obly 30.03.09, 23:49 Watek dotyczący utworów gdzie artysta własnym songiem strzela sobie pod osierdzie i tarczycę jednocześnie, przywiązuje sobie aortę do królika a jelito grube do wyżła i wypuszcza jednocześnie obydwu aktorów dramatu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hennessy.williams Chris Cornell 31.03.09, 00:19 Feat. Timbaland "Ground Zero", czyli Ricky "Postgrunge" Martin Strikes Back www.youtube.com/watch?v=0T9JId13LRs Odpowiedz Link
marxx Re: Chris Cornell 31.03.09, 02:16 Jak w sklepie przez sluchawki przsluchalem kilka taktow nowego Cornella myslalem ze zdejme je razem z wlasna glowica... koszmar dziesieciolecia. Odpowiedz Link
grimsrund Re: Chris Cornell 31.03.09, 02:25 Mnię w porę ostrzegło tzw. zdjęcie promocyjne Artysty, z gitarom w pozie rebel jela. Nie tknięto w związku spozywczym na szczęście nawet trzymetrową tyczką. Odpowiedz Link
obly Reni Jusis - Iluzjon? 31.03.09, 09:51 przyznam sie ze jestem MEGA FANEM Chrisa Cornella ale nie udalo mi sie ani jednego kawalka wytrzymac, myslalem ze to zart jakis, ze to jakies jaja, ze to jakies zbyty, ale nie on to na serio i w ogóle. czar prysł. Podobnie chyba (na pewno nie wiem, byc moze sie mylę) bedzie z Reni Jusis - nowa plyta a muza jak sprzed 30 lat i to gorzej zaspiewana na poziomie Jak oni śpiewają. Stawiam 80% ze bedzie masakra. 20% wynika z faktu iz sluchalem jeno jednego kawalka tytułowego zresztą. To nie chodzi o to ze zmienia wizerunek i mi nie pasi, ale chodzi o to ze to wyszło dość nijako. Podkład był dosć ciekawy miejscami, głos natomiast uczesany w jakiegoś formalnego niezjadliwego koka bez wyrazu. Odpowiedz Link
mallina Re: Reni Jusis - Iluzjon? 04.09.09, 00:20 a ja nigdy fanem nie bylam, a taki kawalek Cornella "Scream" to bardzo, bardzo mi przypadl do gustu Odpowiedz Link
mallina Cornell-Scream 04.09.09, 15:22 jejku.. ja myslalam, ze ta plyta ktora sobie przesluchuje, to jakas special mix itd, a ona TAKA wlasnie jest. troche mnie to zdziwilo. dodam, ze nigdy nie sluchalam Soundgarden ani Audioslave, ani wczesniejszych plyt Cornella. moze to taki eksperyment. te wszystkie utowry jednak zyskalyby wiele gdyby zostaly normalnie nagrane i bez zaspiewow ktore kojarza mi sie z Nelly Furtado:-) w kazdym razie wiem, ze moge jego wczesniejsze plyty kupic w ciemno Odpowiedz Link
hennessy.williams Re: Cornell-Scream 04.09.09, 16:50 mallina napisała: > w kazdym razie wiem, ze moge jego wczesniejsze plyty kupic w ciemno To się koleżanka zdziwi :) Odpowiedz Link
tymbarski Dream Theater 31.03.09, 17:59 Tak to jest jak się chce być jednocześnie ambitnym i granym w stacjach radiowych tkających gusta www.youtube.com/watch?v=WmwleBwba8c Odpowiedz Link
tomash8 Re: samobóje muzyczne 04.09.09, 17:37 Zespół, który w zasadzie od zawsze śmieszył imidżem(w czasach gdy szalał pank wyglądali jakby się urwali z lat 60tych, później za bardzo polubili skórzane ciuszki...) jednak w swoim gatunku jeśli o muzykę chodzi byli nie do przebicia... aż do: www.youtube.com/watch?v=HfDVY9pK2Oc Ani słuchać, ani oglądać tego się po prostu nie da. Potem też jeszcze dwa razy dali popis: raz: www.youtube.com/watch?v=i0C8aQ-W4uQ a dwa to cały ostatni podwójny, koncepcyjny album o Nostradamusie Odpowiedz Link
grimsrund Re: samobóje muzyczne 05.09.09, 15:26 A co tam Kolega wie, naszemu redaktoru Kukuczce siem podobało ;) Odpowiedz Link
tomash8 Re: samobóje muzyczne 05.09.09, 16:39 Ale że sie jemu temu redaktoru Nostradamus podoba, czy Turbo? :D W ogóle "Nostradamus" w Teraz Rocku 5 gwiazdek dostał, więc to widocznie ja(i wszyscy ludzie słuchający Dżudas Priest których znam) się nie znam :( Odpowiedz Link