Dodaj do ulubionych

Objawienie???

20.08.06, 20:11
Myślałem że ktoś nowy ze zdrowym podejściem do życia pojawił się na forum i
coś ciekawego napisze a tu widzę że jakiś przyg... nowy nick sobie zafundował
i wyciąga trupy z szafy :( Tylko po co ???
Obserwuj wątek
    • plebskrzysztof Re: Objawienie??? 20.08.06, 20:29
      Sam jesteś "trupem" wyborczym - zabrakło ci jednego głosu...
      • slav999 Re: Objawienie??? 20.08.06, 21:58
        Plebsie z Plebsowa masz jakis problem???
        • posik Re: Objawienie??? 22.08.06, 21:00
          Uderz w stół a nożyce... ;)
          Gdy startowałem w wyborach to zawsze wygrywałem, ale nigdy nie startowałem w
          żadnych wyborach w Sulejówku. Poptaszkowało ci się "tropicielu" od siedmiu
          boleści.
      • solty5 Re: Objawienie??? 23.08.06, 12:12
        A ty znowu tutaj,doradco prawniczy. Chyba masz za dużo wolnego czasu - zamiast
        doradzać, łazisz po necie. A tabliczkę w punkcie doradztwa masz dalej
        niewydarzoną. Antyreklama po prostu jak samo nazwisko zresztą.
        • solty5 Re: Objawienie??? 23.08.06, 12:13
          solty5 napisał:

> A ty znowu tutaj,doradco prawniczy. Chyba masz za dużo wolnego czasu - zamiast
          > doradzać, łazisz po necie. A tabliczkę w punkcie doradztwa masz dalej
          > niewydarzoną. Antyreklama po prostu jak samo nazwisko zresztą.
          to do plebsnaciąga(cza)
          • plebskrzysztof Re: Objawienie??? 23.08.06, 20:27
            solty5 napisał:
            to do plebsnaciąga(cza). Naciągnąłem ciebie synku na cokolwiek?
            • solty5 Re: Objawienie??? 27.08.06, 18:48
              prawdę naciągasz, dinozaurze dziennikarstwa. Że też w tym "Przeglądzie.." cie
              nie zatrzymali.. taki talent. No i ludzikow malutkich naciagasz tymi swoimi
              usługami prawniczymi(?). Co jeszcze chcesz wiedzieć ?
        • plebskrzysztof Re: Ja się nie martwię... 23.08.06, 20:26
          Ja się nie martwię ani o kolor tabliczki ani o nazwisko. Może ci przetłumaczyć
          na niemiecki: Hatcug...
          • jasiek244 Ja bym radził 25.08.06, 01:19
            Wszyscy Maciagnieni łączcie się!!!
            Już nasza kochana Margerita Węgierka będzie umiała
            to wszystko o-PiS-ać, oooo taaaak!! Jak doj'''bie to zrobi się m(aciąg)utko
            Jak ja was lubię - o, wielcy REDAKTORZY
            Jasiek - i proszę nie mylić z jzp - na BOga

Tu wybory idą, a ty kaemie do SB i AJT nie idziesz, CM nie opluwasz, jzp nie
            wyzywasz z margaret sie nie (...)
            Ależ wstyd----
            • plebskrzysztof Re: Ja bym radził 29.08.06, 09:15
              Niech się "Margaret Węgierka" skupi lepiej na swoich sprawach, bo może się jej
              zrobiĆ ciepło na kilka dobrych laT...
              • kura31 Re: Ja bym radził 29.08.06, 22:29
                Plebsie, skoro udzielasz porad prawnych, to mi doradż co ja mam biedna
                zrobić.Skupiam się i skupiam na swoich sprawach, a jajka i tak mam w przeciągu,
                bo w kurniku same dziury. Jak tu zrobić sobie to ciepło na kilka dobrych lat?
                Liczę na 10% bonifikatę. Czy masz już zatrudnioną sekretarkę, bo jeśli masz
                vacat, to ja bardzo chętnie obejmę to zaszczytne stanowisko.Mam duże wymagania
                finansowe, ale dla ciebie, Mecenasie, taki drobiazg nie ma przecież żadnego
                znaczenia.
                • plebskrzysztof Re: Ja bym radził 30.08.06, 08:15
                  kura31 napisała:

Czy masz już zatrudnioną sekretarkę, bo jeśli masz
                  > vacat, to ja bardzo chętnie obejmę to zaszczytne stanowisko.Mam duże
                  wymagania
                  > finansowe, ale dla ciebie, Mecenasie, taki drobiazg nie ma przecież żadnego
                  > znaczenia.
                  Obawiam sie, że na sekretarkę Kuro się nie nadajesz, a wymagania można mieć
                  wówczas, gdy sie sobą cokolwiek reprezentuje...Po pierwsze nie jestem żadnym
                  mecenasem (mecenasami jako "prawniczymi prostytutkami" się generalnie brzydzę)
                  tylko doradcą prawnym z przeszlo 15 letni stażem jako "praktykujący" prawnik i
                  mam w tej chwili 3 kancelarie: w Warszawie (Bemowo), Mińsku Mazowieckim i w
                  Sulejówku, a niebawem rusza czwarta w Halinowie.Na pewno nie jestem ochronką
                  dla nieudaczników życiowych, więc sobie poradzić musisz sama
                  • jurekleona Re: Ja bym radził 30.08.06, 21:20
                    zapisz się do wiadomej jedynie słusznej partii, moja żona szuka wsparcia w
                    Mińsku, więc każda duszyczka się przyda...
                    • chris05 Re: Ja bym radził 30.08.06, 21:25
                      ona już na wstecznym , ale się jej coś jeszcze wydaje...Mąż opatrznościowy
                      właśnie umieścił swojego synalka w ZK. Podobno "czlen mafii"...
                      • nikita.211 Re: Ja bym radził 30.08.06, 21:32
                        Nie on jeden ma utytułowanego papcia...
                  • kura31 Re: Ja bym radził 31.08.06, 12:50
                    Plebsie, nie znasz się na kurach, jestem zawiedziona twoim nieuctwem !A już
                    chciałam zaproponować ci wynajęcie parteru w swoim apartamentowcu na kokolejną
                    kancelarię, tym bardziej, że nie jesteś "prostytutką".Lokal wprawdzie wymaga
                    kapitalnego remontu /zagrożenie dla jaj!/, ale za to czynsz byłby
                    symboliczny.Przemyślałam jednak sprawę i doszłam do wniosku, że możesz być
                    niewypłacalny, no i nie masz mecenasa przed nazwiskiem. Za duże ryzyko.Idę
                    wysiadywać.Przed zimą może się jeszcze coś wykluje.Oby nie papuga!
                    • kura31 Re: Ja bym radził 31.08.06, 13:00
                      Zapomniałam cię zapytać, czy tych trzech panów powyżej, to są może twoi klienci?
                      Są jacyś dziwni.Plebs, uważaj, bo to chyba konkurencja depcze ci po piętach.
                      • jurekleona Re: Z tego, co wiem 01.09.06, 01:31
                        kura31 napisała:

> Zapomniałam cię zapytać, czy tych trzech panów powyżej, to są może twoi
                        klienci
                        > ?
                        > Są jacyś dziwni.Plebs, uważaj, bo to chyba konkurencja depcze ci po piętach.
                        Z tego co wiem, to Plebs p... konkurencję...
                        • plebskrzysztof Re: Z tego, co wiem 01.09.06, 01:42
                          > kura31 napisała:
                          >Plebs, uważaj, bo to chyba konkurencja depcze ci po pięt
                          > ach.
                          Broń mnie Boże od przyjaciół, bo z wrogami sobie sam poradzę...
                        • solty5 Re: Z tego, co wiem 01.09.06, 22:50
                          jurekleona napisał:

> kura31 napisała:
                          >
                          > > Zapomniałam cię zapytać, czy tych trzech panów powyżej, to są może twoi
                          > klienci
                          > > ?
                          > > Są jacyś dziwni.Plebs, uważaj, bo to chyba konkurencja depcze ci po pięt
                          > ach.
                          > Z tego co wiem, to Plebs p... konkurencję...

to do plebs-naciąga-cza: ty sam ze sobą musisz pisać? I wymyślać coraz to
                          nowsze pseudo?
                    • jurekleona Re: Papugę masz pewną... 01.09.06, 01:30
                      ... z takich samorządowych jajeczek
                      • plebskrzysztof Re: Papugę masz pewną... 01.09.06, 07:42
                        mini...
                        • solty5 Re: Papugę masz pewną... 03.09.06, 21:54
                          a co ty plebs-naciągu, za szczupanie drobiu się wziąłeś? aleś ty wszechstrony,
                          jak kobieta pracująca...
                          • plebskrzysztof Re: Papugę masz pewną... 04.09.06, 23:37
                            kup sobie mikroskop...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka