20.05.13, 20:50
Gdzie można zrobić grilla w okolicach Mińska Mazowieckiego.
Obserwuj wątek
    • 6zyga Re: grill 20.05.13, 22:51
      Podbijam pytanie, tez mam ochote na grilla ale zupelny brak pomyslu gdzie go urzadzic. Mieszkam w bloku a dzialeczki nie posiadam.
      • 6zyga Re: grill 21.05.13, 23:04
        Nikt nam nic nie poleci? Do weekendu coraz blizej trzeba zaczac cos planowac :D
    • zuza1981 Re: grill 22.05.13, 11:03
      a może teren dawnego kąpieliska w Mariance?
      • azman Re: grill 22.05.13, 11:30
        Byłem tam ostatnio na wycieczce rowerowej z dziećmi i niestety wejście jest zamknięte na kłódkę a jedyna możliwość dostania się do środka to przez dziurę w siatce.
        Choć na terenie poznikały latarnie i inne elementy infrastruktury a wszystkie obiekty są zabite deskami to cudem drewniane ławki i stoliki się jakoś zachowały.
        Mimo że w stawach brak wody to teren idealnie nadaje się na grilla ale czy wejście na prywatny zamknięty teren jest legalne?
        • majkola Re: grill 22.05.13, 14:56
          Kto by się tam przejmował czy legalne, nawet jak ktoś się przyczepi to i tak niewiele Ci mogą zrobić.
    • aagata4 Re: grill 24.05.13, 20:18
      W zeszłym roku też chcieliśmy zrobić grilla w Mińsku, na terenie MDK koło placu zabaw - znajomi pytali dyrektora to się nie zgodził, może teraz zapytać to kolejny się zgodzi ... jak tak to pochwal się tym to i my też zorganizujemy ...
      Innych miejsc nie znaleźliśmy ...

pozdrawiam
      Agata
    • mcx3 Re: grill 24.05.13, 22:07
      Rowerkiem do Mieni, 12,5 km w jedną stronę.
      Za torami prosto, lasem. Tuż przy PREWENTORIUM. Rezerwat leśny JEDLINA. Jest oczko wodne, wiata, miejsce na ognisko, pomościk.
      Polecam.
      • prawdziwy-piotrek Re: grill 26.05.13, 16:40
        Ja bym tylko dodał, że po miejsce po grillu należy posprzątać, aby wyglądało jak przedtem.
        Syf zostawiają tylko buraki.

Myślę, że nie będzie problemu z grillem nad jeziorkiem w Pogorzeli. Z tym że od strony szosy jest sporo ludzi przy dobrej pogodzie, polecam udać się na przeciwny brzeg - więcej trawki i mniej towarzystwa. Odległość 7 km.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka