Dodaj do ulubionych

Co slychac TV

26.10.12, 21:05
No nie wierzylem, a jednak JEST. Oczywiscie telewizja Piątkowskiego.
I co wy na to - forumowi trefnisie. Zatkało was. o do roboty z tymi pomyjami...
Kilka tygodni a tyle reportazy i do tego zarówno w strumieniu na żywo jak i archiwalnychdo ofladania kiedy kto chce.
Poza tym nie kilkuminutowych a pokazujących niemal całe wyydarzenia.
naprawdę jestem pod wrażeniem i kazdemu radzę te cacuszka zobaczyć.
Wyobrażam sobie co będzie, kiedy ruszy prawdziwe studio oraz program emitowany przez kabel UPC i SM Mechanik.
Panie Piątkowski -
Zgłaszm sie do prowadzenia programu o sieciowych patologiach. Znam sie na tym jak malo kto i wiem kim są chorzy.
Obserwuj wątek
    • pre-fix Re: Co slychac TV 29.10.12, 09:04
      Jan Brzechwa-SAMOCHWAŁA. Polecam...że też tacy "ludzie" są na świecie, masakra...pre-fix
    • ruta.dl Re: Co slychac TV 29.10.12, 09:11
      > Zgłaszm sie do prowadzenia programu o sieciowych patologiach. Znam sie na tym j
      > ak malo kto i wiem kim są chorzy.

prawda? ;)
      wystarczy w lustro spojrzec.
    • ludwik17 Re: Co slychac TV 01.11.12, 01:27
      duzo wejść, bo mozna się pośmiać
      • eratos Re: Co slychac TV 01.11.12, 21:46
        A z czego ludwiczku tak się smiejesz. napisz skarbie koniecznie.
        Przy okazji pamiętaj , ze ten sie naprawdę smieje, kto sie smieje ostatni
        Pozdrawiam

PS. Słyszałem, że TVCs ma robić rogram satyryczny. Może cie wezmą
        Będzie tez wybór ciekawych kąsków z mińskich for z... nazwiskami a nie tylko nickami
        Widze ,że ci sie to spodobało. Przy tobie jeszcze zaznaczy się miejsce pracy, preferencje seksualne i przynaleznosc partyjną
        • eliot_ness01 Re: Eratos i inne wcielenia jzp 02.11.12, 12:04
          Oj, Panie Redaktorze Piątkowski (bo to przecież pan "ukrywa" się pod tym nickiem jak i wieloma innymi - chociażby wiedzmin, wiedzmin24, zbyszkozcs, a może i stary kombajnista). Czyżby aż tak brakowało panu "wyżycia" na łamach własnej gazety? Skąd wiem, że to pan? tak, jak nie ma dwóch takich samych ludzi o IDENTYCZNYCH liniach papilarnych, tak również w pana przypadku są pewne charakterystyczne zwroty frazeologiczne lub pewne charakterystyczne (nazwałem je) słowotwory. I tak jak pieczęć imenna są ona dla pana CHARKTERYSTYCZNE. Wiedzą o tym pańscy stali lub też byli czytelnicy. Nie należy Pan do tej grupy DZIENNIKARZY, którzy potrafią zachować się jak kameleon i ukryć swoje prawdziwe jestestwo pod różnymi kryptonimami (a w pańskiej redakcji byli tacy specjaliści).
          A co do TVCs, to jeden z pana byłych współpracowników sam opowiadał na jednym ze spotkań branżowych (i nie było to w Mińsku Mazowieckim) jak mocne ma pan parcie na szkło. Zawsze chciał pan być w tivi, to było pana MARZENIE. A swoją drogą pana narcyzm jest godzien wszelkiego podziwu. Jest pan także klasycznym przykładem tego, jak nisko upadła dzisiaj klasa i szkoła dziennikarska. W jednym z wywiadów przeczytałem ostatnio (a był to wywiad z jednym z uznanych autorytetów medioznawczych), że gdyby nie pogoń za pieniądzem, ludzie tacy jak Janecki, Wojewódzki i setki im podobnych NIGDY nie zaistnieliby w mediach. Niestety do tej grupy także pan coraz bardziej się zalicza.
          PS.
          Tradycyjnie nie będę z Panem polemizaował, bo nie jestem aż tak zdeterminowany, aby zniżać się do poziomu prezentowanej przez pana dyskusji.
          • eratos eliot_ness01 i inne bzdury 04.11.12, 16:30
            A co, nie mogę się wcielać w swego medialnego guru... Kto mi tu zabroni... Może tylko Piątkowski, ale on tego nie zrobi, choć obaj wiemy, że mu czasami szkodzę. Nic to, ludzie są okrutni, więc trzeba wobec kreatur stosować odpowiednią kulturę.

Drogi eliot_ness01 - interesują mnie TYLKO twoje dywagacje na MÓJ temat, więc od REDAKTORA PIĄTKOWSKIEGO się odpieprz. Durne porówniania do pieczęci i kameleonów stosuj wobec sobie równych....To psychologia dla ubogich w inteligencję.
            Jesli masz wobec niego jakies watpliwosci, napisz oficjalnie na naczelny@co-slychac,pl
            On zresztą nie ukrywa, że z każdym może sie spotkać i pogadać.
            Masz panie eliot_ness01 aż tyle odwagi? Nie sądzę!!!
            Z tego co wiem, to JZP na to obszczymurcze forum nie zaglada i zaglądał nie będzie.
            Od prania i obalania mitów brudasów jestem ja - ERATOS
            • afrikana Re: eliot_ness01 i inne bzdury 04.11.12, 22:48
              > Od prania i obalania mitów brudasów jestem ja - ERATOS

tak, to właśnie widać, że ty sie eratosie jedynie do robienia prania co najwyżej nadajesz. Idź więc już i swoje własne brudne łachy wypierz. I nie marnuj czasu na to obszymurze forum, tylko lepiej sie za to pranie łap, bo o kulturze taka kreatura jak ty nie ma najmniejszego pojęcia. Chyba, że o kulturze prania :) Swojemu guru też wypierz przy okazji - przydasz się choć na coś.
              • cze-ka Re: eliot_ness01 i inne bzdury 04.11.12, 23:35
                Africana, masz rację ale proszę nie komentuj więcej tego prymitywa bo to woda na jego młyn...
            • eliot_ness01 Re: eliot_ness01 i inne bzdury 09.11.12, 17:09
              Oj, eratos.
              Poznać pana po cholewach, a jzp po stylu nienasyconego jadem języka. Nie udawaj więc, że jesteś kimś innym niż jesteś. Styl (nad)redaktora poznam wszędzie. Jest NIEPOWTARZALNY.
              I może pan, panie redaktorze stosować różne elipsy językowe, frazeologiczne i gramatyczne to jednak NIE POTRAFI pan uciec od właściwego panu "kulturalnego" (oczywiście w pana jakże skromnym mniemaniu, bo SKROMNOŚĆ to pana znak firmowy) stylu obrażania i poniżania ludzi mających inne zdanie niż pan. I nie tylko w sprawach ogólnych, ale także DZIENNIKARSKICH. No i ten ciągle powtarzany jak przysłowiowa mantra slogan o zapraszaniu na osobiste rozmowy i na pana redakcyjny mail.
              Już pisałem, że w polemikę z panem wchodził nie będę, bo musiałbym (niestety) zniżyć się do stanu depresyjnego (z geograficznego a nie psychologicznego punku widzenia rzecz jasna). Lubię Lady Pank" i ich "Mniej niż zero". Ale to co jest dobre dla hitu, nie odpowiada mi w "realu". licząc na pana inteligencję mniemam, że "aluzju wskiaku pan poniał".
              • eratos Re: eliot_ness01 i inne bzdury 10.11.12, 13:45
                Ponial, poniał. Jak powiem redaktorowi, to sie pewnie zawstydzi. Albo i nie, bo to cham nad chamy i żadego wstydu nie ma.
                No gratuluje, alęz ty eliocie jstes wyrafinowany detektyw.
                Ja ci też coś zdradzę - poznalem cie po stylu. Tak może pisać tylko facet z malutkim wsadem... partyjnym
                Вот мой интеллект
                • magneto.2 Re: eliot_ness01 i inne bzdury 13.11.12, 22:37
                  Drogi eratosie skąd to uwielbienie dla jzp ? czyżby miłość ? nic mi oczywiście do tego ,ale
                  czemu taki brzydal
                • eliot_ness01 Re: eliot_ness01 i inne bzdury 14.11.12, 14:43
                  Ach.
                  Cóż za styl. Taki NIENASYCONY jadem nienawiści. Widzisz eratos vel jazon vel wiedzmin vel zbyszko _cs, jednym słowem sam nienasycony w swojej wielkości jzp. Jeżeli idzie o wsad partyjny, to raczej jzp został (i to dosyć mocno) wsadzony na dyrektorski stołek w Janowie (z którego potem jeszcze szybciej musiał spieprzać). Ja do żadnej partii ani nie należałem ani nie należę. I tak na koniec przytoczę fraszkę Juliana Tuwima "Do jednego endeka"
                  Próżnoś repliki się spodziewał.
                  Nie dam Ci kuksa ani klapsa.
                  Nie powiem nawet "Pies Cię j.....ł"
                  Bo to mezalians byłby
                  Dla psa."
                  To tak na koniec.
    • pogatez Re: Co slychac TV 05.11.12, 00:53
      O Wielkież Nieba! Ależ to to wydarzenie niebywałe! Trefnisiów zatkało, zupelnie. Każdy leci i ogląda, w kablu zapewne też będzie oglądał na pewno program o sieciowych patologiachi co tam jeszcze se redaktor wymyśli. Gratulacje, misja się spełnia, Eratos w pełni zadowolniony i całe podwórko myśli jedynie słusznych. Jedno zastrzeżenie: weź pan wymień te kwiatuszki na filodendrona będzie bardziej pasować do konwencjii... Programy z cyklu "Telewizyjne Technikum Rolnicze" miały w PRL-u wysoką oglądalność, a przecież o to Panu Eratosie chodzi.
      Pozdrawiam wszystkich normalnie myślących.
      • abcde-25 fenomen czy co? 05.11.12, 09:37
        Dziwi mnie jedno-nikt nie czyta CS, no może poza radnymi, a jakoś się utrzymuje na rynku powiatu mińskiego tyle lat-nie wiem nawet ile? O co chodzi-gazeta żyje z reklam chyba, bo naczelny to raczej odstrasza niż zachęca do kupna???
        • filemon.1 Re: fenomen czy co? 05.11.12, 12:09
          Mnie też to zastanawia :)) na pewno ogłoszenia od miejskich spółek tam się pojawiają, chociaż od wieków nie miałam tego w ręku, więc tak raczej się domyślam. Jakiś deweloper się ogłosi pewnie itp. Osobiście nie znam nikogo, kto by to kupował.
          • ruta.dl Re: fenomen czy co? 06.11.12, 07:43
            widzialam pare razy ludzi kupujacych. Moze kolejki nie ma, ale jednak ktos sie znajdzie. Tak samo jak "strefa" - odkad pan na dworcu po 2zl kasuje to sie ludzie jakos bić w czwartkowy swit przestali o gazetkę.
            • eratos Ignoranty czy co... 08.11.12, 03:58
              Idźcie ignoranci jedna z drugą i drugi z trzecim do pierwszego kiosku i zaoytajcie, ile egzemplarzy Cs schodzi, a nie piszecie oczerniające bzdury.
              Nie kupujesz - twoja sprawa, nie czytasz - tracisz, bo nie wiesz co się dzieje.
              RUTA.dl napisaała "odkad pan na dworcu po 2zl kasuje to sie ludzie jakos bić w czwartkowy swit przestali o gazetkę"
              Pani Doroto, oni pzestali pozować na inteligentów, bo w pociągu wypada coś "czytać"
              Teraz dołożą 20 groszy i mają tygodnik Co słychać? O róznicach można pisać elaboraty....
              • mortal_kombat11 Re: Ignoranty czy co... 08.11.12, 12:08
                jaki jest sens dopłacać za produkt znacznie odbiegający jakością od tańszego?? prawda w oczy kole eratosie, ale czasopismo, które niewiele wspólnego ma z rzetelną pracą dziennikarską powinno przepaść w niebyt.
                • eratos Re: Ignoranty czy co... 08.11.12, 13:34
                  No własnie - to się wszystko już okazało, bo to Cs sprzedaje sie na rynku juz 17 lat i - jak widać - ma się dobrze, a nawet bardzo dobrze.
                  A co do niebytu... Uewazaj mortalu, bo niezbadane są wyroki - boskie przede wszystkim.
                  Takie zyczenia odbijają sie od Piątkowskiego jak od lustra feng-shui.
                  Już wielu sie o tym dobitnie tj na wlasnym losie - przekonało.
                  Uważaj więc - nie znasz dnia ani godziny...
                  • mr.ciekawski Re: Ignoranty czy co... 08.11.12, 20:02
                    Z ciekawości zapytam: Jarku to Ty? Styl wypowiedzi podobny do Jarosława z TV, że aż musiałem zapytać...
                  • mortal_kombat11 Re: Ignoranty czy co... 08.11.12, 22:21
                    słoma z butów prędzej czy później zawsze wychodzi..niektórzy tak już po prostu mają...
                    ale szacunek za przyznanie się do gorszej jakości CS:)
                    cieszy mnie to, żeś Pan przyznał mi rację;)
                    • eratos Re: Ignoranty czy co... 09.11.12, 01:41
                      A jakąż to rację komuś przyznałem? Gdzie to znalazłeś drogi Mortalku/
                      Tylko napisałem - tlumaczę - że jakosc Cs widać juz 17 lat i świadczy o niej wysmienita sprzedaż jak i liczba ogloszeń - takze drobnych, bo po nich tez ocenia sie popularnośc gazety

Przejrzalem dzisiaj tzw konkrencje Cs, I co? Tylko wspolczuc tym co wydali 2 zł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka