Dodaj do ulubionych

Porcys raz jeszcze

21.10.04, 08:09
Marcin Rozynek, "Następny Będziesz Ty"
www.porcys.com/Playlist.aspx
Wszyscy tu lubimy porcys - pisalismy o nich kilka razy
od jakiegoś czasu wydaje mi sie że zmienili kierunek, czy ta recenzja to
potwierdza? żart? pewnie tak. ale jaki?
Obserwuj wątek
    • dziewczyna_mickiewicza Re: Porcys raz jeszcze 21.10.04, 09:12
      ekhm... i ktos sie pod tym podpisal imieniem i nazwiskiem? dobrze ze chociaz
      tyle odwagi, hehehe. a tak powaznie, to ja nie wiem naprawde - jesli to mial
      byc dowcip to jakis taki srednio smieszny, choc w zaciszu wlasnego domostwa
      podobnymi wyrazami rzucam, gdy widze rozynka i jego dokonania w tv;)
    • miecio4 Re: Porcys raz jeszcze 21.10.04, 09:35
      To juz jest dno.
    • grimsrund Re: Porcys raz jeszcze 21.10.04, 11:04
      Jaka tam zmiana kierunku? To recenzja absolutnie i w 100% porcysiowa, za co
      wszyscy tu kochamy Porcysia... wprost na śmierć i życie, powiedziałbym.
    • nemrrod Re: Porcys raz jeszcze 21.10.04, 11:50
      Ou maj gad! Jak tak dalej pójdzie, to powiedzenie "Porcys nie istnieje" stanie
      się prawdą...

P.S. A mi "Następny będziesz ty" nawet się podoba :P
    • d84 Re: Porcys raz jeszcze 21.10.04, 14:45
      Mnie jest ich po prostu żal, bo zamiast być najlepszym serwisem muzycznym w
      Polsce wolą robić z siebie idiotów. Swego czasu te ich szyderstwa były do
      zniesienia, ba, czasem nawet można się było z nimi zgodzić. Niestety od
      jakiegoś czasu powrócili do schematu a la recenzja System of a Down, a ich
      chamstwo w kwestii podejścia do czytelnika ("ej cwele") już bije wszelkie
      granice.

Szkoda.
      • cze67 Re: Porcys raz jeszcze 21.10.04, 15:53
        Zgadzam sie z powyzszym. O tej recenzji moge napisac tylko tyle: dupa, gowno.
    • abranova Re: Porcys raz jeszcze 21.10.04, 16:22
      Heh no wiecie. Chłopakom nie wystaczają już wciśnięte między wierszami
      przechwałki że STUDIUJĄ (jakby tylko oni jedyni na świecie), że pisują recenzje
      i mają własny portal...Teraz zapragnęli udowodnić, że za pomocą minimum słów
      potrafią przekazać maximum treści. I ja im w tej minimalizacji jak najbardziej
      libicuję ;)
    • kubasa Re: Porcys raz jeszcze 21.10.04, 16:36
      Moznaby przejsc nad tym do porzadku dziennego i olac strone gdyby nie pamiec o
      kilkudziesieciu rewelacyjnych felietonach, recenzjach, playlistach, newsach...
      Niestety od pewnego czasu Dejnarowicz zamiast regularnie pisac najlepsze
      recenzje w kraju, nie potrafi napisac artykulu, w ktorym nie wspomina o tym, ze
      ma dziewczyne a nawet eksdziewczyne. Gwara zaslynal prymitywnym atakiem na
      metal, Jedras to jakas kleska a o Czubaku szkoda gadac. Poziom trzymaja jeszcze
      Kinowski (rzadko pisze), Zagroba, Zakrocki (b. rzadko pisze), Michalak (wyrobil
      sie ostatnio) i ten nowy Greczyn.
      • d84 Re: Porcys raz jeszcze 21.10.04, 18:38
        Wlasnie, nie wiem co chce osiagnac chwalac sie tym ze ma dziewczyne, jakies
        kompleksy? A moze chcial udowodnic ze nie jest gejem? ;)
        Te ich najazdy na metal sa tak durne i prostackie ze az szkoda w ogole sie tym
        zajmowac. To dla nich typowe, zamiast normalnienapisac ze z czyms dzieje sie
        nienajlepiej to wola od razu wysmiac, zmieszac z blotem a tych ktotym sie to
        przypadkiem podoba nazwac debilami (moze nie doslownie,ale...)
        Zakrocki pisal naprawde niezle, ale chyba wystawial za wysokie noty wiec
        ukrocili jego dzialanosc

Dejnarowicz sprawia wrazenie bycia zmeczonym cala ta zabawa, a reszta staffu
        albo stara sie jeszcze jakos to ciagnac albo nieudolnie nasladuje szefa. Sa
        jeszcze przypadki jak ten dzisiejszy gowno dupa (takiej durnoty to nie
        przeczytalem tam chyba od czasow slynnego System of a Down). Ciekaw jestem skad
        oni go wzieli :)
      • ilhan Re: Porcys raz jeszcze 21.10.04, 20:27
        Czepiacie się - playlist Borysa o Papa Dance był na znakomitym poziomie merytorycznym, przeczytałem ze 3 razy z wypiekami na twarzy.

A obecnie moim ulubionym recenzentem Porcysa jest Paweł Greczyn - gość na dużym poziomie. Na przeciwnym biegunie - Gwara, Jędras, który go przebił. Michalak faktycznie się wyrobił i obecnie jest w górnych rejonach rankingu.
    • jazzkam Re: Porcys raz jeszcze 21.10.04, 19:32
      Mnie to tam nawet bawi taki spadek poziomu :))))
      • kwiat_paproci Re: Porcys raz jeszcze 21.10.04, 21:22
        Nie ma to jak merytoryczna recenzja na pioziomie ;-)
    • kubasa Re: Porcys raz jeszcze 22.10.04, 16:25
      Dzis Borys tak przypierdolil, ze wlasciwie nietaktem jest wypominanie im
      jakichs bzdur a la Czubak...
      • d84 Re: Porcys raz jeszcze 22.10.04, 17:27
        > Dzis Borys tak przypierdolil, ze wlasciwie nietaktem jest wypominanie im
        > jakichs bzdur a la Czubak...

Jedna jaskółka wiosny nie czyni, Czubaków ostatnio niestety jest więcej niż
        Dejnarowicza takiego jak dziś, takiego jakiego chcemy czytać. Nawet pomimo
        ciągłego pieprzenia o swoich znajomych, dziewczynach i dzieciństwie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka