Dodaj do ulubionych

uslugi pralni Laguna

05.11.14, 23:08
Bardzo proszę o opinie na temat serwisu w pralni Laguna przy ul.Mireckiego ( nowy budynek ).
Niestety zniszczono mi tam ubranie i już prawie dwa miesiące pan Jarek M ( właściciel pralni) zbywa mnie z załatwieniem tego tematu. Na początku to nawet próbowano wmówić mi bardzo niegrzecznie zresztą, że przyniosłam zniszczone rzeczy.
Obserwuj wątek
    • eszi Re: uslugi pralni Laguna 19.11.14, 11:24
      Jeśli mowa o pralni vis a vis Pajdy - to masakra. Zniszczono tam dobry garnitur z Bytomia!
      Panie uprały go zwyczajnie w wodzie (choć miało być chemicznie),plama nie została usunięta i jeszcze jakie zdziwione, że ma uwagi... powiedziały, że usługę wykonały, a że się nie sprało - to widać taka plama.... a że nie chemicznie.... wcale nie trzeba było tylko chemicznie....
      i na dodatek śmierdzial, jak odzież używana! Nigdy więcej!
      • ellriazor Re: uslugi pralni Laguna 08.06.16, 15:48
        MAM RÓWNIEŻ BARDZO ZŁE DOŚWIADCZENIE JEŚLI CHODZI O TĄ PRALNIĘ. PODCZAS PRANIA POPLAMILI MI SPODNIE JAKIMŚ ŚRODKIEM CHEMICZNYM. NIESTETY NIE ZAUWAŻYŁEM TEGO PRZY ODBIORZE ICH Z PRALNI. CHCĄC ZAREKLAMOWAĆ USŁUGĘ ZOSTAŁEM ZWYCZAJNIE "OLANY" PRZEZ WŁAŚCICIELKĘ. NIGDY WIĘCEJ NICZEGO TAM NIE ZANIOSĘ I ZDECYDOWANIE ODRADZAM KORZYSTANIE Z ICH USŁUG!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka