Dodaj do ulubionych

Takeshis Castle :)

19.01.13, 13:18
Kto oglądał,kto pamięta ten japoński program? To był SUPER program smile

" W programie brało udział od 100 do 142 uczestników. Ich zadaniem było przejście przez szereg trudnych, wręcz karkołomnych konkurencji sportowo-wyczynowych, przygotowanych wcześniej przez japońskiego aktora Takeshi Kitano. Każdy odcinek teleturnieju kończył się finałem, w którym uczestnicy musieli zmierzyć się z samym Kitano. Zwycięzca dostawał w nagrodę milion jenów (co w tamtym czasie było równowartością 8000 dolarów lub 5000 funtów). "

Obserwuj wątek
    • scenery Re: Takeshis Castle :) 19.01.13, 13:31
      A co tu pamiętać? Co róż na jakimś kanale taki badziew leci. Nawet ostatnio na AXN SF !?!?!

www.teleman.pl/tv/Japonska-Szkola-Przetrwania-2-6-692458
      • lvova Re: Takeshis Castle :) 19.01.13, 13:42
        Przykro mi ,że nie jestem wstanie dorównać Twojemu wyrafinowanemu poczuciu tego co jest dobre,a co jest badziewne,poproszę Lidkę by skasowała ten wątek i obiecuję,że kolejne wątki będą na wyższym poziomie intelektualnym,ja jestem prostym człowiekiem i może dlatego mnie bawię takie badziewne program big_grin
        • scenery Re: Takeshis Castle :) 19.01.13, 13:46
          Przykro mi, że moje wyrafinowane poczucie nieśmieszenia przez ojejejej ale się wyjeb... w błotko doprowadza Cię do tak drastycznych kroków big_grin
    • darima_ka Re: Takeshis Castle :) 19.01.13, 17:41
      Chyba raz czy dwa razy to obejrzałam, i nadziwić się nie mogłam
      że ludzie na takie coś się decydują dla kasy.
      Ale ja leniuch jestem ,takie "ekstremalne" zabawy mnie nie kręcą big_grin
      • lvova Re: Takeshis Castle :) 19.01.13, 18:56
        Dla kasy ludzie śpiewają tańczą występują w różnych Big Braderach,nawet potrafią się publicznie pieprzyć w takim programie,a ten to tylko zabawa,a nagroda,jest nagroda by było atrakcyjniej.Jeśli brać pod uwagę jakieś aspekty etyczne,to udział w takiej zabawie nijak ma się do różnych konkursów typu Miss przedszkola,Miss nastolatek,różnych konkursów z udziałem dzieci które się mami nagrodami,sławą,karierą.
    • andripal Re: Takeshis Castle :) 16.03.21, 02:02
      If you are tired of paying for premium memberships every month, you can check out freeaccountgo. With our website, which publishes free premium entries for different games and applications, you will no longer have to pay a fee. Now go to freeaccountgo and get free access to the premium account you want.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka