Dodaj do ulubionych

Zgroza!Radna Krzak powiedziała:.........

18.02.06, 19:41
W piątkowy wieczór byłam uczestniczka sesji R.M w Sulejówku i ku mojemu
przerazeniu Radna Krzak(podobno nauczycielka historii w liceum)potwierdziła
ze ZASZCZYTEM BYŁO NALEŻEC DO PZPR!!!!!!!!!Kiedy to usłyszałam siedząc w
niedalekiej odległości od tej pani która wraz ze swoja grupa i przewodnicząca
Matracką rzadzi miastem serce mi mało nie stanęło.Takich radnych nalezy
odwołac a niech zostaną tylko CI ZWIĄZANI Z PRAWICĄ ALBO MAJĄCY NORMALNE
POGLADY NA POLITYKĘ.Nawet dziecko wie ze PZPR narobił wiele krzywd nie tylko
tej ziemi ale całemu NARODOWI.Najgorzej boli to kiedy takie bzdury padają z
ust nauczycielki HISTORII
Obserwuj wątek
    • zkpl Re: Zgroza!Radna Krzak powiedziała:......... 18.02.06, 20:20
      wiadomosciprawdziwe napisała:

> W piątkowy wieczór byłam uczestniczka sesji R.M w Sulejówku i ku mojemu
      > przerazeniu Radna Krzak(podobno nauczycielka historii w liceum)potwierdziła
      > ze ZASZCZYTEM BYŁO NALEŻEC DO PZPR!!!!!!!!!Kiedy to usłyszałam siedząc w
      > niedalekiej odległości od tej pani która wraz ze swoja grupa i przewodnicząca
      > Matracką rzadzi miastem serce mi mało nie stanęło.Takich radnych nalezy
      > odwołac a niech zostaną tylko CI ZWIĄZANI Z PRAWICĄ ALBO MAJĄCY NORMALNE
      > POGLADY NA POLITYKĘ.Nawet dziecko wie ze PZPR narobił wiele krzywd nie tylko
      > tej ziemi ale całemu NARODOWI.Najgorzej boli to kiedy takie bzdury padają z
      > ust nauczycielki HISTORII

Byłej nauczycielki o ile się orientuje. Jesli tak naprawdę powiedziała (nie
      wiem czy to prawda) to dla takiej osoby nie powinno być miejsca w RM tak samo
      jak dla tej drugiej co to ją prokuratura przesłuchuje za afere w SPZOZ w
      miłośnie.
    • byla.uczennica Re: Zgroza!Radna Krzak powiedziała:......... 20.02.06, 00:48
      To naprawde zgroza ze tacy ludzie pchają sie do polityki z takimi poglądami.Nic
      dziwnego ze nasze miasto sie nie rozwija jak pierwsze miejsca w ekipie
      rządzących zajmuje MOJA BYŁA PANI PROFESOR Z HISTORII .Jak widze i tak bardzo
      delikatnie chwaliła ustrój socjalistyczny i korzysci płynace z komuny.Ja tam
      uwazam ze ta pani nie powinna osmieszac juz naszego miasta razem z tymi radnymi
      co rządzą naszym miastem i burmistrzem który (jak podaje gazeta Dzwon )nie
      cieszy sie dobrą opinią wsród mieszkańców i opozycji.I stąd zapewne ten apel o
      odwołanie rady miasta .Wcale sie nie dziwie .Radna Pani KRZAK uczyła mnie
      historii ale to była jakas dziwna historia.Duzo sie w niej pomijało ,wychwalało
      nie tych co trzeba a o wielu rzeczach dowiedziałam sie po 90 roku.....Brak słow
      na to wszystko
    • grota69 Czemu tak sie dziwicie????? 20.02.06, 01:00
      Czym sie dziwicie.Starych drzew sie nie przesadza a starych kwiatów nie
      odmłodzisz.Tak jest i w tym przypadku.Niektórzy w euforii zwiazanej z tym co
      osiągnęli dzięki komunie zapominają o STANIE WOJENNYM ,O KOPALNI WUJEK ,O
      PAŁOWANIU STUDENTÓW,O STRZELANIU DO POLAKÓW,O WIĘZIENIU A.K-OWCÓW,O
      PRZESLADOWANIACH KSIĘZY ,O MORDOWANIU WYBITNYCH POLAKÓW.....Przykre jest to
      kiedy zapomina o tym nauczyciel Historii Polski i plecie takie bzdury!!!!!Jaki
      to zaszczyt należec było do organizacji ,która niszczyła ducha patriotyzmu i
      działala w sposób niezwykle zbrodniczy.Ja po takich słowach podałbym sie do
      dymisji......Zaden odpowiedzialny polityk nie pozwoliłby sobie na takie durne
      stwierdzenie.Nawet z SLD mają do siebie samokrytycyzm i ktos kto chce działac
      publicznie nie wygaduje takich głupot bo byłby spalony w zyciu politycznym.
      Dobra rada dla pani historyczki Krzak -niech pani poczyta najnowsze podreczniki
      szkolne-tam mają odmienne zdanie.Obawiam sie tylko ze dzieci które nasłuchały
      sie takich bredni moga miec całkiem pozytywne nastawienie do chociazby
      popularnego medialnie STANU WOJENNEGO .którego inicjatorem byli własnie
      działacze PZPR-Zaszczytni działacze ma sie rozumiec!!!!!!!!!!!!!
    • wiadomosciprawdziwe Re: Zgroza!Radna Krzak powiedziała:......... 20.02.06, 11:36
      Widze ze coraz więcej forumowiczow negatywnie odnosi sie do PZPR i czasów
      komuny i głupiego socjalizmu.Ja jestem w podobnym wieku jak pani radna Krzak
      ale takich bzdur jeszcze nigdy nie wygadywałam-nawet w zartach bo uwazam ze nie
      ma z czego zartowac.Słusznie ktos wskazuje na zbrodnie komunistów i trzeba aby
      młodzi ludzie nie słuchali takich nauczycieli którzy twierdzą ,że zaszczytem
      było należec do pzpr-u.Hańba ,zeby takie słowa nauczycielka historii mówiła
      publicznie
    • smosar kazdy lubi to co chce 20.02.06, 14:40
      Pzpr-owiec tez człowiek i kazdy ma prawo do wyrazania swoich opinii.W komunie
      nie wszystko było złe
      • obserwatorka15 Re: kazdy lubi to co chce 20.02.06, 17:14
        Byłam na sesji i muszę przyznać,że "wiadomości prawdziwe" powinny zmienić nick
        na wiadomości NIEPRAWDZIWE.W swojej relacji przed wypowiedzią radnej Krzak
        opuściły słowo NIE. Radna powiedziała, NIE było zaszczytem należeć do PZPR.!

I oczym ta dyskusja? O niczym!!!! Jak większość na forum!
        • wiadomosciprawdziwe Re: kazdy lubi to co chce 20.02.06, 21:53
          nie kłam obserwatorko.Pani radna powiedziała to przy pełnej sali a ty
          siedziałas wtedy w domu
          • 52b1 Re: kazdy lubi to co chce 21.02.06, 09:07
            a co was obchodza preferencje polityczne i wspomnienia p. Krzak? Może lepiej
            sie skupić czy sprawdza sie jako radna czy nie. Mnie ta wiadomość nie tapnęła
            chociaż nie nalezałam do tej organizacji , niech jej bedzie - najczęściej
            oburzaja sie ludzie ktorze byli towarzyszami a teraz skrzetnie to ukrywaja.
            • wiadomosciprawdziwe Re: kazdy lubi to co chce 21.02.06, 13:32
              Przepraszam bardzo ale nie pozwole żeby stawiac w szeregu wszystkich jednakowo
              i nie dostrzegac problemu.Skoro ktos nalezał do PZPR i potepia działalnośc tej
              organizacji to da sie jeszcze zrozumiec ale jesli RADNA KRZAK NALEŻALA DO PZPR
              I CIĄGLE UWAŻA ZE JEST TO ZASZCZYT TO JEST TO HANBA ,TYM BARZDIEJ ZE TA PANI
              UCZY NADAL NASZE DZIECI HISTORII.
              • obserwatorka15 Re: kazdy lubi to co chce 21.02.06, 14:14
                wiadomosciprawdziwe napisała:

> I CIĄGLE UWAŻA ZE JEST TO ZASZCZYT TO JEST TO HANBA ,TYM BARZDIEJ ZE TA PANI
                > UCZY NADAL NASZE DZIECI HISTORII.
                Jeżeli jesteś pewna swojego zdania to pisz do kuratorium, na forum to raczej
                będzie nieskutecznie. Można nasmarować jakiś "donosik". To jest dosyć częsta
                praktyka u naszych "wybrańćow". Nwet wiem kto jest w tym dobry, gdybyś nie
                wiedziała jak się do tego zabrać! Tylko nie łgaj!
      • posik kazdy lubi to co chce 21.02.06, 18:53
        Masz rację że w komunie nie wszystko było złe i żeby wtedy nie było komunistów
        to dało by się jakoś żyć.
        Znajomy emerytowany komuch do dziś nie może odżałować że tamte czasy się
        skończyły: co 2 lata dostawał talon na nowy samochód a stary sprzedawał na
        giełdzie za cenę 4 nowych - żyć nie umierać.
      • obserwator.2236 Re: kazdy lubi to co chce 03.03.06, 08:11
        smosar napisał:

> Pzpr-owiec tez człowiek i kazdy ma prawo do wyrazania swoich opinii.W komunie
        > nie wszystko było złe

Popieram.
    • maciong1 o czym tu gadac 22.02.06, 00:13
      Dostają talony po dzis dzien ci emerytowani tylko na inna skalę.Wstyd
    • maciong1 Medal Trybuny Ludu 22.02.06, 00:20
      Za takie słowa radna Krzak powinna dostac odznaczenie od samej Trybuny Ludu za
      słowa sympatii do Szanownego Pan Generała Wojciecha Jaruzelskiego i innych
      socjalistów tworzących PZPR który to zdaniem radnej Krzak jednoczył wybrańców
      którzy doznali zaszczytu przynależnosci do tej organizacji.Czyz mozna to
      innaczej rozumiec ?????Chyba nie.Ja mysle ,że wypowiedz -SKANDALICZNA
      OCZYWISCIE POWINNA BYC OPUBLIKOWANA PRZEZ GAZETE NP.FAKT ,SUPEREXPRESS CZY INNA
      PODOBNA KTÓRA POWINNA ZAHAMOWAC TEGO TYPU WYPOWIEDZI WSRÓD PODOBNYCH LUDZI .Ja
      nie wyobrazam sobie aby moje dziecko mogło uczęszczac do szkoły na lekcję do
      takiej osoby która pochwala system w którym ZOMO-wcy pałowali kogo popadło na
      ulicy.SKANDAL.
    • rumcajs22 Skandal i wstyd 22.02.06, 12:43
      Byłem uczniem tej Pani Krzak.Faktycznie była członkiem PZPR do czego jawnie sie
      przyznawała.Szanowni forumowicze-jak ktos przywyknie do czegos i dzieki takiemu
      systemowi otrzymywał jakies korzysci to jasne ze bedzie chwalic.Nie rozumiem
      jaki to faktycznie zaszczyt należec do PZPR skoro przez komunistów kraj
      doprowadzono do nedzy ,biedy ,ubóstwa.Czy można oceniac komunizm tak
      jednoznacznie ze był dobry.-bo radna KRZAK KORZYSTAŁA Z TEGO SYSTEMU.Ja tez
      uwazam ze jak najszybciej powinna zrezygnowac ze swojej funkcji i wiecej nie
      kompromitowac Sulejówka takimi wypowiedziami.Powtórze za swoimi poprzednikami
      WSTYD I HANBA
      • obserwatorka15 Re: Skandal i wstyd 22.02.06, 13:06
        Ja powtórzę tylko cześć zdania WSTYD i HAŃBA to zostać radnym dla prywaty i
        działać na szkodę miasta. Mam nadzieję, że się zgodzicie. Ale jeżeli chcecie
        podyskutować radnych, w kategoriach dobry - zły. To należy podać czemu radny
        się sprzeciwiał, lub co popierał. Jaki to ma skutek dla miasta wg. was
        (merytoryka). O kolorze włosów, wieku, poglądach, i wyznaniu raczej dyskutować
        nie należy! Czy tak potraficie?
        • rumcajs22 Re: Szanowna Obserwatorko! 22.02.06, 15:58
          Nie zgadzam sie z Toba obserwatorko bo poglady człowieka są istotne tym
          bardziej ,że mamy tu do czynienia z nauczycielką historii ,która plecie takie
          głupstwa.Nawet Jaruzelski i Kiszczak uważają ze nie są ideałami a system
          komunistyczny nie należy do cudownych.Idąc tropem myslenia Radnej Krzak mozna
          powiedziec ,że polityka Chin czy Koreii z Kim'em na czele sa WZOREM DLA
          DEMOKRACJI????Ta pani ma juz sporo lat,wiele przezyła i powinna wiedziec ,że
          NAUCZYCIEL HISTORII ZOBOWIAZANY JEST MÓWIC PRAWDĘ I NIE GADAC TAKICH BZDUR
          DZIECIOM I MŁODZIEŻY BO DOROŚLI WIEDZĄ SWOJE I POTRAFIA ZAREAGOWAC NA TAKIE
          WYSTĄPIENIA.-chociazby na tym FORUM GAZETY WYBORCZEJ
          • obserwatorka15 Re: Szanowny Rumcajsie! 22.02.06, 16:51
            Skoro tak myślisz, masz prawo.Ale wrócimy do merritum. Wskaż, w którym miejscu
            poglądy radnej zaszkodziły miastu, a może przeciwnie? Uchwała, stanowisko
            radnej, itp. Potrafisz?
            W sprawie podlądów pisz do kuratorium Szanowny Rumcajsie lub do Księcia Pana!
            Nie pisz dużymi literami to się źle czyta)))
            • rumcajs22 Re: Szanowna Obserwatorko 22.02.06, 19:25
              Widze ze stanowczo stajesz w obronie sympatyczki KOMUNY i wszystkiego co było z
              tym związane.Ja nie wiem co dobrego a co złego zrobiła ta pani dla miasta ale
              taka wypowiedz zasługuje na program w telewizji.Na litośc-ta kobieta jest
              nauczycielem historii i nie mozemy dopuscic zeby takie osoby kreowały polityke
              naszego miasta.Samo zło ,które juz sie stało pochodzi z ust tej radnej ,która
              zapomniała w których latach zyje i co po drodze sie działo.Kiedy modlisz sie w
              kosciele wymagasz by ksiądz spełniał swoja role tak jak powinien ,kiedy idziesz
              do mechanika naprawiac auto ,to nie moze robic tego piekarz ,kiedy idziesz do
              lekarza nie pozwolisz zeby leczył cie magik czy krawiec .Tak jest i w tym
              przypadku -miasto nie moze byc reprezentowane przez kogos kto wychwala KOMUNE I
              PZPR.Poglądy radnej (moga byc lewicowe ale nie popierajace PZPR) swiadczą o jej
              poziomie i o tym jakich bredni mozemy spodziewac sie z ust naszych dzieci
              uczeszczajacych na wykłady do tej kobiety.Obserwatorko -nie udawaj ,że nie
              wiesz o co chodzi.Moze jestes przyjaciółka pani radnej Krzak ale ja na to
              spoglądam całkiem obiektywnie i stanowczo potępiam wypowiedz KRZAKOWEJ
              • obserwatorka15 Re: Szanowna Obserwatorko 22.02.06, 19:37
                Szanowny Rumcajsie po tej wypowiedzi aż się prosi aby Cię nazwać Cypiskiem (bez
                urazy).Nie jestem po stronie żadnego radnego. Stoję po stronie faktów i
                rzeczowej dyskujsji. Czy potrafisz podać fakty? Jeżeli nie to dalsza dyskusja
                nie ma sensu, bo to zwykła obmowa. Tak więc fakty, fakty a jeżeli nie to nie na
                forum tylko na Iczyński rynek. Tam zawsze wiele przekupek, może któraś da wiarę
                Twoim słowom. Nie gniewaj się. Pzdr.
    • grota69 Re: Zgroza!Radna Krzak powiedziała:......... 24.02.06, 13:28
      Podobno zbierane sa jakies podpisy zeby odwołac ta panią z rady.Jak trafie na
      liste to tez sie wpiszę i osobiscie poprosze zeby zrezygnowała
      • 52b1 Re: Zgroza!Radna Krzak powiedziała:......... 27.02.06, 09:55
        Tak i jeszcze napisz list do kuratorium i dopisz ja do listy krew i Honor a w
        ogole spal ja na stosie.
    • maciong1 Czego sie spodziewaliscie 25.02.06, 11:42
      Ta pani wyrastała w czasch powojennych a jak wiemy zaraz potem scene polityczną
      opanowali komuniści ,którzy prali mózgi Polaków tymi debilnymi morałami jaki to
      socjalizm jest dobry.Nawyki w człowieku tak szybko nie zagina jak przez 50 lat
      ci je wpajano w krew.
      • posik Re: Czego sie spodziewaliscie 26.02.06, 19:57
        Kiedyś było takie powiedzenie że:
        Jeśli ktoś miał do 20 lat i nie miał małego okresu lewicowości to nie miał
        serca, ale jeśli skończył 20 lat lat i nadal był lewicowcem to nie miał rozumu.

Wniosek:
        Jeśli ktoś nie ma rozumu to nie powinien być nauczycielem.
    • marian9910 Re: hahaha 25.02.06, 15:51
      Wcale sie nie zdziwię jakby mi ktos powiedział ze Międzynarodówka to
      najfajniejsza piesn.Hhahahahahah
    • marian9910 Re: Zgroza!Radna Krzak powiedziała:......... 25.02.06, 21:43
      Pani radna nie tylko to powiedziała .Podobno kiedys cytowała słowa dawnego
      premiera i lidera SLd w stosunku do swojej kolezanki .Rozmowa była podobna do
      dyskusji Millera z obecnym Ministrem Ziobro i padły z ust pani Krzak takie same
      słowa jakie wyszły z ust byłego premiera.Taka nasza mała lokalna polityka a ile
      analogii do duzej polityki
      • zkpl Re: Zgroza!Radna Krzak powiedziała:......... 25.02.06, 22:10
        marian9910 napisał:

> Pani radna nie tylko to powiedziała .Podobno kiedys cytowała słowa dawnego
        > premiera i lidera SLd w stosunku do swojej kolezanki .Rozmowa była podobna do
        > dyskusji Millera z obecnym Ministrem Ziobro i padły z ust pani Krzak takie
        same
        >
        > słowa jakie wyszły z ust byłego premiera.Taka nasza mała lokalna polityka a
        ile
        >
        > analogii do duzej polityki
        Do której koleżanki to powiedziała? Do tej co jak była na "chorobowym' to
        siedziała w komisji wyborczej i potem całe miasto z niej się śmiało/. Czy do
        innej? A tak naprawdę to Radna popierającą PZPR Pani Krzak nie powinna być już
        dłużej Radną bo ona jest "starej daty" i nie rozumie potrzeb ludzi młodych.
        Np. taki sympatyczny klub Victoria pada. Cała nadzieją w Krzysiu,Zenku i Rysiu
        jak zostaną Radnymi a 1 z nich Burmistrzem to wtedy nam się poprawi.
        • marian9910 Wszystkim sie poprawi 26.02.06, 12:33
          Wszystkim sie poprawi a najbardziej im bo Zenio parcy nie ma ,Krzycho znowu by
          porządził a pensja burmistrza nie jest zł bo podobno koło 10 000 zł
          wyciąga.Szary Polak w rok tego nie odłozy co burmistrz zarobi przez miesiąc
        • marian9910 Re: Zgroza!Radna Krzak powiedziała:......... 26.02.06, 12:35
          Moze jest starej daty i nie rozumie potrzeb młodych ale swoje potrzeby kazdy
          rozumie

zkpl napisała:

> marian9910 napisał:
          >
          > > Pani radna nie tylko to powiedziała .Podobno kiedys cytowała słowa dawneg
          > o
          > > premiera i lidera SLd w stosunku do swojej kolezanki .Rozmowa była podobn
          > a do
          > > dyskusji Millera z obecnym Ministrem Ziobro i padły z ust pani Krzak taki
          > e
          > same
          > >
          > > słowa jakie wyszły z ust byłego premiera.Taka nasza mała lokalna polityka
          > a
          > ile
          > >
          > > analogii do duzej polityki
          > Do której koleżanki to powiedziała? Do tej co jak była na "chorobowym' to
          > siedziała w komisji wyborczej i potem całe miasto z niej się śmiało/. Czy do
          > innej? A tak naprawdę to Radna popierającą PZPR Pani Krzak nie powinna być
          już
          > dłużej Radną bo ona jest "starej daty" i nie rozumie potrzeb ludzi młodych.
          > Np. taki sympatyczny klub Victoria pada. Cała nadzieją w Krzysiu,Zenku i Rysiu
          > jak zostaną Radnymi a 1 z nich Burmistrzem to wtedy nam się poprawi.
      • grota69 Re: Zgroza!Radna Krzak powiedziała:......... 02.03.06, 13:39
        marian9910 napisał:

> Pani radna nie tylko to powiedziała .Podobno kiedys cytowała słowa dawnego
        > premiera i lidera SLd w stosunku do swojej kolezanki .Rozmowa była podobna do
        > dyskusji Millera z obecnym Ministrem Ziobro i padły z ust pani Krzak takie
        same
        >
        > słowa jakie wyszły z ust byłego premiera.Taka nasza mała lokalna polityka a
        ile
        >
        > analogii do duzej polityki

czy to były sławetne słowa:"JESTES ZEREM"?Jesli tak to przysłowie ze niedaleko
        pada jabłko od jabłoni jest tu jak najbardziej na miejscu
    • maciong1 Trudno sie mówi 28.02.06, 16:45
      Radna Krzak choc jej nie znam osobiscie stwarza wrażenie osoby
      odpowiedzialnej ,szanujacej PRAWDZIWĄ HISTORIE polski ale wszyscy mówią ze to
      jest tylko stwarzanie pozorów.....Sama udowodniła to słowami ze zaszczytem była
      przynależność do PZPR .W dzisiejszych czasach nikt takich głupot nie mówi
      • maciong1 Re: Trudno sie mówi 28.02.06, 16:47
        maciong1 napisała:
        Przepraszam za pisownie Polski z małej litery.To ze wzgledu na to ze nie
        spojrzałam/em na ekran
        > Radna Krzak choc jej nie znam osobiscie stwarza wrażenie osoby
        > odpowiedzialnej ,szanujacej PRAWDZIWĄ HISTORIE polski ale wszyscy mówią ze to
        > jest tylko stwarzanie pozorów.....Sama udowodniła to słowami ze zaszczytem
        była
        >
        > przynależność do PZPR .W dzisiejszych czasach nikt takich głupot nie mówi
    • trybun5 Czy to jest ta pani. 18.03.06, 16:11
      Czy to jest ta pani co widnieje na zdjęciu razem z panem burmistrzem przy
      wreczniu kwiatów.Zdjęcie ukazało sie w broszurze gdzie pisuje Jacek Zalewski-
      przeciwnik większości społeczenstwa Sulejówka w przyłaczaniu nas do
      stolicy.Jesli to jest ta pani to ja jako burmistrz nie dałbym sie sfotografowac
      koło tej pani,wiec dziwie sie temu panu burmistrzowi bo to moze zawazyc na jego
      karierze
    • wiadomosciprawdziwe Re: Film 14.04.06, 13:06
      Niedawno miałam/em okazję obejrzec po raz kolejny film o NASZYM UKOCHANYM
      PAPIEZU-Karol,CZŁOWIEK KTÓRY ZOSTAŁ PAPIEZEM.Był to niezwykle wzruszający i
      piekny film.Każdy zgodzi sie ze mną ,ze jaskrawo były pokazane wady KOMUNISTÓW
      I ICH ZBRODNI jakich sie dopuszczali.Nie wiem zatem co Radna Krzak Elzbieta
      widzi pozytywnego w tym co wyprawiały oddziały bezpieki ,ubeków WŁASNIE TYCH
      SAMYM LUDZI KTÓRZY TWORZYLI PZPR????Moze po obejrzeniu tego filmu i
      przypomnieniu co wyprawiano z narodem polskim Radna Krzak publicznie wycofa te
      słowa i wydrukuje w gazecie sprostowanie do swojej niechlubnej
      wypowiedzi.Dziwię sie ze jednak do tej pory nigdzie nie widac śladu zanegowania
      tego stwierdzenia w żadnej gazecie.Gazeta "lokalna "to przeciez koledzy pani
      Radnej Krzak więc pewnie by jej to za darmo wydrukowali ale skoro nie ma wolnej
      woli i checi to nie mozna sie dziwic ze takich treści nie doczekalismy sie.Nie
      mozna nikogo zmuszac do wygłaszania tresci niezgodnych z tym co czuje jej serce
      jesli naprawde tak uwaza.
      Tak czy innaczej polecajmy Radnej obejrzenie tego filmu i czekamy z
      niecierpliwoscia na słowa PRZEPROSIN ZA SKOMPROMITOWANIE NASZEGO MIASTA TAKA
      WYPOWIEDZIĄ
      • krzysztofus Re: Film 16.04.06, 12:41
        A ty czym skompromitowałeś/aś Sulejówek? Głódziem, "Belwederkiem", czy radną -
        ławniko-złodziejką?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka