Dodaj do ulubionych

Manic Street Preachers - "Your Love Alone..."

03.04.07, 16:40
Premiera była z miesiąc temu, ale że trochę zastój na forum, to spytam co sądzicie o singlu feat. Nina Persson.

Dla mnie kawałek jest wśród najbardziej chwytliwych ich singli, na równi z hitami z "Everything Must Go" albo "This Is My Truth" (zresztą ma cytat z "You Stole The Sun" i generalnie wydaje się posklejany z dobrze znanych motywów). Spóźniony o dekadę - fakt. Ale skoro już Manics coś nagrywają, to niech przynajmniej nie smęcą, a grają tak.

youtube.com/watch?v=BJjMcKDDCeY
Obserwuj wątek
    • kkrzysiekk Re: Manic Street Preachers - "Your Love Alone..." 03.04.07, 18:22
      ewokuje Bon Jovi :-|
    • pytajnick Re: Manic Street Preachers - "Your Love Alone..." 03.04.07, 18:38
      Ależ ten Bradfield ma wysoki głos.

Dzięki z link, wreszcie coś całkiem sympatycznego (i nawet ogólnie świeżego mimo
      "klasycznego" wydźwięku).

A może to ta spódniczka?
      • pszemcio1 Re: Manic Street Preachers - "Your Love Alone..." 03.04.07, 18:52
        tak jak już pisałem, biesiadne jakieś takie :/ i bardzo nośne
        • cze67 Re: Manic Street Preachers - "Your Love Alone..." 04.04.07, 09:32
          Fajny pomysł z tymi dwiema scenami i żeńskim bandem naprzeciwko męskiego (to
          stała grupa czy tylko jakiś okazjonalny akompaniament?). To co ma na sobie pani
          Cardigans to jednak jest chyba taka dwuczęściowa sukieneczka a nie spódniczka.
          Ale i tak najbardziej podobała mi się z urody perkusistka. Szkoda, że widać ją
          właściwie tylko w jednym ujęciu.

Acha, przyjemnia pioseneczka.
          • cze67 Re: Manic Street Preachers - "Your Love Alone..." 23.04.07, 10:45
            W Trójce puszczają. I bardzo dobrze, poprawia humor.
    • mechanikk Re: Manic Street Preachers - "Your Love Alone..." 23.04.07, 21:11
      Jest to bardzo dobra piosenka. Na solowej płycie Bradfield miał kilka wybitnych
      kawałków. Ciekawy jestem, czy nowa płyta Manicsów tez będzie tak nierówna pod
      względem poziomu. W sensie - killery i nudy w proporcji 1:1.
      • jeangenie Re: Manic Street Preachers - "Your Love Alone..." 23.04.07, 21:23
        na początku mi się nie podobało, teraz zaczyna. Tylko niepotrzebnie pan Wire się
        wokalnie udziela, psuje..
        • rzeskipsiak Re: Manic Street Preachers - "Your Love Alone..." 23.04.07, 21:47
          Bardzo sie podoba. Gdzies na Jutjubie krazy live z Charlotte Church na
          wokalu,ktora pasuje tam jak piesc do nosa, jak ja do Niny Persson, jak Morrissey
          do Eurowizji. Uhm. No wlasnie, tak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka