Dodaj do ulubionych

Gdzie się podział Krzyś?

17.05.06, 23:33
Czyżby sobie odpuścił? To raczej nie w jego stylu. Dziwne, a nawet bardzo
dziwne.Ktokolwiek widział...cokolwiek wie...?
Obserwuj wątek
    • betovenvp Re: Gdzie się podział Krzyś? 18.05.06, 02:57
      Może sobie nie odpuścił, bo to nie w jego stylu Babo Jago. Ale, na ile mi
      wiadomo odpuścił gazetę, (może ze strachu przed konsekwencjami), którą podobno
      przejęła Małgorzata Madziar. Dziwi mnie tylko, że red. naczelną pozostawił na
      pastwę losu? Bo, co by nie pisał i ktokolwiek miałby zastrzeżenia ona bedzie
      musiała odpowiadać za to. Czy to jest twoim zdaniem prawdziwy mężczyzna? Bo dla
      mnie to pospolity tchórz. A szczerze mówiąc, to on powiniem odpowiadać za swoje
      teksty, bo jakby nie było, był wydawcą. I to on zamieszczał paszkwile, za które
      prawdopodobnie p. Małgorzata nie ponosiła odpowiedzialności, o czym pisała na
      FS net, bo narzucał jej to. Te wątki zostały nie wiem przez kogo usuniętę.
      Pewnie przez niego, bo chciał zatrzeć jej ślady. Dziwię sie tylko, że moim
      zdaniem - tak mądra i zrównoważona kobieta, o czym świadczyły jej felietony -
      uwierzyła takiemu oszustowi. A odnośnie twojego pytania: kto, cokolwiek wie? To
      cały Mińsk huczy, że zakochał się w starszej „paniusi”, którą opisywał
      negatywnie jeszcze w styczniowych numerach „Bez znieczulenia”, czyli
      dosłownie , jak brzmi tytuł... A skąd ten nagły wybuch miłości do wroga nr 1?
      Chyba nie trzeba wyjaśniać... „Paniusia” jak ją określał w swoich artykułach
      łapie wszystkich panów na majatek, a potem puszcza ich z torbami... Zięć jej
      nie chciał, bo za stara, więc rozpoczęła z nim wojnę. A plebs, do czasu będzie
      tylko narzędziem, które lada dzien powróci do rodziny, niczym zbłąkany
      piesek... Chyba to rozswietliło sytuację , nie tylko tobie Babo Jago. Może Bogu
      Ducha winna p. redaktor naczelna cokolwiek podpowie? Chyba, że
      oboje „dorabiają „ się kasy w porozumieniu ze sobą, bo takie słuchy też mnie
      doszły. Ciekawe tylko, które z nich zbije większa fortunę i kiedy plebs znowu
      pojawi się w gazecie? A znając „zachcianki” i „kaprysy” pani doktor to taki
      typek szybko wyskoczy z jej porfela. No to poczekamy na odpowiedź pani
      redaktor: czy przyjemnie jej taraz, kiedy wszyscy ostrzegali? No chyba, że poza
      pracą nic więcej ich nie łączyło i szczerze mówiąc nie wierzę w to. Jest zbyt
      atrakcyjna, by zyskać wzgledy brzuchatego, łysego i bezzębnego ciapciaka.
      Owszem, on nadaje się tylko dla przestarzałej „paniusi”, bo pani Małgorzta w
      całej swej krasie nadaje się do Żurnala, zaś „paniusia” – jedynie na zwałkę. I
      to, jak zapłaci z nią. Czekam tylko na atak plebsa w wykonaniu naczelnej i w
      nowym wdaniu. Oczywiście, jeżeli pojawi się na rynku, bo na razie jakoś dziwnie
      cichutko...
      • krzysztofus [...] 18.05.06, 19:33
        Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
      • krzysztofus Re: Gdzie się podział Krzyś? 19.05.06, 00:05
        betovenvp napisała:

Bo dla
        mnie to pospolity tchórz. ..Dziwię sie tylko, że moim
        > zdaniem - tak mądra i zrównoważona kobieta, o czym świadczyły jej felietony -
        > uwierzyła takiemu oszustowi. A odnośnie twojego pytania: kto, cokolwiek wie?
        No to poczekamy na odpowiedź pani
        > redaktor: czy przyjemnie jej taraz, kiedy wszyscy ostrzegali? No chyba, że
        poza
        >
        > pracą nic więcej ich nie łączyło i szczerze mówiąc nie wierzę w to. Jest zbyt
        > atrakcyjna, by zyskać wzgledy brzuchatego, łysego i bezzębnego ciapciaka.
        > Owszem, on nadaje się tylko dla przestarzałej „paniusi”, bo pani M
        > ałgorzta w
        > całej swej krasie nadaje się do Żurnala, zaś „paniusia” – jed
        > ynie na zwałkę. I
        > to, jak zapłaci z nią. Czekam tylko na atak plebsa w wykonaniu naczelnej i w
        > nowym wdaniu. Oczywiście, jeżeli pojawi się na rynku, bo na razie jakoś
        dziwnie
        >
        > cichutko...
        Żenujące tchnienie jana zbigniewa piątkowskiego - supertchórza mińskiego, nawet
        nie zamierzam komentować, a skąd taka "miłość" do Małgorzaty? W jednym się z
        nim zgadzam, na pewno mu nie odpuszczę!
        • betovenvp Re: Tchnienie 19.05.06, 08:45
          Żenujące tchnienie jana zbigniewa piątkowskiego - supertchórza mińskiego, nawet
          nie zamierzam komentować, a skąd taka "miłość" do Małgorzaty? W jednym się z
          nim zgadzam, na pewno mu nie odpuszczę!

Czego nie odpuścisz? Miłości do p. Małgorzaty? Jest obiektem westchnień
          wszystkich więc nie zabronisz tego nikomu. To, że "wpuściła cię w maliny"
          świadczy o jej wyskokim ilorazie inteligencji. Takich kobiet jest jak na
          lekarstwo. Nie bądź zazdrosny "śmoczku", bo zaczną i o tobie śpiewać jak o
          twojej byłej, słodziutkiej naczelnej.
      • hals_ownik Stęsknieni? 19.05.06, 00:38
        A coście się tak nagle uaktywnili, jak tylko Plebs przycichł?
        Stęskniliście się niewymownie?
        Widać ploty - to najważniejszy temat! A sami dokopywaliście Plebsowi, że
        plotkuje, jak baba. Widać to zaraźliwe...
        • krzysztofus Re: Stęsknieni? 19.05.06, 06:50
          hals_ownik napisał:

> Widać ploty - to najważniejszy temat! A sami dokopywaliście Plebsowi, że
          > plotkuje, jak baba. Widać to zaraźliwe...
          Nie oni się ode mnie - Plebsa - zarazili, tylko ja od nich, ale baba jaga i jzp
          występujacy pod kilkoma nickami to jedno... wiadomo co... Ty, niebieski, ty
          wiesz, co ja ci chcę powiedzieć - jak w słynnym kawale o papudze
    • obserwator.2236 Re: Gdzie się podział Krzyś? 18.05.06, 08:03
      Tyle ciekawych rzeczy dzieje się wokół, a wy koncentrujecie się tylko na jednej
      osobie. Dajcie sobie na zatrzymanie. Życie jest takie krótkie i nie warto
      poświęcać go na coś, co jest mało znaczące. A zwłaszcza na poszukiwanie
      zaginionych Od tego są specjalne służby. No chyba że lubicie zabawę w
      detektywa...
    • zkpl Re: Gdzie się podział Krzyś? 18.05.06, 18:42
      babajaga22 napisała:

> Czyżby sobie odpuścił? To raczej nie w jego stylu. Dziwne, a nawet bardzo
      > dziwne.Ktokolwiek widział...cokolwiek wie...U 'Lepperów' w Samoobronie coś
      może wiedzą? Mam tylko nadzieję ze Pan Krzyś w Sulejówku akurat nie wystartuje.
    • betovenvp Re: Gdzie się podział Krzyś? 19.05.06, 09:49
      babajaga22 napisała:

> Czyżby sobie odpuścił? To raczej nie w jego stylu. Dziwne, a nawet bardzo
      > dziwne.Ktokolwiek widział...cokolwiek wie...?

Ostatnio Babo Jago, jako żonaty kawaler mył grobowiec dziadka "paniusi" w
      Zakopanem. "Pan mecenas" musiał ładnie wyglądać ze ściereczką w ręku...
      • babajaga22 Re: Gdzie się podział Krzyś? 19.05.06, 23:25
        Ma widać, chłopisko, pociąg do góralek i grobownictwa, ale dobrze, że się
        odnalazł cały i zdrowy. A skąd ty betowenie o tym wszystkim wiesz, masz
        jakiegoś szpiega, czy co? Co się tyczy ściereczki, to chyba wiesz, że ja jestem
        również gospodynią domową i możesz oberwać "bez łeb" tak, że ci się betowenie
        niejaka Eliza przypomni razem z fortepianem.
        • betovenvp Re: Gdzie się podział Krzyś? 20.05.06, 18:30
          Wiem że mogę oberwać przez łeb od ciebie Babo Jago, ale za to że tak mnie się
          pomerdało wszystko. Bo ten grób mył w Warszawie nie w Zakopcu. Szpicli nie mam
          i sam go nie śledzę, bo nie mam na to czasu. "Paniusia" wszystkim znajomym i
          pacjentom w Mińsku rozpowidała jaki to "mecenas" pracowity... Szkoda że
          wcześniej taki nie był. Widać że "paniusioa" prowadza go na smyczy i załozyła
          mu kaganiec na pysk a może i kolcztkę, bo on przedstawia ją wszędzie jako "
          moja pani". Czyli pełnio role pieska...Ciekawe jakiej rasy? Szydełkuj już może
          kaftanik dla niego, bo zima zapowiadza się sroga.
          • betovenvp Re: Gdzie się podział Krzyś? 20.05.06, 18:33
            A pociąg to on ma nie tylko do góralek...Do górali też i nie tylko.
            • obserwator.2236 Re: Gdzie się podział Krzyś? 21.05.06, 14:20
              Zrobiłeś się ostatnio bardzo aktywny betovenie... Może napisz coś o sobie, albo
              załóż tutaj jakiś kącik poezji? Będzie bardziej poczytny, aniżeli "zbiór
              plotek" z całego powiatu.
              • jzp5 sprostowanie 22.05.06, 07:18

Los tego pupupilka PANi psychiatry nic mnie nie obchodzi
                I proszę mnie nie utozsamiac z zadnym nickiem na tym forum

J. Zbigniew Piątowski
                Co słychać? - TERAZ TO SIĘ CZYTA
                • krzysztofus Re: sprostowanie 22.05.06, 10:13
                  jzp5 napisał:

>
                  > Los tego pupupilka PANi psychiatry nic mnie nie obchodzi
                  > I proszę mnie nie utozsamiac z zadnym nickiem na tym forum
                  >
                  > J. Zbigniew Piątowski
                  > Co słychać? - TERAZ TO SIĘ CZYTA
                  Nie kłam wredny tchórzu, bo te brednie pod róźnymi postaciami to ty łajdusie z
                  pociągiem do pewnego mińskiego pedofila, który finansuje tę twoją szmatę
                  • krzysztofus Re: sprostowanie 22.05.06, 10:28
                    > jzp5 napisał:
                    >
                    > >
                    > > Los tego pupupilka PANi psychiatry nic mnie nie obchodzi

> > J. Zbigniew Piątowski
                    > > Co słychać? - TERAZ TO SIĘ CZYTA

Nie znasz się na niczym "towarzyszu piątkowski", w tym na specjalizacjach
                    medycznych, osttanio wczesnie wstajesz więc może się douczysz, po za tym
                    wszystko ci się pozajączkowało, jak temu twojemu
                    zakopiańskiemu "guru"...posprzątaj lepiej grób swojej Ewuni bo go zaniedbujesz!
                    • krzysztofus Re: sprostowanie 23.05.06, 22:57
                      I na wszelki wypadek grobowiec rodzinny w pcimiu, pardon podradzyniu
          • antywarkoczyk [...] 25.05.06, 08:34
            • betovenvp [...] 25.05.06, 12:52
              • krzysztofus [...] 25.05.06, 20:27
                • betovenvp Re: sprostowanie 2 26.05.06, 08:48
                  Nie jestem znajdą i nie jestem redaktorem Piątkowskim. I tak jak on proszę o
                  nie łączenie mnie z nim. Nie mam nic do tego Pana. Nie przepadam za jego
                  twórczością, bo lokalną prasę czytuję rzadko, ale cenię go jako człowieka za
                  szlachetność plebsie. W przeciwieństwie do ciebie "antywarkoczyku", bo to
                  twoje "anty" bywa często zmienne. Pokazałes to w swojej szmatce w
                  przeciwieństwie do urodziwej redaktoreczki, która ma klasę! Czy ją jeszcze
                  pokaże? Może odpowiesz na to pytanie? A takiemu jak ty to i seanse w Zakopcu
                  nie pomogą. Ale próbuj. Chociaz wolałbym zobaczyć cię w kaftaniku Baby Jagi. Ja
                  tymczasem pogram sobie na fujarce, bo moje hobby to muzyka (nie myl z góralską)
                  • babajaga22 Re: sprostowanie 2 27.05.06, 17:50
                    Zaczynam: oczko w prawo, oczko w lewo ... Jaki rozmiar, czy ze ściągaczem, a
                    może w serek.? Czy z kapturkiem? A kolorek moherka? Czerwoniutki będzie chyba w
                    sam raz. Betovenpie, czy ty grywasz na fujarce również pieśni pożegnalne?
                    • krzysztofus Re: sprostowanie 2 28.05.06, 10:33
                      babajaga22 napisała:

> Zaczynam: oczko w prawo, oczko w lewo ... Jaki rozmiar, czy ze ściągaczem, a
                      > może w serek.? Czy z kapturkiem? A kolorek moherka? Czerwoniutki będzie chyba
                      w
                      >
                      > sam raz. Betovenpie, czy ty grywasz na fujarce również pieśni pożegnalne?
                      Weż przykład z jzp i zrób sobie dobrze Marysiu...
                    • betovenvp Re: sprostowanie 2 29.05.06, 08:37
                      babajaga22 napisała:

> Zaczynam: oczko w prawo, oczko w lewo ... Jaki rozmiar, czy ze ściągaczem, a
                      > może w serek.? Czy z kapturkiem? A kolorek moherka? Czerwoniutki będzie chyba
                      w
                      >
                      > sam raz. Betovenpie, czy ty grywasz na fujarce również pieśni pożegnalne?

Czerwoniutki Babo Jago będzie w sam raz. Przypomni czasy PRL-u. Kapturek tez
                      moze być, to przykryje łysinę. Ściągacze niepotrzebne, lapiej jakieś
                      naciągacze, jak ci się uda. Owszem grywam na fujarce pieśni pożegnalne, ale
                      najlepiej wychodza mi żałobne. Ale jak chcesz, to sie nauczę. Rzeknij tylko
                      która najbardziej odpowiednia, a zaraz zaczynam probę. A może ułożymy cos razem?
                      • krzysztofus Re: sprostowanie 2 31.05.06, 22:55
                        betovenvp napisała:

Betovenpie, czy ty grywasz na fujarce również pieśni pożegnalne?
                        >
                        > Czerwoniutki Babo Jago będzie w sam raz. Przypomni czasy PRL-u. Kapturek tez
                        > moze być, to przykryje łysinę. Ściągacze niepotrzebne, lapiej jakieś
                        > naciągacze, jak ci się uda. Owszem grywam na fujarce pieśni pożegnalne, ale
                        > najlepiej wychodza mi żałobne. Ale jak chcesz, to sie nauczę. Rzeknij tylko
                        > która najbardziej odpowiednia, a zaraz zaczynam probę. A może ułożymy cos
                        razem
                        > ?
                        Daj se siana Marycha...i jzp jesteście po prostu bardziej niż żałośni!
                        • babajaga22 Re: sprostowanie 2 01.06.06, 17:45
                          A dlaczego ty mi żałujesz, Plebsie, artystycznych kontaktów z Betovenvpem?/On
                          na fujarce, ja na miotle i może być całkiem udany duet pogrzebowy.Powinniśmy
                          wreszcie docenić, Plebsie, twoje wiekopomne wysiłki służące skłócaniu ,
                          opluwaniu bliżnich oraz wpuszczaniu w maliny burmistrza i przewodniczącą Rady,
                          co zaowocowało kilkoma procesami sądowymi. Tak czy owak twój patronat medialny
                          wyszedł im bokiem .I to bez znieczulenia. Nie zapomnij o 8 czerwca, godz. 14,
                          sala ? - kolejne spotkanie z radną Krystyną M.
                          • zkpl Re: sprostowanie 2 01.06.06, 20:44
                            babajaga22 napisała:

> A dlaczego ty mi żałujesz, Plebsie, artystycznych kontaktów z Betovenvpem?/On
                            > na fujarce, ja na miotle i może być całkiem udany duet pogrzebowy.Powinniśmy
                            > wreszcie docenić, Plebsie, twoje wiekopomne wysiłki służące skłócaniu ,
                            > opluwaniu bliżnich oraz wpuszczaniu w maliny burmistrza i przewodniczącą
                            Rady,
                            > co zaowocowało kilkoma procesami sądowymi. Tak czy owak twój patronat
                            medialny
                            > wyszedł im bokiem .I to bez znieczulenia. Nie zapomnij o 8 czerwca, godz. 14,
                            > sala ? - kolejne spotkanie z radną Krystyną M. To ta urocza Pani już
                            wyzdrowiała ? Po za tym Burmistrzowi to chyba napewno bokiem sprawa z Panią
                            Radną nie wyszła - człowiek wygrał już ostatecznie 2 procesy i Radna musi
                            spłacać z tego tytułu koszty. Na domiar złego zdrowie jej nie dopisuje a
                            odwlekaniem sprawy karnej "interesują" się media (na razie tylko lokalne).
                            • krzysztofus Re: "Chorowitka" 02.06.06, 02:16
                              zkpl napisała:

To ta urocza Pani już
                              > wyzdrowiała ? Po za tym Burmistrzowi to chyba napewno bokiem sprawa z Panią
                              > Radną nie wyszła - człowiek wygrał już ostatecznie 2 procesy i Radna musi
                              > spłacać z tego tytułu koszty. Na domiar złego zdrowie jej nie dopisuje a
                              > odwlekaniem sprawy karnej "interesują" się media (na razie tylko lokalne).
                              Jeszcze sporo zapłaci "krycha", bo to dopiero początek większej całości, na
                              miejscu Burmistrza po wygraniu 2 procesów wystąpiłbym jeszcze o odszkodowanie
                              za ciąganie po sądach, a przewodnicząca też sobie poradzi z panią ławnik. Spoko!
                          • krzysztofus Re: sprostowanie 2 02.06.06, 02:13
                            babajaga22 napisała:

Nie zapomnij o 8 czerwca, godz. 14,
                            > sala ? - kolejne spotkanie z radną Krystyną M.
                            Na razie moja "utrzymanka" położyła się ponoć do szpitala, bo nie chciała się
                            spotkać z innym sądem...A propos sądów, co robił jacek Z. w Dniu Dużego Dziecka
                            w Siedlcach, czyżby znowu Zenuś...
                            • babajaga22 Re: sprostowanie 2 16.06.06, 22:59
                              Ty też gdzieś musiałeś się położyć, bo z powodu ciężkiej niemocy nie dotarłeś
                              do sądu.Jedni mówią, że ległes na polu chwały samorządowej, inni, że na
                              wycieraczce.
                              • krzysztofus [...] 17.06.06, 09:34
                              • plebskrzysztof Re: sprostowanie 2 20.06.06, 23:43
                                ktoś tu jakieś wątki skasował, a zostawił magiel w wykonaniu Marysi R. Brawo
                                karp po raz kolejny!
                                • babajaga22 Re: sprostowanie 2 22.06.06, 22:09
                                  Jaki magiel w moim wykonaniu, panie Krzyś? Nie mam pojęcia, kto cię tak
                                  wymaglował /lub też z powodu jakiejś innej nagłej niemocy/, że nie byłes w
                                  stanie dotrzeć do sądu. Nieładnie. Kolejny termin rozprawy w podobnym stylu?
                                  • plebskrzysztof Re: sprostowanie 2 24.06.06, 09:35
                                    Wisi mi twoj sąd na jakikolwiek temat, kalasz grono absolwentów LO w Sulejówku
                                    plociaro...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka