Dodaj do ulubionych

"obrotowy" Sulejówka

21.11.04, 13:33
Apeluję do Ciebie Januszu, żebyś wsparł działania przewodniczącej Rady Miasta
Sulejówek w kierunku rozwiązania tej rady, która utraciła zarówno zaufanie
społeczne, jak i możliwość skutecznego działania ( to przede wszystkim dzięki
Twojej "wahadłowej" postawie). Jeszcze nie jest za późno, żeby przerwać ciąg
kompromitacji!
Obserwuj wątek
    • obserwator.2236 Re: "obrotowy" Sulejówka 21.11.04, 13:39
      Wątpię czy "chorągiewka" posłucha dobrej rady. Moim zdaniem nigdy nie jest za
      późno na odwrót...A jemu chodzi o stołek. Kompromitacja w tym przypadku jest
      niczym...
      • krzysztofplebs Re: "obrotowy" Sulejówka 21.11.04, 17:28
        Masz rację OBSERWATORZE, ale doprowadzając
        • krzysztofplebs Re: "obrotowy" Sulejówka 21.11.04, 18:34
          przepraszam, ale miałem awarię Worda
          ... do ponownych wyborów Janusz Czarnocki zachowałby twarz i być może biorąc
          pod uwagę jednak jego doświadczenie zostałby wybrany ponownie. Natomiast
          pozostali z "osady Rosoła" musieliby chyba wykonać taniec na linie nad
          przepaścią, żeby ogłupić po raz kolejny ( Pietniczka chyba po raz czwarty, a
          Dąbrowski i Wójcikowa chyba po raz trzeci) wyborców. To im raczej nie grozi...
          • eraser19 Re: "obrotowy" Sulejówka 21.11.04, 18:52
            Jeśli ma resztki instynktu samozachowawczego to jeszcze stoi przed sporą szansą!
          • tu.joanna Re: zmiana tematu o 180stopni :D 21.11.04, 20:01
            krzysztofplebs napisał:

> przepraszam, ale miałem awarię Worda
            > (...)

Hmmmm... Piszesz Panie w Wordzie posty, a później przeklejasz je do listu? ;P
            • obserwator.2236 Re: zmiana tematu o 180stopni :D 21.11.04, 20:14
              Czy gdyby napisał, że "zafortepianił słonia" też przeszkadzałoby ci to? Czy to
              ważne kto jak sobie mebluje dom, bądź wyczynia cuda ze swoim własnym komputerem?
              Chyba chodziło ci raczej o prowokację Plebsa ewentualnie szukasz dziury w całym
              zakichana INTERNAUTKO...Śmieszy mnie ta twoja "niby" spostrzegawczość. Chyba
              niezbyt precyzyjnie (raczej tandetnie) skonstruowana pułapka na Plebsa,prawda?
              Uważaj, bo sma w nią wpadniesz..
              • krzysztofplebs Re: Joanno nudna jesteś 21.11.04, 20:49
                Gdzieś tam kiedyś probowałaś błysnąć na tym forum, jeżeli sobie dobrze
                przypominam - ogłoszeniami...Sterownik siadł w trakcie pisania, zdarza się.
                Natomiast szczerze Ci powiem OBSERWATORZE, że takie "pułapki: jak w wykonaniu
                Joanny to ja wężykiem...o....am.I co ona w ogóle może o 180 stopni zmienić?
                Siebie ewentualnie!
                • nikita121 Re: Joanno nudna jesteś 21.11.04, 21:11
                  Plebs, nawet z nia, tą Joanną nie dyskutuj, to "jest chore" jak Zenuś...
                  • obserwator.2236 Re: Joanno nudna jesteś 22.11.04, 22:25
                    To jest Zenusiowato-Grzesiowate. Przesiąkło toto nimi do cna...
                    • eraser19 Re: Joanno nudna jesteś 23.11.04, 00:07
                      A wydawać by się mogło, że normalnemu człekowi trudno Zenusiem przesiąknąć?! A
                      jednak...
                      • krzysztofplebs Re: "Sojusznik" - obrońca?! 23.11.04, 06:15
                        Wysłany: Lis 21, 2004 17:57:11
                        Cytat

Wątpię, czy trafi do niego ten apel Plebsa, ale może ma jakieś resztki
                        instynktu samozachowawczego...?
                        Eraser19
                        Anonim

Wysłany: Lis 21, 2004 20:25:01
                        Cytat

Oj, chyba nie ma Januszek...
                        Nikita 121
                        Anonim

Wysłany: Lis 21, 2004 23:44:20
                        Cytat

I tym sposobem, drobnymi kroczkami szambo ze stron gazeta pl. przenosi się na
                        to forum. Eraser, Nikita, Szepiet, Obserwator - wulgarne wytwory chorej
                        wyobrażni pana Plebsa kompromitują Was jako bezinteresownych obrońców sprawy
                        Muzeum. Jeszcze tego nie dostrzegliście, czy też nie chcecie widzieć? Ich
                        głupie potakiwania niczego do sprawy nie wnoszą, a Wam psują opinię. Sojusznik
                        Anonim

Wysłany: Lis 22, 2004 00:31:24
                        Cytat

Popieram Sojusznika...
                        krzysztofplebs
                        Użytkownik

Wysłany: Lis 22, 2004 09:20:37
                        Cytat Edytuj

A ja nie popieram, bo Forum "Nasz Sulejówek" to nie jest getto, a nikt nie ma
                        patentu na mądrość, w tym nie podpisujący się "Sojusznik" także...
                        Anonim

Wysłany: Lis 22, 2004 09:34:54
                        Cytat

Patent na mądrość? Szambo nie ma patentu na mądrość, szambo jest elementem do
                        zwalczania wszystkich inaczej oceniających sytuację w mieście. Jeśli chcecie
                        być wiarygodni i popieracie uczciwą walkę polityczną - wypędżcie szambo, bo
                        sami sie w nim pogrążycie. Szambo nie może być towarzystwem dla Marszałka.!
                        Metody stosowane przez "komando szambo" na razie są przydatne dla określonych
                        osob,w zwalczaniu tzw. osady Rosoła.Nie wchodZcie w to szambo, bo obróci się
                        przeciwko Wam. Szambo to szambo. Sojusznik
                        Oto jak wyskoczył jak Filip z konopi niejaki "Sojusznik", czyj?
                        • nikita121 Re: "Sojusznik" - obrońca - c.d.?! 23.11.04, 06:18
                          "Sojusznik" c.d.
                          Wysłany: Lis 22, 2004 10:50:00
                          Cytat Edytuj
                          A jakie plusy posiada "Sojusznik" chowający się jako anonim? Obrońca "osady
                          Rosoła"...? Nie widzę w symbolicznych wypowiedziach Nikity czy innych z
                          Forum "GW" niczego zdrożnego na tym Forum, a może chodzi tylko o odwrócenie
                          uwagi od sprawy "obrotowego"? Niech mi pokaże "Sojusznik" jakikolwiek element
                          szamba? Mizerne szanse...Krzysztof Plebs
                          • nikita121 Re: "Sojusznik" - obrońca - c.d.?! 23.11.04, 06:21
                            Ufff!!! c.d. z Forum "Nasz Sulejówek"
                            Wysłany: Lis 22, 2004 16:30:40
                            Cytat
                            Jesteście ludżmi zaangażowanymi, ale bardzo krótkowzrocznymi lub też taki
                            akurat styl tej walki wam pasuje w danych okolicznościach.Ja jestem człowiekiem
                            tzw. starej daty i dla mnie ktoś, kto raz się nurza w szambie, przekraczając
                            wszelkie granice przyzwoitości, by za moment przywdziać szatki
                            uczciwego "bojownika za sprawę" - jest prowokatorem i politykierem. Jest też
                            inna możliwość - niezrównoważenie psychiczne, skoro sam ze sobą prowadzi
                            dyskusje na stronach gazeta pl Sulejówek i Wesoła. Z tego powodu pan Plebs nie
                            może być dla mnie jakimkolwiek autorytetem. W związku z tym dziękuję Państwu za
                            uwagę, gdyż nie mogę sobie pozwolić na to, by moje wypowiedzi sąsiadowały z
                            najgrzeczniejszym nawet pustosłowiem kogoś takiego jak wcześniej wymienione
                            wirtualne osobniki, zatracające się w chamstwie i wulgaryzmach na stronach
                            gazeta.pl. Sojusznik sprawy, przeciwnik metod Waszego przywódcy Plebsa.
                            OCZYWIŚCIE ANONIM SOJUSZNIKOWATY, A MOŻE TO BABA JENDZA?
                            • krzysztofplebs Re: "Sojusznik" - obrońca - c.d.?! 23.11.04, 06:27
                              I TO BY BYŁO NA TYLE....
                              Wysłany: Lis 22, 2004 19:42:38
                              Cytat Edytuj
                              Tammar, możemy się nie zgadzać w szczegółach, ale wiadomo o co chodzi,
                              natomiast "obrońca pseudo uciśnionych" - pewnie dla kamuflażu
                              udający "człowieka starej daty" tak naprawdę dąży jedynie do ocenzurowania
                              tekstów, które nie są po jego myśli. W tym wątku wszedł bez najmniejszego sensu
                              w mój wątek nawołujący radnego Janusza Czarnockiego - a więc osoby jak
                              najbardziej publicznej ( w Sulejówku co prawda tylko) - do zajęcia stanowiska.
                              Janusz oczywiście milczy, ale jego "obrońca" próbuje zwekslować dyskusję na
                              zupełnie inne tory...Na tory donikąd!
                              Anonim
                              Wysłany: Lis 22, 2004 21:47:37
                              Cytat
                              Anonim
                              Wysłany: Lis 22, 2004 21:54:10
                              Cytat
                              Ja o niebie, Plebs o chlebie - z tym człowiekiem się dyskutować nie da, bo
                              zawsze wietrzy on podstęp. Jeśli ktoś ma swoje zdanie, to musi być z osady
                              Rosoła, albo z jakiejś innej. A Czarnocki zawsze był taki i tak się ustawiał
                              jak mu było korzystniej i ja takich bez kręgosłupa nie mam zamiaru
                              bronić.Sojusznik
                              krzysztofplebs
                              Użytkownik
                              Wysłany: Lis 22, 2004 22:49:26
                              Cytat Edytuj
                              No i bardzo dobrze Sojuszniku, że znasz Czarnockiego z tej strony...
                              Anonim
                              Wysłany: Lis 22, 2004 23:07:10
                              Cytat
                              Sojusznik jest O.K. tylko zapewne nie lubi Plebsa. Ale to juz jego ból.
                              krzysztofplebs
                              Użytkownik
                              Wysłany: Lis 23, 2004 00:04:15
                              Cytat Edytuj
                              Plebs nie jest do lubienia!
                              Anonim
                              Wysłany: Lis 23, 2004 00:56:40
                              Cytat
                              "Sojusznik" NIE JEST O.K. !
                              Pierwsze swoje wystąpienia na tym forum poświęcił jedynie brutalnemu atakowi ad
                              personam – do Plebsa. To jest O.K?
                              Nie jesteśmy gromadką internetowych dzieciaków z przywódcą Plebsem, jakich ex
                              cathedra poucza szanowny Sojusznik (deklaruje, że jest za Muzeum, ale nie
                              napisał GDZIE?), są wśród nas i "starsi wiekiem" - ale i doświadczeniem w życiu
                              społecznym i z wiedzą na temat spraw miasta! Nie wiem, co pozwala Sojusznikowi
                              nazwać "szambem" WSZYSTKIE wypowiedzi Plebsa i jego "obrońców" (czy alter-
                              ego ? - to już nie moja sprawa), choć na forum GW przekraczają czasem normy
                              uznane za akceptowalne (często też brutalnie prowokowani).
                              Ale tam – to nie tu.
                              A swoimi opiniami ( w rodzaju: politykier, prowokator, niezrównoważony
                              psychicznie...) zbliżył się Pan Sojusznik znacznie do najgorszych z wypowiedzi
                              Nikity, Szepieta, Erasera... tyle, że tu nikt Pana do tego nie sprowokował! I
                              to ma być O.K.?
                              Ja o niebie, Plebs o chlebie - z tym człowiekiem się dyskutować nie da, bo
                              zawsze wietrzy on podstęp.
                              Po Pana wypowiedziach nawet nie trzeba nic "wietrzyć" – głosi Pan to jawnym
                              tekstem.
                              A szkoda, bowiem właśnie DYSKUSJA jest możliwa tylko tam, gdzie dwa różne
                              zdania na ten sam temat.
                              Jeśli chcecie być wiarygodni i popieracie uczciwą walkę polityczną -
                              ........................
                              Sposób walki politycznej często narzuca przeciwnik, szczególnie gdy jest
                              NIEUCZCIWY. Niezauważanie tego jest dziecinną naiwnością, ale chyba nie do tego
                              Pan Sojusznik nas namawia?
                              A tak – by the way - od "wypędzania" z tego forum jest Admin a nie użytkownicy.
                              S-Ela (użytkowniczka forum od dawna i akurat niekoniecznie "fanka" Plebsa)
                              krzysztofplebs
                              Użytkownik
                              Wysłany: Lis 23, 2004 05:11:49
                              Cytat Edytuj
                              Pozdrawiam Elu. Już napisałem wcześniej, że wejście "Sojusznika" akurat w ten
                              wątek miało chyba na celu tylko jedno - odwrócenie uwagi od Janusza
                              Czarnockiego. Zaapelowałem do Janusza Czarnockiego, nie do "Sojusznika"....
                              Janusz milczy, "Sojusznik" zionie... Coś w tym jest?!

• szepiet.07 Re: Gonić króliczka! 29.11.04, 23:20
                                "Obrotowy" był dzisiaj ganiany przez Radziszewskiego między komisjami...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka