24.11.05, 08:45
znowu dziś mieliśmy przyjemność doświadczyć podróży do W-wy... oj ciężko już
z tym się robi..... wczoraj powrót też nie był ciekawy... zwiedzałam dziś
okolice Cyganki - rankiem .. a W jak??? nerwy utrzymane na wodzy????
Obserwuj wątek
    • jackussi Re: KORKI 24.11.05, 08:59
      eszi napisała:

> znowu dziś mieliśmy przyjemność doświadczyć podróży do W-wy... oj ciężko już
      > z tym się robi..... wczoraj powrót też nie był ciekawy... zwiedzałam dziś
      > okolice Cyganki - rankiem .. a W jak??? nerwy utrzymane na wodzy????

O której wyjeżdżasz z Mińska??
      ja jeżdżę pociagiem, auto jest bez sensu!!
      • eszi różnie 24.11.05, 09:10
        ale zazwyczaj ok. 6.10-6.25.. też myślałam o pociągach, ale za daleko do
        stacji - a dojazd autobusem i potem pociąg - troche nie ekonomiczne....samochód
        ostatnio też stoi, bo przecież tragedia z tymi dojazdami..... wolę więc spać w
        autobusie niż siedziec w samochodzie i wk...ć się..
        • salos1 Re: różnie 24.11.05, 09:27
          Ja tez jezdze pociagiem, a wczoraj to byl maly wypadek w zakrecie, wiec wszyscy
          stali, wiem bo kolega do mnie jechal samochodem, cale szczescie sa pociagi:) nie
          grzeja czasami i sie spozniaja ale i tak wyjdzie szybciej do wawy:)
    • c43 Re: KORKI 24.11.05, 09:41
      Dzisiaj wyjechałem o 6.25 spod szpitala także podziwiałem okolice Cyganki. Wczoraj było to samo też jakiś wypadek na trasie. Zastanawiam się nad pociągiem nawet jeżeli miałbym iść do stacji piechotą 25 min to i tak będę szybciej 20 minut niż autobusem. Najlepiej jakbym mógł zostawić samochód koło stacji a potem jechać pociągiem, tylko jak zostawię go na cały dzień to boję że jak wrócę to już go nie będzie.
      • eszi będzie 24.11.05, 10:20
        wiele osób tak robi - no może troszkę niekompletny ale będzie:-))
        moja znajoma tak właśnie robi każdego dnia ale może nie szkoda jej auta - w
        każdym bądź razie - do dziś ma czym wracać ze stacji do domu....rozumiem, że
        jechałeś BAGS-em??? hmm, ja też....

• salos1 Re: będzie 24.11.05, 10:42
          Jesli ktos ma samochod to moze doejzdac do Stacji samochodem i wtedy zostawic go
          nie na stacji ale przy szkole podstawowej nr 6 lub na kosciuszki, moze nic sie
          nie stanie.
    • przewoz_pw Re: KORKI 24.11.05, 12:08
      Nie wiem, co się dziś działo pomiędzy Dębem a Mińskiem, ale sporo samochodów i
      autobusów zwiedzało moje okolice. Jechały przez Rudę, Bykowiznę, Gamratkę do
      Kołbielskiej.
      Zazwyczaj przejeżdżają przez Chroślę i wracają na warszawską tylko dalej. Teraz
      w ogóle omijały tamte strony. Cos poważnego.
      • salos1 Re: KORKI 24.11.05, 12:10
        z tego co wiem to dwa tiry sie rowalily czy cos w tym stylu i po co tyle
        zamieszania:)
        • wiosal Re: KORKI 24.11.05, 12:19
          dwa tiry miały wypadek w Choszczówce, po 5-tej
          • gixera Re: KORKI 24.11.05, 16:11
            I zablokowali trase na odcinku Stojadla-Debe. Ja wyjechalam z minska ok 7.30,
            rowniez jechalam przez Cyganke.
            • nproton Re: KORKI 25.11.05, 18:49
              Witam ...
              Jestem z warszwy i w MM mieszkam już rok :)

Testowałem pociąg, BAGSa, i samochód ...
              najszybciej do pracy mam samochodem od godziny do półtorej w piątki do MM, kiedy
              to "warszawa" jedzie do domu, największa zaleta to nie muszę pchać się przez most.
              BAGS i pociąg, ciężko wyrobić się poniżej 2 godzin w jedną stronę.

MK
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka