1iwona5 14.02.06, 14:17 Czy moglby mi ktos udzielic informacji na temat cen mieszkan w MM, bo planujemy z mezem tu zamieszkac. Prosze o informacje zarowno o rynek wtorny jak i pierwotny.Z gory dziekuje za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salos1 Re: ceny mieszkan 14.02.06, 19:12 ten temat byl juz na forum, wystarczy poszukac. W minsku mozna kupic mieszkanie w lokum, partnerze i w mechaniku, ceny za metr od 2020 do 2200. powodzenia. Rynek wtorny - ogolnie nie polecam, chociaz wiem ze niektorzy na tym forum chca sprzedac mieszkanie (eszi na przyklad), ceny mieskzan wtornych mozesz zobaczyc w internecie, tylko tez nalezy poszukac, nieruchomosci.net, lub agencje pryzmat, cezar . itp. rynek wtorny ksztaltuje sie od 2000 do 3000 tys za metr (ostatnia cena to nowe mieszkanie juz przygotowane do mieszkania) Odpowiedz Link
jackussi Re: ceny mieszkan 14.02.06, 21:54 Prawdopodobnie moi sąsiedzi będą sprzedawali mieszkanie 3 pokojowe.Cena z pewnością nie przekroczy 2000. Mieszaknie jest nie w centrum. Może warto obejrzeć mieszaknie i oklice. Jest to na uboczu lecz dla mnie to jest na +. Odpowiedz Link
eszi i oczywiście ja też 15.02.06, 12:31 choć tak naprawdę to raczej jestem na etapie orientacji ile za co?? Odpowiedz Link
mtrzaskalska7 Re: ceny mieszkan 15.02.06, 15:11 A może po prostu sięgnąć do ogłoszeń w lokalnej prasie? Wiem, że dopiero co zjechaliśmy "Co słychać?", ale ogłoszeń nt. sprzedaży mieszkań zawsze tam trochę jest. Jest jeszcze życie Mińska, są jakieś darmowe gazetki z ogłoszeniami (niestety, nie pamiętam, jak się nazywają, ale tam też było dużo ogłoszeń dot. nieruchomości). Wystarczy podzwonić i popytać ludzi, którzy chcą sprzedać :) Informacją służą też na pewno deweloperzy. Odpowiedz Link