sliweke 20.05.13, 20:50 Gdzie można zrobić grilla w okolicach Mińska Mazowieckiego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
6zyga Re: grill 20.05.13, 22:51 Podbijam pytanie, tez mam ochote na grilla ale zupelny brak pomyslu gdzie go urzadzic. Mieszkam w bloku a dzialeczki nie posiadam. Odpowiedz Link
6zyga Re: grill 21.05.13, 23:04 Nikt nam nic nie poleci? Do weekendu coraz blizej trzeba zaczac cos planowac :D Odpowiedz Link
azman Re: grill 22.05.13, 11:30 Byłem tam ostatnio na wycieczce rowerowej z dziećmi i niestety wejście jest zamknięte na kłódkę a jedyna możliwość dostania się do środka to przez dziurę w siatce. Choć na terenie poznikały latarnie i inne elementy infrastruktury a wszystkie obiekty są zabite deskami to cudem drewniane ławki i stoliki się jakoś zachowały. Mimo że w stawach brak wody to teren idealnie nadaje się na grilla ale czy wejście na prywatny zamknięty teren jest legalne? Odpowiedz Link
majkola Re: grill 22.05.13, 14:56 Kto by się tam przejmował czy legalne, nawet jak ktoś się przyczepi to i tak niewiele Ci mogą zrobić. Odpowiedz Link
aagata4 Re: grill 24.05.13, 20:18 W zeszłym roku też chcieliśmy zrobić grilla w Mińsku, na terenie MDK koło placu zabaw - znajomi pytali dyrektora to się nie zgodził, może teraz zapytać to kolejny się zgodzi ... jak tak to pochwal się tym to i my też zorganizujemy ... Innych miejsc nie znaleźliśmy ... pozdrawiam Agata Odpowiedz Link
mcx3 Re: grill 24.05.13, 22:07 Rowerkiem do Mieni, 12,5 km w jedną stronę. Za torami prosto, lasem. Tuż przy PREWENTORIUM. Rezerwat leśny JEDLINA. Jest oczko wodne, wiata, miejsce na ognisko, pomościk. Polecam. Odpowiedz Link
prawdziwy-piotrek Re: grill 26.05.13, 16:40 Ja bym tylko dodał, że po miejsce po grillu należy posprzątać, aby wyglądało jak przedtem. Syf zostawiają tylko buraki. Myślę, że nie będzie problemu z grillem nad jeziorkiem w Pogorzeli. Z tym że od strony szosy jest sporo ludzi przy dobrej pogodzie, polecam udać się na przeciwny brzeg - więcej trawki i mniej towarzystwa. Odległość 7 km. Odpowiedz Link