Dodaj do ulubionych

Dyrektor domu kultury z Okuniewa

15.07.06, 11:03
....mieszkający w Sulejówku jezdził w piątek rowerkiem po Sulejówku w
czerwonej koszulce z napisem CCCP a na jego dumnie wypietej piersi widać było
z odległości nawet 50 metrów SIERP I MŁOT.Ciekawi mnie czy ten pan powiązany
z gazeta "Lokalna"propaguje ten nie istniejacy juz kraj z sympatii czy z
czystej GŁUPOTY.Jako dyrektor domu kultury powinien zachowac powagę a jesli
nie stac go na normalne ciuchy to może zrobimy zrzutę na t-shirty.Co innego
jesli takie koszulki zakłada się świadomie dla jaskarawego pokazania swoich
poglądów .Wtedy to taki pan powinien podac sie do dymisji .
Obserwuj wątek
    • zkpl Re Komuna rządzi? 15.07.06, 17:52
      smosar napisał:

> ....mieszkający w Sulejówku jezdził w piątek rowerkiem po Sulejówku w
      > czerwonej koszulce z napisem CCCP a na jego dumnie wypietej piersi widać było
      > z odległości nawet 50 metrów SIERP I MŁOT.Ciekawi mnie czy ten pan powiązany
      > z gazeta "Lokalna"propaguje ten nie istniejacy juz kraj z sympatii czy z
      > czystej GŁUPOTY.Jako dyrektor domu kultury powinien zachowac powagę a jesli
      > nie stac go na normalne ciuchy to może zrobimy zrzutę na t-shirty.Co innego
      > jesli takie koszulki zakłada się świadomie dla jaskarawego pokazania swoich
      > poglądów .Wtedy to taki pan powinien podac sie do dymisji .

Żartujesz chyba a gdzie by on znalazł nową posadę -chyba że w Sulejówku. Niech
      już lepiej taki modniś siedzi na garnuszku mieszkańców(podatników)Halinowa.

• maciong1 Nowy ojciec dyrektor 15.07.06, 21:17
        Widziałem/em go w sklepie .Hahahahahaha.Faktycznie paradował w takiej koszulce
        i wyglądało to niesmacznie.Jak sam smosar wspomniał ze związany jest z Lokalną
        (tam własnie wisziałem zdjęcie jego duzej buzki)także nie trzeba dalej
        komentowac tego faktu.A jesli mozna dodac to faktycznie jak nie umie się
        zachowac ten tatus dyrektor to niech zmieni robote.W takiej koszulinie mógłby
        stac tylko przy betoniarce na budowie.Czemu ojciec dyrektor?-bo ma małego
        brzdąca któremu jak widac bedzie takie durnoty wpajał od maleńkości.Skoro jest
        dyrektorem domu kultury powinien szanować Polaków i naszą historię a napis CCCP
        kojarzyc sie może dla wielu rodzin z cierpieniem ,łagrami ,bólem i KOMUNĄ.Wstyd
        ze ten człowiek ma sie za INTELIGENTA skoro brak mu najwyrazniej wrodzonej
        inteligencji a jest tylko ta wyuczona(tak jak Lepper mówił do Rokity)
        • babajaga22 Re: Nowy ojciec dyrektor 16.07.06, 20:41
          Młody jest to i głupoty się go trzymają, bądżcie trochę bardziej wyrozumiali.
          No dobrze, za tę ewidentną głupotę - pięć razy mietłą bez łeb. Za reanimowanie
          halinowskiej kultury i ciekawe pomysły - bdb. Natomiast władcom sulejówka i
          komisji kultury Rady Miasta, którzy sulejówecką kulturę mają w miejscu, gdzie
          kończą się plecy - sprzątanie generalne z użyciem miotły.
      • ika18 Re: Re Komuna rządzi? 18.07.06, 12:58
        Brawo młody człowieku! Ludzi ocenia sie nie po wyglądzie a po tym co czynią
        dobrego dla innych . Nazwanie zgredami poprzedników było strzałem w dziesiatkę
        choć ja sama jestem już w słusznym wieku. Nasi destrukcyjni radni nie nosza
        koszylek z napisem CCCP ale czy ich poczynania i mentalność nie noszą tego
        loga!? Poza tym uwazam, że duża część osób piszących na tym forum to
        sfrustrowani ludzie, ktorzy w życiu niczym szczególnym się nie wyróżnili a mają
        duże pretensje do życia a radni piszący na tym forum powiedziałabym, że wręcz
        prowadzili działalność sabotażową dla miasta.Noście listki figowe byle nie
        sfastyki ale róbcie coś pożytecznego.
    • kaktus_71 Re: Dyrektor domu kultury z Okuniewa 18.07.06, 11:01
      Bando zgredów! Ja też mam taką koszulkę i wiele innych! To raczej wyraz odwagi
      tego pana i poczucia humoru. Zobaczcie co on robi z kulturą, a nie jak sie
      ubiera. W zapyziałym Okuniewie zrobił kilkadziesiąd imprez kulturalnych, a w
      Sulejówku nie ma nic. Poza tym wielu młodych zdolnych ludzi ucieka z Sulejówka
      by realizować się w innych gminach, albo w Warszawie. Tam nik się ich nie
      czepia za wygląd, tylko docenia za to co robią. Polecam stronę z koszulkami
      www.masakra.pl
      • babajaga22 Re: Dyrektor domu kultury z Okuniewa 18.07.06, 18:30
        Szanowny Młodzieńcze,wydaje mi się, że uratowałam honor ZGREDOWNI chwaląc pana
        Piotra za jego osiągnięcia na polu okuniewskiej kultury. Masz
        rację,podkreślając, że wielu młodych i zdolnych ludzi ucieka stad, by rozwijać
        swe talenty i pracować dla dobra innych społeczności.Czyja to wina, wypadałoby
        zapytać.?Moim zdaniem nieudaczników na decydenckich stołkach w ratuszu, w tym
        radnych. Oni ponoszą winę za to, że w Sulejówku życie kulturalne dla masowej
        publiki nie istnieje. Któż więc takie niemoty co cztery lata wybiera i jeszcze
        sponsoruje im diety? A no właśnie. Jeśli chodzi o "wyraz odwagi tego pana", to
        chyba mylisz pojęcia. Ożywianie trupa komunizmu, o którym widocznie wiesz
        niewiele, świadczy nie o odwadze i poczuciu humoru, a o całkowitej ignorancji,
        o co ja tego młodego człowieka jednak nie posądzam.Chociaż wyciąganie na
        piedestał przez "Lokalną", w której środowisku się on obraca, przefarbowanych
        utrwalaczy władzy ludowej, może mieć swój wpływ.
        • zkpl Re: Dyrektor domu kultury z Okuniewa 18.07.06, 20:14
          babajaga22 napisała:

> Szanowny Młodzieńcze,wydaje mi się, że uratowałam honor ZGREDOWNI chwaląc
          pana
          > Piotra za jego osiągnięcia na polu okuniewskiej kultury. Masz
          > rację,podkreślając, że wielu młodych i zdolnych ludzi ucieka stad, by
          rozwijać
          > swe talenty i pracować dla dobra innych społeczności.Czyja to wina,
          wypadałoby
          > zapytać.?Moim zdaniem nieudaczników na decydenckich stołkach w ratuszu, w tym
          > radnych. Oni ponoszą winę za to, że w Sulejówku życie kulturalne dla masowej
          > publiki nie istnieje. Któż więc takie niemoty co cztery lata wybiera i
          jeszcze
          > sponsoruje im diety? A no właśnie. Jeśli chodzi o "wyraz odwagi tego pana",
          to
          > chyba mylisz pojęcia. Ożywianie trupa komunizmu, o którym widocznie wiesz
          > niewiele, świadczy nie o odwadze i poczuciu humoru, a o całkowitej
          ignorancji,
          > o co ja tego młodego człowieka jednak nie posądzam.Chociaż wyciąganie na
          > piedestał przez "Lokalną", w której środowisku się on obraca, przefarbowanych
          > utrwalaczy władzy ludowej, może mieć swój wpływ.

Kto wybiera niemoty ? Zdezorientowani mieszkańcy i ci którzy nie idą na wybory
          bo im wyszystko jedno. Tak żle z poziomem repreztowanym przez władzę w
          Sulejówku to chyba nigdy jeszcze nie było?. Siódemka ma pretensje do ósemki
          ósemką do burmistrza burmistrz ośemki (siódemki) i w kółko to samo i to samo.
          A zwykli ludzie nie mają gdzie usiaść spokojnie wypić kawy. Fakt radni w
          przeważajacej części się mocno skompromitowali ale czy np. prywatna wojna
          sądowa z radną M to jest dla kogoś jakieś "alibi" żeby nasze miasto się nie
          rozwijało.
          • plebskrzysztof Re: Dyrektor domu kultury z Okuniewa 19.07.06, 09:24
            radna M, to juz historia, jak ją wypuszczą ze szpitali to ma szansę na
            państwowy wikt w ZK
            • maciong1 wstydz sie 19.07.06, 15:02
              Jesli ktos uważa ze koszulka CCCP jest najwybitniejszym humorem to takiego
              komuszka powinno sie wywiezc na Białorus.Ile
              krzywd ,bólu ,cierpienia ,zła ,śmierci i podłości zafundowali nam ci komunisci
              z sierpem i młotem a teraz jakis kretyn mówi (pisze)ze to humor.Co ty człowieku
              wiesz o zyciu ?Mówicie o kulturze w Halinowie-a co to za kultura?Spotka sie
              kilku miłosników jakis ksiązek i nic nie ma dalej z tego oprócz tego ,że
              sam "ojciec dyrektor"z tego skorzysta .Potem szczyci sie taki co on to nie
              zrobił(ale za państwowe pieniądze)i fotki pstrykają do Lokalnej.Co w tym
              Okuniewie jest?No powiedzcie mi ,co?Gdyby nie lokalna to by nikt nie wiedział
              ze taki dom"kultury"(cccp) według Piotra Siły wogóle istnieje.Pytanie komu daje
              to utrzymanie-komu zadowolenie-komu daje satysfakcje?Odpowiedz jest prosta-
              tylko dyrektorek korzysta na tym bo wiecej tam(oprócz lokalnej)nikogo nie ma.
              Akoszulka taka faktycznie pasuje tylko do mieszania betonu i noszenia cegieł na
              budowie
              • plebskrzysztof Re: wstydz sie 20.07.06, 04:35
                Czyli pasuje ona (ta koszulka) tłuściutkiemu i zadowolonemu z siebie
                Piotrusiowi, tym bardziej, że podobny on jest do innego Piotrusia rodem z
                Sulejówka, który "rzeźbi" na łamach "Trybuny", a mamusia - drobna złodziejka
                • antywarkoczyk Re: wstydz sie 23.07.06, 09:35
                  To wszyscy na osiedlu wojskowym wiedzą...
                • skutiw77 Re: wstydz sie 16.08.06, 23:48
                  Lepiej, że nosi koszulkę z sierpem i młotem, niż gdyby miał grać w antysemickich
                  spotach neofaszysty Leszka Bubla, jak nasz Plebs.
    • wielki_sulejman Re: Dyrektor domu kultury z Okuniewa 15.08.06, 23:28
      Na nich juz brak słow.To kompletna nieodpowiedzialnośc ze strony zdawałoby sie
      dorosłego człowieka ale cóz w jakim towarzystwie sie przebywa takim sie tez
      człowiek staje
      • wyroi Re: Dyrektor domu kultury z Okuniewa 28.08.06, 19:07
        Do Kaktus 71
        Napisałeś: "Bando zgredów! Ja też mam taką koszulkę i wiele innych! To raczej
        wyraz odwagi tego pana i poczucia humoru." Wyraz odwagi? Przepraszam, ale
        puknij się w głowę. Przez prawie 50 lat ludzie byli gnębieni przez system,
        który symbolizują te przedmioty. Morderstwa, zsyłki, inwigilacja, kłamstwa,
        walka z Kościołem itd. Podejrzewam, że nie jest śmieszne, a tym bardziej
        odważne paradować tak ubranym i mijać starszych ludzi, których bliscy być może
        ginęli w Katyniu czy na Syberii. Swastyka według Ciebie to też dobry żart?
        Znam Piotrka Siłę. Robi dużo dobrego. Naprawdę. Ale co akurat było głupie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka