Dodaj do ulubionych

Van Der Graff powraca!

02.12.04, 14:06
muzyka.interia.pl/info/infid/567622
Moze byc ciekawie...
Obserwuj wątek
    • pagaj_75 Re: Van Der Graff powraca! 02.12.04, 15:02
      cze67 napisał:

> Moze byc ciekawie...

I chyba nic więcej ponad "ciekawie". Obawiam się, że Hammill nie jest już w
      stanie stworzyć nic na miarę dawnych płyt VdGG... No ale pożyjemy, zobaczymy.
      W podanym artykule jest jedna nieścisłość: skład Hammill/Jackson/Bunton/Evans
      nie jest składem oryginalnym. Klasycznym jak najbardziej, ale nie pierwotnym.
      • argus1 Re: Van Der Graff powraca! 02.12.04, 18:21
        Jak dla mnie to wiadomość roku.
        Co do składu to rzeczywiście nie jest to oryginalny skład bo Bunton tam nie
        grał tylko Banton ;-) Ale generalnie masz poniekąd racje.(rozumiem, że o Nica
        Pottera ci chodzi)
        • pagaj_75 Re: Van Der Graff powraca! 02.12.04, 18:31
          argus1 napisał:

> Jak dla mnie to wiadomość roku.

Dla mnie to będzie wiadomość roku jeśli ten zapowiadany album okaże się czymś na
          miarę chociaż "Godbluff", bo o drugim "Pawn Hearts" to raczej nie mamy co marzyć.

> Co do składu to rzeczywiście nie jest to oryginalny skład bo Bunton tam nie
          > grał tylko Banton ;-) Ale generalnie masz poniekąd racje.(rozumiem, że o Nica
          > Pottera ci chodzi)

Tak, o Nica :-) A i właśnie (co do pana B.) - kolejna nieścisłość w wiadomości,
          którą ja powieliłem, bo nie miałem jak tego sprawdzić, za co niniejszym
          przepraszam Hugh Roberta Bantona :-))
    • janek0 Re: Van Der Graff powraca! 02.12.04, 18:51
      "Legendarny brytyjski zespół progresywny Van Der Graaf Generator zreformował się"

Kurcze, co to znaczy "zreformował się" ? Nawet przetłumaczyć cudzego tekstu nie
      potrafią poprawnie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka