superplebs
16.12.10, 07:55
.... jak mawiała moja matka, ziemianka jak najbardziej i córka pułkownika ALE PRZEDWOJENNEGO - zlewy!!!
Chłop bez nabiału
~Obserwator / 2010-12-15 16:18/ Chyba jest prawdą co mówią o plebsie kobiety. On już nie jest mężczyzną i dlatego usiłowanie zgwałcenia ślicznej pani doktor skazane było na niepowodzenie. Plebsie idź do kościoła i zmów modlitwę: "Zabrałeś Boże możliwości - to zabierz i chęci". Całuski dla Pani Doktór.
Taki nibyprawnik? I taki nibydziennikarz.
~Obserwator / 2010-12-15 13:26/ Zastanawiałam się czy te wulgaryzmy zamieszczane w tekstach plebsa nie potwierdzają jego osobowości. Niby ojciec - członek elity intelektualnej, matka - ziemianka, a syn? po czyim nasieniu on się ulągł? Przecież to jest typowy kmiot bez grosza kultury. Czy ktoś może to wyjaśnić?
smieszna kara
~żab / 2010-12-14 20:41/ Pozbawiony wolności a jest na wolności dziwne. Co za kraj ten nasz kraj. Ktos taki na wolności
#########
~!!!!!! / 2010-12-14 20:33/ A ty plebsie juz w sądzie mieszkasz na stałe ? Nie musisz juz płacić za dojazdy
konfliktowa
~..... / 2010-12-14 20:29/ Jana jest poprostu konfliktowa, także walczy z facetami, jeśli są niemądrzy
oddech tuż...
~trala / 2010-12-14 20:25/ Plebsie, czy czujesz już oddech 29 - latka ??? To dopiero będzie twist
żałosny stary pijawek
~kija / 2010-12-12 17:03/ mężowie wiedzą wszystko..., co jest im w danej chwili potrzebne, żałosny stary pijawku. Dalej próbujesz szkodzić? Masz niestety niedobór rozumu - ...z boku
Oto wypociny na Forum Interia ze wskazaniem na trzaskomów…..A co do „ślicznej” pani doktor to zobacz kmiocie jak wygląda jej maska po tych 6 operacjach plastycznych (rzecz jasna nieudanych). Powodzenia kmioty i tak nie dorastacie mi do pięt ciućmoki zafajdane, a za pisanie oszczerstw i tak odpowiecie bo już jesteście wszyscy- całe to barachło – namierzeni!