posik 20.08.06, 20:11 Myślałem że ktoś nowy ze zdrowym podejściem do życia pojawił się na forum i coś ciekawego napisze a tu widzę że jakiś przyg... nowy nick sobie zafundował i wyciąga trupy z szafy :( Tylko po co ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plebskrzysztof Re: Objawienie??? 20.08.06, 20:29 Sam jesteś "trupem" wyborczym - zabrakło ci jednego głosu... Odpowiedz Link
posik Re: Objawienie??? 22.08.06, 21:00 Uderz w stół a nożyce... ;) Gdy startowałem w wyborach to zawsze wygrywałem, ale nigdy nie startowałem w żadnych wyborach w Sulejówku. Poptaszkowało ci się "tropicielu" od siedmiu boleści. Odpowiedz Link
solty5 Re: Objawienie??? 23.08.06, 12:12 A ty znowu tutaj,doradco prawniczy. Chyba masz za dużo wolnego czasu - zamiast doradzać, łazisz po necie. A tabliczkę w punkcie doradztwa masz dalej niewydarzoną. Antyreklama po prostu jak samo nazwisko zresztą. Odpowiedz Link
solty5 Re: Objawienie??? 23.08.06, 12:13 solty5 napisał: > A ty znowu tutaj,doradco prawniczy. Chyba masz za dużo wolnego czasu - zamiast > doradzać, łazisz po necie. A tabliczkę w punkcie doradztwa masz dalej > niewydarzoną. Antyreklama po prostu jak samo nazwisko zresztą. to do plebsnaciąga(cza) Odpowiedz Link
plebskrzysztof Re: Objawienie??? 23.08.06, 20:27 solty5 napisał: to do plebsnaciąga(cza). Naciągnąłem ciebie synku na cokolwiek? Odpowiedz Link
solty5 Re: Objawienie??? 27.08.06, 18:48 prawdę naciągasz, dinozaurze dziennikarstwa. Że też w tym "Przeglądzie.." cie nie zatrzymali.. taki talent. No i ludzikow malutkich naciagasz tymi swoimi usługami prawniczymi(?). Co jeszcze chcesz wiedzieć ? Odpowiedz Link
plebskrzysztof Re: Ja się nie martwię... 23.08.06, 20:26 Ja się nie martwię ani o kolor tabliczki ani o nazwisko. Może ci przetłumaczyć na niemiecki: Hatcug... Odpowiedz Link
jasiek244 Ja bym radził 25.08.06, 01:19 Wszyscy Maciagnieni łączcie się!!! Już nasza kochana Margerita Węgierka będzie umiała to wszystko o-PiS-ać, oooo taaaak!! Jak doj'''bie to zrobi się m(aciąg)utko Jak ja was lubię - o, wielcy REDAKTORZY Jasiek - i proszę nie mylić z jzp - na BOga Tu wybory idą, a ty kaemie do SB i AJT nie idziesz, CM nie opluwasz, jzp nie wyzywasz z margaret sie nie (...) Ależ wstyd---- Odpowiedz Link
plebskrzysztof Re: Ja bym radził 29.08.06, 09:15 Niech się "Margaret Węgierka" skupi lepiej na swoich sprawach, bo może się jej zrobiĆ ciepło na kilka dobrych laT... Odpowiedz Link
kura31 Re: Ja bym radził 29.08.06, 22:29 Plebsie, skoro udzielasz porad prawnych, to mi doradż co ja mam biedna zrobić.Skupiam się i skupiam na swoich sprawach, a jajka i tak mam w przeciągu, bo w kurniku same dziury. Jak tu zrobić sobie to ciepło na kilka dobrych lat? Liczę na 10% bonifikatę. Czy masz już zatrudnioną sekretarkę, bo jeśli masz vacat, to ja bardzo chętnie obejmę to zaszczytne stanowisko.Mam duże wymagania finansowe, ale dla ciebie, Mecenasie, taki drobiazg nie ma przecież żadnego znaczenia. Odpowiedz Link
plebskrzysztof Re: Ja bym radził 30.08.06, 08:15 kura31 napisała: Czy masz już zatrudnioną sekretarkę, bo jeśli masz > vacat, to ja bardzo chętnie obejmę to zaszczytne stanowisko.Mam duże wymagania > finansowe, ale dla ciebie, Mecenasie, taki drobiazg nie ma przecież żadnego > znaczenia. Obawiam sie, że na sekretarkę Kuro się nie nadajesz, a wymagania można mieć wówczas, gdy sie sobą cokolwiek reprezentuje...Po pierwsze nie jestem żadnym mecenasem (mecenasami jako "prawniczymi prostytutkami" się generalnie brzydzę) tylko doradcą prawnym z przeszlo 15 letni stażem jako "praktykujący" prawnik i mam w tej chwili 3 kancelarie: w Warszawie (Bemowo), Mińsku Mazowieckim i w Sulejówku, a niebawem rusza czwarta w Halinowie.Na pewno nie jestem ochronką dla nieudaczników życiowych, więc sobie poradzić musisz sama Odpowiedz Link
jurekleona Re: Ja bym radził 30.08.06, 21:20 zapisz się do wiadomej jedynie słusznej partii, moja żona szuka wsparcia w Mińsku, więc każda duszyczka się przyda... Odpowiedz Link
chris05 Re: Ja bym radził 30.08.06, 21:25 ona już na wstecznym , ale się jej coś jeszcze wydaje...Mąż opatrznościowy właśnie umieścił swojego synalka w ZK. Podobno "czlen mafii"... Odpowiedz Link
kura31 Re: Ja bym radził 31.08.06, 12:50 Plebsie, nie znasz się na kurach, jestem zawiedziona twoim nieuctwem !A już chciałam zaproponować ci wynajęcie parteru w swoim apartamentowcu na kokolejną kancelarię, tym bardziej, że nie jesteś "prostytutką".Lokal wprawdzie wymaga kapitalnego remontu /zagrożenie dla jaj!/, ale za to czynsz byłby symboliczny.Przemyślałam jednak sprawę i doszłam do wniosku, że możesz być niewypłacalny, no i nie masz mecenasa przed nazwiskiem. Za duże ryzyko.Idę wysiadywać.Przed zimą może się jeszcze coś wykluje.Oby nie papuga! Odpowiedz Link
kura31 Re: Ja bym radził 31.08.06, 13:00 Zapomniałam cię zapytać, czy tych trzech panów powyżej, to są może twoi klienci? Są jacyś dziwni.Plebs, uważaj, bo to chyba konkurencja depcze ci po piętach. Odpowiedz Link
jurekleona Re: Z tego, co wiem 01.09.06, 01:31 kura31 napisała: > Zapomniałam cię zapytać, czy tych trzech panów powyżej, to są może twoi klienci > ? > Są jacyś dziwni.Plebs, uważaj, bo to chyba konkurencja depcze ci po piętach. Z tego co wiem, to Plebs p... konkurencję... Odpowiedz Link
plebskrzysztof Re: Z tego, co wiem 01.09.06, 01:42 > kura31 napisała: >Plebs, uważaj, bo to chyba konkurencja depcze ci po pięt > ach. Broń mnie Boże od przyjaciół, bo z wrogami sobie sam poradzę... Odpowiedz Link
solty5 Re: Z tego, co wiem 01.09.06, 22:50 jurekleona napisał: > kura31 napisała: > > > Zapomniałam cię zapytać, czy tych trzech panów powyżej, to są może twoi > klienci > > ? > > Są jacyś dziwni.Plebs, uważaj, bo to chyba konkurencja depcze ci po pięt > ach. > Z tego co wiem, to Plebs p... konkurencję... to do plebs-naciąga-cza: ty sam ze sobą musisz pisać? I wymyślać coraz to nowsze pseudo? Odpowiedz Link
jurekleona Re: Papugę masz pewną... 01.09.06, 01:30 ... z takich samorządowych jajeczek Odpowiedz Link
solty5 Re: Papugę masz pewną... 03.09.06, 21:54 a co ty plebs-naciągu, za szczupanie drobiu się wziąłeś? aleś ty wszechstrony, jak kobieta pracująca... Odpowiedz Link