Dodaj do ulubionych

ZAPRASZM DO Co słychać TV

24.01.13, 20:59

Witam...
Milo mi zaprosić do oglądania naszego strumienia programow telewizyjnych.
Dołącz do prawie dwóch tysięcy widzów na dobę
Wszystko na ekranie głównym www.co-slychac.pl, a na mniejszych - NASZE FESTIWALE, OBRADY SAMORZĄDÓW I OK 100 FLMÓW W ARCHIWUM CsTV.
Mamy także EKRAN naszych widzów - nagrywajcie więc i przysyłajcje z linku WASZE FILMY

Do zobaczenia na wizji naszej TELE i RADIOwizji
MEDIAL Piątkowski

Wiele można zdziałać nienawiścią, ale jeszcze więcej - miłością.
Kochaj więc i czyń, co chcesz...
Obserwuj wątek
    • pre-fix Re: ZAPRASZM DO Co słychać TV 25.01.13, 07:39
      "Wiele można zdziałać nienawiścią, ale jeszcze więcej - miłością.
      Kochaj więc i czyń, co chcesz... "

I kto to mówi ;-)...pre-fix
    • sempre_dritto Re: Spam 25.01.13, 07:58

a radio - wizje to po czym się ma
      • ne-ek Re: Spam 25.01.13, 21:46
        RADIOwizje są po tym, jak komuś telewizja uderzy do głowy ;)
        • pre-fix Re: Spam 25.01.13, 22:38
          A ja zaproponuję zamiast TV, TTV - Troll TV :-)...pre-fix
    • matogrossom Re: ZAPRASZM DO Co słychać TV 28.01.13, 09:11
      Zamiast zapraszać do TV, niech pan redaktor przyłoży się do wiarygodnej informacji, bo tym wróblom, na które powoluje się w ostatnim wstępniaku, chyba mózgi przymarzły..... dyrektorka MDK nie zostala jeszcze zwolniona.
      Jak pan nie ma potwierdzonych informacji, to moze pan znaleźć drogę do UM, aby je potwierdzić. Bo drogę na ich miejsca parkingowe znajdzie pan nawet z zamkniętymi oczami.
      • zbyszko_cs Re: ZAPRASZM DO Co słychać TV 28.01.13, 12:13
        Nie wychylaj się matogrossom za bardzo, bo stracisz równowagę.
        O Tobie też będzie - w najnowszym Cs. Trochę cierpliwości...
        Wiele można zdziałać nienawiścią,
        ale jeszcze więcej - miłością.
        Kochaj więc i czyń, co chcesz...
    • polikarpo Re: ZAPRASZM DO Co słychać TV 28.01.13, 12:28
      Ja tak merytorycznie:

- dlaczego nie można przewijać materiałów z ekranu na stronie głównej?
      - dlaczego nie archiwizuje pan nagranych zapowiedzi kolejnego numeru
      - dlaczego nie ma relacji "na żywo" tak, jak pan obiecał
      - dlaczego obcina pan wypowiedzi niektórych radnych z sesji, a innym zostawia całe?
      • polikarpo Re: ZAPRASZM DO Co słychać TV 28.01.13, 12:43
        Podobno stanowisko prezesa pwik szykowane jest dla bylego wójta
      • zbyszko_cs Re: ZAPRASZM DO Co słychać TV 28.01.13, 13:04
        Także merytorycznie
        - dlaczego nie można przewijać materiałów z ekranu na stronie głównej?
        Taka jest idea strumienia TV - jak w zwykłej telewizji. Czasówka jest na małych ekranach
        - dlaczego nie archiwizuje pan nagranych zapowiedzi kolejnego numeru
        Wszystkie wkładamy do archiwum -jeśli nie ma to proszę o konkretne przykłady
        - dlaczego nie ma relacji "na żywo" tak, jak pan obiecał
        Na żywo od 10 lutego już w nowym, profesjonalnym studiu, które właśnie się tworzy.
        - dlaczego obcina pan wypowiedzi niektórych radnych z sesji, a innym zostawia całe?
        To niemożliwe, bo sesje idą w całości jako retransmisja

Zrobiłem wyjątek...
        O inne szczegóły proszę pytać mailem - naczelny@co-slychac.pl

Pozdrawiam - MEDIAL Piątkowski
        • polikarpo Re: ZAPRASZM DO Co słychać TV 28.01.13, 13:19
          Mysle, że skoro jest pan zwolennikiem przejrzystości i klarowności w każdej sferze życia, to na takie pytania też pan moze odpowiadać publicznie. Wszak nie ma pan chyba tajemnic przed czytelnikami, czy widzami?
          • zbyszko_cs Re: ZAPRASZM DO Co słychać TV 28.01.13, 13:54
            Witam
            Zrobiłem wyjątek , bo zazwyczaj nie korzystam z tego forum.
            Jeśli będzie kultura, zawsze odpowiem na każde pytanie.
            Nie sadzę jednak, by wszyscy wytrzymali, czego dowodem są niektóre dotychczasowe wpisy.
            Poza tym mój czas jest ograniczony. Szkoda mi go na śledzenie TAKICH FOR.
            Można porozumiewać się jeszcze kilkoma innym sposobami, no ale one nie są do końca anonimowe... A to oznacza, ze trzeba mieć trochę odwagi.
            • sempre_dritto Re: ZAPRASZM DO Co słychać TV 28.01.13, 15:30
              zbyszko_cs napisał:

> Poza tym mój czas jest ograniczony. Szkoda mi go na śledzenie TAKICH FOR.

Więc nie zaśmiecaj "TAKICH FOR" swoim spamem.
            • ef-er Re: ZAPRASZM DO Co słychać TV 13.03.13, 12:25
              No taaaa, kto tu pisze o kulturze. Panie Piątkowski, pańską "kulturę" można poznać czytając tzw. spady medialne, ależ tam kultury i polotu dziennikarskiego. Czytając to, normalny człowiek o przeciętnej kulturze odczuwa jedynie zażenowanie. Jednym słowem ŻENADA, Panie Piątkowski. Reszta pańskich artykułów to też nie należy do wyżyn sztuki dziennikarskiej, a i do kultury im daleko, choć sam się mienisz "animatorem" takowej, czyżby jakieś rozdwojenie jaźni? Z jednej strony dbałość o kulturą, a z drugiej teksty godne rynsztokowych pogaduszek z niby rubasznym zabarwieniem.
              Kreujesz się Pan na poetę, cóż, parafrazując słowa pewnej piosenki: "pisać każdy może".
              Można pana porównać do Himilsbacha, jednakże z jedną różnicą, on z chamstwa robił kulturę, a Pan z kultury robisz chamstwo.
              Powodzenia w swej działalności, wszak CS to taki spad medialny.
              FR
              • 3oburzony Re: ZAPRASZM DO Co słychać TV 18.03.13, 22:32
                Łyse brysie to jest to. Masz Pan plusa redaktorze. Kto będzie następny?
                • wolnystrzelec5 Re: ZAPRASZM DO Co słychać TV 19.03.13, 22:11
                  3oburzony napisał(a):

> Łyse brysie to jest to. Masz Pan plusa redaktorze. Kto będzie następny?
                  popieram też tak uwazam,
                  pisz pan bo czas przerwać milczenie
                  -takich brysiów jest wiecej i nie wszyscy są łysi
                  • hrabiapotocki Re:A gdzie się podział Franciszek Zwierzyński? 16.05.13, 11:37
                    Od niepamiętnych czasów nie interesowałem się wydarzeniami znad pięknej rzeki Srebrnej. Jednakowoż białogłowa, którą wielu "Famą" zwie taką otóż przyniosła nowinę (boć właśnie "niesieniem" nowi onaż to panna się trudni), że w ansamblu nadskryby inkunabułu "Cóż tam?" nie wysławia się Franciszek Zwierzyński. W imaginacyji swojej nigdy bym nie przypuszczał, że nadskryba, tak miłujący bliźnich, odprawił był skrybę Franciszka (którego imię przybrał sobie kolejny następca św. Piotra) tylko za to, że ten nie był łaskaw zaprosić pryncypała swojego i pierwszego nadskrybę mińskiego na uroczystość ku czci Franciszka wyprawioną. Azaliż prawdą to jest? O tempora, o mores! Ale widać moresu ani ordynku nadskrybia ów nie miał i chyba mieć nie będzie. A słowo "ordynat" z ordynusem mu się pomieszało.
              • mortal_kombat11 Re: ZAPRASZM DO Co słychać TV 19.03.13, 21:17
                ef-er napisał(a):

> Można pana porównać do Himilsbacha, jednakże z jedną różnicą, on z chamstwa rob
                > ił kulturę, a Pan z kultury robisz chamstwo.
                > Powodzenia w swej działalności, wszak CS to taki spad medialny.

popieram w całej rozciągłości:)
                aczkolwiek do ludzi typu tego Pana nic a nic nie jest w stanie trafić..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka