Dodaj do ulubionych

idole forumowiczów na tle anturażu forumowiczów

21.09.04, 08:39
Teddy. Te czarne oczy jak u Colemana. Ta siła, z którą Paul Ferguson
bombardował bębny na starych płytach Killing Joke. Ten chłód Geordiego.

Cze. Ten wygląd intelektualisty i wiecznego chłopca, który nie godzi się na
otaczający go świat. Niczym John Lennon w najlepszym okresie.

Kubasa. To chmurne spojrzenie. Ta oszczędność w gestach. Tak
charakterystyczna dla zespołu Interpol.

Ilhan. To skłonność do awanturnictwa niczym u braci Gallagher. To skłonność
do picia (choćby na zdjęciach z ostatniego zlotu) niczym u Coxona. Typ
brytyjski zdecydowanie i jeszcze ta miłość do futbolu....

Loveletter. Kurczę, jakoś nie przypomina mi pana Tankiana z SOAD. Czy
Loveletter to w jakiejś innej kapeli aby nie śpiewał???
Obserwuj wątek
    • pizmak31 Re: idole forumowiczów na tle anturażu forumowicz 21.09.04, 09:39
      pizmak - te zolte wasy i dlugie przetluszczone wlosy, wielki opasly brzuch oraz
      niedbaly stroj tak charakterystyczny dla image Jarka Nohavicy
      martolka - te przepiekne przenikliwe oczy o dlugich podkreconych rzesach, jak u
      Nicka, jak u Nicka C.
      pagaj75 - ten charakterystyczny.... aha, pagaja to jeszcze nie widzialam....
      • pagaj_75 Re: idole forumowiczów na tle anturażu forumowicz 21.09.04, 10:27
        pizmak31 napisała:

> pagaj75 - ten charakterystyczny.... aha, pagaja to jeszcze nie widzialam....

No będę w czwartek, będę, no! :))))
        Ale nie przypominam z wyglądu żadnego z muzyków King Crimson. No może z fryzury
        czasami upodabniam się do Tony'ego Levina (ale wąsa nie posiadam).
        • aimarek Re: idole forumowiczów na tle anturażu forumowicz 21.09.04, 14:31
          No ja na szczęście nie jestem specjalnie podobny do Douga Martscha z tego
          zdjęcia. Miałem za to podobny sweterek kiedyś :DDD

www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&sql=10:2rjqoaqauijz
          Martsch to ten pierwszy z lewej.
          • dziewczyna_mickiewicza Re: idole forumowiczów na tle anturażu forumowicz 21.09.04, 15:05
            no nie da sie ukryc, ze jakkolwiek bym nie chciala wygladac jak winona ryder,
            tak blizej mi i to znacznie (wlasciwie w chwili obecnej mozna to traktowac za
            zdjecie mej osoby..) do ponizszego:
            www.nme.com/artists/photos/photo/12526.htm
            :)
      • martolka Re: idole forumowiczów na tle anturażu forumowicz 21.09.04, 15:12
        pizmak31 napisała:

> pizmak - te zolte wasy i dlugie przetluszczone wlosy, wielki opasly brzuch
        oraz niedbaly stroj tak charakterystyczny dla image Jarka Nohavicy
        > martolka - te przepiekne przenikliwe oczy o dlugich podkreconych rzesach, jak
        > u Nicka, jak u Nicka C.
        hehe, to było miłe :-)
        ale ten Twój opis, nie nie, bardziej kojarzysz mi się z okładką London Calling
        The Clash - od razu widzę jak machasz głową na przyjęciu u Nefila. Tylko gitary
        brakowało ;-)
        • nefil Re: idole forumowiczów na tle anturażu forumowicz 21.09.04, 19:13
          Mi ktos kiedys powiedzial, ze podobny jestem do Artura Orzecha (ex- Roze
          Europy) i nie wiem czy byl to komplement...
          • cze67 Re: idole forumowiczów na tle anturażu forumowicz 21.09.04, 19:42
            Mnie, nefilku, anturażem głosu kojarzysz się jednoznacznie z panem A. Eldridżem.
    • ashton Re: idole forumowiczów na tle anturażu forumowicz 24.09.04, 12:34
      Chorobcia - na uszach staję, ale w żaden sposób nie widzę we własnej
      fizjognomii podobieństwa do któregokolwiek z członków grupy Depeche Mode :-(
      • kwiat_paproci Re: idole forumowiczów na tle anturażu forumowicz 25.09.04, 22:23
        a ja sobie któregos pięknego dnia kupiłam w sklepie z odzieżą kiedyś już
        użytkowaną zieloną, o wiele za dużą koszulę za 9 złotych. Aż tu sobię przeglądam
        Teraz Rock, a dokładniej wkładkę o Blur, a tam Damon A. paraduje w IDENTYCZNEJ.
        Kropka w kropkę. Nie mam na to innego wytłumaczenia, jak to, że mam jego koszulę :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka