowiedz Link Zgłoś