Dodaj do ulubionych

kolejne kłamstwa doktor neurolog danuty m.

21.11.10, 07:38
Leczcie się ludziska – najlepiej u jednej z dwóch aresztowanych (obie wypuszczone za kaucją) neurolog. Ja szczególnie polecam moją byłą kochankę i konkubinę danutę m. Niewątpliwie bowiem ponieważ sama musi się leczyć lepiej zrozumie „pacjenta”…W dniu 5 listopada 2010 w sprawie z obopólnymi aktami oskarżenia w tle paniusia ta zaproponowała ugodę, na którą się zgodziłem. Zaproponowała także obiad lub kawę po sprawie w celu omówienia innych spraw. Był też wątek erotyczny na sali sądowej: „kochałam Krzysztofa, być może jeszcze kocham” – wyrzuciła z siebie danuta m. W trójkę (z moją partnerką życiową i jednocześnie osobą godną zaufania ze sprawy) udaliśmy się do cukierni. Zaproponowała mojej partnerce przejście na „ty” Na kawie ustaliliśmy kolejne spotkanie w dniu 9 listopada w jej gabinecie. Tu też były wątki erotyczne, umizgi do mnie, a potem gdy nic nie wskórała padło z jej ust z żalem, ze nie jest dla Sylwii konkurentką… Obawiając się, ze może ponieść konsekwencje za fałszywe oskarżenie mknie o gwałt, którego nie było miała skonsultować z adwokatem jak z tego wybrnąć, bowiem warunkiem jakiejkolwiek dalszej ugody była kwestia tego fałszywego oskarżenia mnie. Oczywiście „zapadła” w kolejną chorobę, nie raczyła nawet zatelefonować mimo wzięcia naszych NOWYCH TELEFONÓW. Nie odezwała się aż do dnia 19 listopada kiedy to poprzez swego pełnomocnika(ten spec od kaucji) złożyła przed rozprawa apelacyjną z jej fałszywego oskarżenia mnie o rzekomy gwałt bezczelne pismo z żądaniem tymczasowego aresztowania mojej skromnej osoby. Oczywiście obawiając się konsekwencji, a przede wszystkim spojrzenia w oczy mnie i Sylwii, którą mimiką na rozprawie w Mińsku błagała o pośrednictwo w celu uzyskania mojej zgody na ugodę… sama nie stawiła się na tę rozprawę i zapewne nie stawi się tez w dniu 24 listopada kiedy ma być ogłoszony wyrok. Czy normalna kobieta najpierw podaje rękę „gwałcicielowi” idzie z nim i jego partnerką na kawę, rozmawia jak z najlepszymi przyjaciółmi, a potem pisze (nie tyle ona co słynna gnida robert witold b., a ona tylko podpisała ten jego bełkot), że należy go zamknąć??? Polecam więc tę paniusię jako lekarza. Tym razem już definitywnie koniec z rozmowami o jakiejkolwiek ugodzie, chyba że za moje krzywdy wpłaci minimum 500 tys. z tytułu odszkodowania i zadośćuczynienia. Mam obecnie dostateczną ilość spraw w sądach – karnych i cywilnych - przeciwko niej (a będzie jeszcze najnowsza za to pismo złożone 19 listopada) żeby tę (albo jeszcze wyższą) kwotę osiągnąć i poświecę sporo czasu na sprawy z jej udziałem jako podejrzanej – prowadzone przez CBA i inne instytucje. Ta „strzyga” nie wykorzystała ostatniej już swojej szansy by chociaż trochę być uznawana za człowieka. Teraz pociągnie swoich przydupasów za sobą, a przestępstw się trochę uzbierało tej kłamiącej na zawołanie wyuzdanej pomarszczonej przechodzonej babie. Musiała popaść w kolejne kompleksy siedząc naprzeciwko mnie obok Sylwii, przy której wyglądała jak jej matka mimo tylko9 7 lat różnicy....
Obserwuj wątek
    • superplebs Re: A teraz na was kolej łachy ludzkie 26.11.10, 16:28
      W związku z wyrokiem z dnia 24 listopada 2010 Sądu Okręgowego w Siedlcach, który ostatecznie zamknął ryło niejakiej doktor neurolog danucie marchel w kwestii rzekomego gwałtu, o który mnie fałszywie oskarżyła (inne kwestie oczywiście znajdą się w Strasburgu w związku z niezaskarżalnością tego wyroku na terytorium RP) każdy (w tym te ostatnie głupawe wpisy jakiegoś plebejuszka i innej zgnilizny, każdy – oczywiście na czele z danutą marchel kto kiedykolwiek margał coś o rzekomym gwałcie będzie miał postępowanie karne i cywilne, a więc wyłazić tchórze z nor, bo i tak was wszystkich stamtąd wyjmę. Pierwsza lista bęcwałów z danutą marchel w roli głównej już poszła gdzie trzeba. Pobawiliście się trochę a teraz koniec z wami mendy ludzkie i ty pawełku p. ze swoim „teściami” odechce się wam na długo bo będziecie śmiecie wyjadać ze śmietników. Skończyła się już wasza „czapka niewidka” bezwolne tchórze! A jak wam nie starczy na grzywny to macie zapewnione „urlopy” w zakładach karnych debilki drobne zachciało wam się wojny to ją będziecie mieli. Powodzenia na nowej drodze życia w śmietnikach – śmieciarze ludzkie gówna!
      • szakalnica Re: A teraz na was kolej łachy ludzkie 26.11.10, 18:36
        Plebsie, wiem, że się wściekasz bo wyrok skazujący nie jest dla nikogo miły. Ale widzę, że ten wyrok nic cię nie nauczył. Dalej ubliżasz ludziom. Z pewnością po tym co robisz będziesz miał następny wyrok. Ty po prostu powinieneś mieć kraty i to prawdopodobnie może by cię coś nauczyło. A nie pomogła ci w tym twoja mąż zaufania. Ona przecież bezgranicznie wierzy, że ty jesteś niewinny. Ale jak można dalej żyć ze skazańcem. Zastanów się nad sobą, nazywasz wszystkich łachami ludzkimi, a ty co sobą przedstawiasz. Jesteś po prostu nic nie wartym człowiekiem. Dostałeś wyrok i jeszcze się sadzisz. To jest po prostu nieprawdopodobne, że Profesor Maciąg, tak zacny człowiek, spłodził tak obrzydliwego potwora.
        • superplebs Re: Ucz się szmato 26.11.10, 19:43
          Tobie zdziro 71-letnia oczywiście - tak jak napisałem w wątku odrębnym bym nie odpowiedział, bo na to nie zasługujesz, ale ponieważ piszesz bzdury podyktowane przez tego twojego półgłupka, półdupka... o przepraszam zapomniałem jego stopnia pułkownika....to żebyś żono knura nie robiła wody z mózgu ludziom wyjaśniam ci i piszę wolno bo wiem, że czytasz powoli:
          1/ nie jestem żadnym skazańcem bo wyrok przewiduje "tylko" albo "aż" grzywnę i 5 - letni okres próby, ale UWAGA nie za żaden gwałt durnoto tylko za rzekome pobicie tej suki, które potwierdził inny oszust lekarz Jacek R. były radny powiatowy z tego mińskiego grajdoła, u którego lewa obdukcja kosztuje "tylko" 1500 zł
          2/Sylwia widziała i słyszała te ludzkie szmaty w sądzie, a z tą najgłówniejszą szmatą" panią doktor" siedziała na jednej sofie na przeciwko mnie w cukierni w Mińsku, bo ta suka chciała całościowej ugody (wystąpiła i na to się zgodziłem o ugodę w sprawie z obopólnych aktów oskarżenia II K 339/10. Szmata się jednak zeszmaciła i 19 listopada złożyła pismo o "pilne aresztowanie mnie" Może je sobie wsadzić w tę swoją grubą dupę i tylko tyle
          3/ Sąd Okręgowy - ciemnoto a nie Rejonowy w Mińsku uznał ostatecznie, że żadnego gwałtu nie było, więc jak jeszcze raz szmato napiszesz o mnie "gwałciciel" to poza dzisiejszym będziesz miała tyle aktów oskarżenia ile razy użyjesz rozklapana pudernico dziwko ze szwedzkiego burdelu żono pułkownika z burdelu polskiego. Gnij w tej butelczynie bo i tak wkrótce będziesz się rozkładać razem ze swoim gównem śmieciu. Jak ci się rozmawiało w pewnej mińskiej redakcji gdzie byłaś z tym swoim alfonsem i nic nie wskórałaś szmato??!!
          Ty szmato nie jesteś godna przebywać na Ziemi bo ją "strzygo" ponura po prostu zasmradzasz, więc gnij jak najszybciej, ale wcześniej otruj wreszcie do końca tego pułkowniczynę, bo męczy się tylko bardzo długo, już nawet żal mi się go zrobiło....Następne wyroki to będą wasze szmaty wyroki i zapewniam będzie ich sporo. Poniała suka?
          • szakalnica Re: Ucz się szmato 26.11.10, 20:04
            Plebsino. Próbnie czy nie próbnie, dla mnie jesteś skazańcem i takim pozostaniesz do końca swojego marnego żywota. Nie będę się zniżał do twojego poziomu pisania. Skoro jesteś taki damski bokser to spróbuj swoich sił ze mną. A za szmaty i inne inwektywy, od których się nie odzwyczaiłeś mimo wyroku to pamiętaj, że bekniesz i to niedługo, nawet nie wiesz jak szybko i to już nie będzie próbnie. Popamiętasz z kim zacząłeś 31 maja i będziesz miał na to długo czasu do rozpamiętywania. Przecież ty doskonale wiesz jako prawnik (administracyjny), że bełkotu skazańca już nikt nie będzie słuchał. Jesteś po prostu już niewiarygodny. Tak kończą skazańcy.
          • pisanica Re: Ucz się szmato 28.11.10, 15:56
            Syn zacnego profesora Ludwika Maciąga, obecnie zamieszkujący w domu swojego ojca - prawnik i dziennikarz Krzysztof Maciąg vel plebs - w takim własnie stylu "nadaje" swoje gorzkie żale.
            Płakać czy się śmiać ? Swiatełko już się zapaliło. Sporawiedliwości stanie się niedługo zadość. I to będzie dla niektórych wielka niespodzianka. Ludziom np. III wieku, dotąd niepokonany plebs mogł bryzgać, czym się da. Ale z młodzieżą się nie wygrywa. Ona zawsze jest o kilka klas lepsza od swoich rodziców. Więc rodzice i przyszywani "tatusiowie" drżyjcie... Przyszedł czas zaplaty....
          • aldek.romi Re: Ucz się szmato 29.11.10, 16:46
            Plebsie: jeśli Sąd wydał wyrok o grzywnie i 5 latach okresu próby tzn., że uznał oskarżenie za zasadne. Gdyby oskarżenie było bezzasadne Sąd by to orzekł i nie wymierzył żadnej kary, a Ty otrzymałeś karę w postaci grzywny oraz okresu próby, zatem byłeś winny w rozpatrywanej 24 listopada br. sprawie przez Sąd Okręgowy w Siedlcach, isn't it? Jestes prawnikiem, więc wiesz, że jeśli Sąd nie orzeka winy to jednocześnie nie orzeka kary, a tu mamy karę, zatem mamy i winę. Jeśliś tak łaskawy zacytuj sentencję wyroku, będę wdzięczny za jej poznanie. Pozdrawiam AR
            • superplebs Re: Ucz się superszmato 30.11.10, 20:01
              Zapomniałeś kretynie, że z reguły wyrok składa się z kilku punktów. Wściekłość "damulki" - psychicznej doktórki wywołał fakt, że jak wykazało postępowanie apelacyjne nie została ona zgwałcona....A jeżeli jesteś ciekawy, to walnij się głupim swoim łbem o ścianę - ciekawy jestem co poczujesz? Powodzenia zgnilizno moralna, ćwoku. "Damulka" zaś i wszyscy (wszystkie), co ten rzekomy gwałt widzieli bądź nawet tylko o nim słyszeli beknie teraz za fałszywe oskarżenie mnie o rzekomy gwałt.
      • szakalnica Re: A teraz na was kolej łachy ludzkie 26.11.10, 20:47
        Panie Maciąg - Plebsie, skoro nie było gwałtu to coś pan za mężczyzna. A wątku skazańca nie cofnę i uważaj pan na słowa, bo ta według pana mniemania próba może skończyć się kratami. Przecież to za co został pan ukarany to jest czyn kryminalny i słowo kryminalista już nikt z pana nie zdejmie. I nie wściekaj się marny człowieczyno, musisz wypić to piwo które naważyłeś. I tu już nic nie wskórasz. Strasburg jest bardzo odległy. Myślisz, że wyślesz i natychmiast zajmą się twoją sprawą. A za pięć lat to będziesz miał niejedną taką sprawę. Ty po prostu jesteś trudny do resocjalizacji, a nawet niemożliwy. Wyrok jest ewidentny, a ty mówisz, że jego nie było. Nie ośmieszaj się człowieku.
        • superplebs Re: Trzy razy "pół"/puł" 27.11.10, 09:09
          Ty półgłupku, półdupku, pułkowniku* (niepotrzebne skreślić), ośmielasz się jeszcze grozić???!!Co do twojej eunuchu "męskości", to wkrótce opublikujemy dokument - obdukcję "damski bokserze" twojej ukochanej jany...Już zapomniałeś jak cię pijanego jak wór przez cały Plac Wojska Polskiego ciągnęli jak knura na rzeź w kajdankach??? Wóda i tanie piwo zżarły ci resztkę zwojów mózgowych bo mógu nigdy nie miałeś edwardzie januszu t. jako spłodzony przez pijaka. Jak tam twoje wodogłowie i inne przypadłości? Nie naważyłem żadnego piwa i już wkrótce ci wszyscy, którzy mnie fałszywie oskarżali w tym ty z tą twoją - jak ją nazywasz - szmatą pójdziecie sznureczkiem na ławę oskarżonych, a tych procesów będzie tyle, ile będę chciał, a ty gnido nie wydolisz na "papugi", których ja akurat nie potrzebuję nie starczy ci tej ukradzionej społeczeństwu obszczańcu emerytury wojskowej....to masz jak w banku!!! Nie mówię i nie piszę kretynie (fajnie wyglądasz jak zapłakany skaczesz jak małpa i robisz przysiady a czeka cię kilka takich "ćwiczeń" - okazji będzie multum (kup sobie słownik wyrazów obcych "panie doktorze pola walki") - ty "mężczyzno - damski bokserze", że nie było wyroku tylko, że nie było gwałtu (jak zresztą i innych zarzucanych mi czynów) Wkrótce dołączysz wraz ze swoją sukoszmatą i ukochanym "zięciuniem" pawełkiem (macie wiele wspólnego jesteście z wioch, ojcowie byli pijakami i złodziejami) do pochodu na ławę oskarżonych za fałszywe oskarżanie mnie i inne głupoty.O Strasburg się niepotrzebnie nie martw, bo dzięki sprawom moich klientów czuję się tam jak ryba w wodzie kretynku z wielką od opuchlizny pijackiej głową - ile razy marny ciężarowcu spadła na nią sztanga ??? Nie zabrali ci jeszcze prawka pijaczyno? A jak tam trucie w wykonaniu jany? udałóo ci juz powiaza pewne fakty? wiem, że myślisz długo, bo wszystkiego musisz się wykuć na pamięć, ale na twoim miejscu przestałbym się "stolować"' w domu...Ty przedmiocie (bo przecież nie jesteś podmiotem śmieciu) pośmiewisk w twojej ukochanej dzielnicy Wesołej.
          • szakalnica Re: Trzy razy "pół"/puł" 27.11.10, 11:07
            Ty damski bokserze, skazańcu z wioski Wola G. Tymnie nazywasz damskim bokserem, a przecież ty dostałeś wyrok za pobicie kobiety. Wszystko robisz, żeby nas skłócić. A tu jest odwrotnie. Pewnie nie znasz tej strategii w wojnach domowych. Zacznij się uczyć, a przestaniesz być pośmiewiskiem.
          • szakalnica Damski bokser - skazaniec 27.11.10, 11:23
            Plebsie - damskim bokserem to ty jesteś. Wyrok, który zapadł 24 listopada dotyczył właśnie ciebie i tego wątku, pobicia kobiety. Wyrok jednak niczego cię nie nauczył. Dalej obrażasz Prawdopodobnie po nocach śnią ci się kraty. I jak widać dość szybko tam się znajdziesz. Dlatego pisz dalej swoim plugawym językiem Taka jest twoja etyka dziennikarska. Ja będę to wszystko zbierał i będzie to dowodem w sprawie.
            • superplebs Re: Damski bokser - edward janusz t. (pułkownik. 28.11.10, 21:54
              ...LWP....try szmato z Placu Wojska Polskiego w Warszawie - Wesołej o jakiej ty sprawie brechasz durniu? Ty jesteś cienki bolek, który ma same nieszczęścia w życiu napierw wykopulował cię sekretarz partii w Janówku po pijaku, a potem spadała ci sztanga na głupi kwadratowy łeb, bo byłeś słabiutkim ciężarowcem tłuku ogfólnowojskowy, wywalili cię z WKKW Legia Stara Miłosna bo przewracałeś się tam o butelki, a po drodze jak ci jeszcze kuśka stawała zaliczyłeś prostytutkę we Wrocławiu janę, z którą udajesz teraz, że jesteś .Ona ci rogi przyprawiała i przyprawia nadal, bo ma swędzenie cipy, ale tak sie składa, że ja tego truchła nie chciałem przelecieć mimo, że jak wylazłeś z tej swojej nory do pracy przyjęła mnie jako działacza TOZ-u w szlafroczku, pod którym nic nie było i chciała, żebym ją przeleciał, bo ty tego eunuchju nie potreafisz, myślę że przeleciał ją caly Plac Wojska Polskiego rogaczu.....8 lat temu debilku obnażała się ta twoja rura przede mną i dlatego teraz tak się stara żeby Sylwii ze mną się nie powiodło, ale jesteście za krótcy debilki drobne, więc zbieraj sobie co chcesz najlepiej własne i tej twojej jany gówno i tak już cię nie ma debilu podskakujący jak małpa w chwilach kryzysu, a kryzys dopiero ci się zacznie ty tłuku rzekomo uczący bhp, czyli specu od lewizn, mam cię już na talerzu, więc lepiej zamknij ten pseudobiznes, bo skarbóweczka cię wyczyści do cna pułkowniczyno niedomyta...!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka