18.03.12, 13:39
Witam. Po raz kolejny rozpoczynam wątek o spowiedzi po przeprowadzonej aborcji. Czas ku temu najlepszy-Wielki Post.. Tylko odwagi mi brak. Prawie rok temu Wiesia dała mi namiary na X z Lublina.. Nie odważyłam się do niego pójść.
Proszę te dziewczyny, które miały odwagę wyspowiadać się po aborcji, aby opisały swoje doświadczenia. Czy zawsze szłyście na spowiedź z wcześniej umówionym księdzem? Czy miało to bardziej formę rozmowy, terapii niż "normalnej" spowiedzi? Będę bardzo wdzięczna za wszystkie wpisy.
Obserwuj wątek
    • maksia62 Re: Spowiedź 20.03.12, 03:28
      Witaj smile Kuknij prosze na strone www.aborcjabolterapia.com, a dowiesz sie duzo ciekawych rzeczy. Pozdrawiam , Maksia
    • mag-40 Re: Spowiedź 20.03.12, 06:26
      witaj Inaz
      w zeszłym roku dokonałam aborcji ,której bardzo żałuję. Przed Sw Bożego Narodzenia zdecydowałam się iść do spowiedzi zadzwoniłam do swojej parafii i umówiłam się na spowiedź indywidualną. Bałam się okropie ale zdecydowana byłam na wszystko nawet na to ,że ksiądz wyrzuci mnie z kościoła. Tak się nie stało spotkaliśmy się na plebani. wyspowiadałam się póżniej rozmawialiśmy trwało to wszystko godzinę może trochę dłużej Rozmowa z księdzem uspokoiła mnie trochę i bardzo pomogła Wiem ,że teraz mogę zawsze liczyć z jego strony na takie rozmowy gdyby były mi potrzebne. Niestety spowiedź nie spowoduje, że zapomnisz o stracie dziecka ale łatwiej z tym żyć wiedząc że jest ono u Boga iże Bóg mimo tego co zrobiłam nadal mnie kocha.
      Pozdrawiam
      Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka