Dodaj do ulubionych

List o straconej

16.04.12, 14:18
Już niebawem na rynku wydawniczym ukaże się "List do straconej" - powieść o stanie wojennym, widzianym oczami podchorążego wyższej szkoły oficerskiej. Wątek miłosny (oczywiście) bogato rozbudowany. Jej autorem jest młody, zdolny i wciąż dobrze zapowiadający sie autor, czyli ja, człowiek który się w Mińsku zrodził.
Napisałemto, bo chciałbym, żebyście kupili. Pozdrowienia.
JW Kowalski
Obserwuj wątek
    • marcinkrolik123 Re: List o straconej 16.04.12, 15:06
      A czemu tak silnie eksponujesz akurat wątek miłosny? I to jeszcze (oczywiście) rozbudowany? Wątek miłosny nie jest w powieściach absolutnie niezbędny, a czasem wręcz szkodzi, bo autorzy doklejają go na siłę, żeby służył jako wabik. Nie żebym Ciebie posądzał o tak płytkie motywacje :) Po prostu jestem ciekaw.
      • sandra967 Re: List o straconej 16.04.12, 15:42
        Skoro to początki, to neich chłopak próbuje. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
        Zawsze to odskocznia od zalania nas nienasyceniem ;)
        • marcinkrolik123 Re: List o straconej 16.04.12, 22:52
          Nie no, jasne, jasne! Któż go lepiej zrozumie ode mnie. Początki zawsze trudne, więc doping się przyda. Ja o tym wątku miłosnym to tak z przekory, a też nieco zaintrygowany, że on taki na niego kładzie silny nacisk. Poczytamy, zobaczymy.
          • jwkowalski Re: List o straconej 21.04.12, 10:15
            Książka już jest. W księgarniach w przyszłym tygodniu będzie. Co zaś się tyczy owego wątku, to bohaterem głównym jest człowiek w wieku 20 lat. To chyba wyjaśnia wszystko...
    • marek_mroz A teraz coś z zupełnie inne beczki 21.04.12, 19:27
      A ja zadam pytanie inne: dlaczego (po co) właściwie napisałeś tą powieść?
      • jwkowalski Re: A teraz coś z zupełnie inne beczki 22.04.12, 19:14
        Czyłem taka potrzebe. Od 30 lat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka