betapaw 28.09.06, 18:58 Witam wszytkich, czy znacie firmę w MM która dowozi pizzę do domku, oczywiście musi być dobra, polećcie coś, jutro mam imieniny męża i chcę zrobić kolację przy świecach winku i....., podajcie jakieś bliższe namiary proszę :)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kami_la Re: dobra pizza z dowozem !!!! 28.09.06, 19:34 Iguana - wszystkie pizze pyszne - tel. 758-91-34 Ekler - też wszystkie w miarę dobre - tel. 758-38-25 Nie polecam natomiast pizzy z avanti - 758-01-70 Odpowiedz Link
eire81 GDZIE JEST EKLER? 29.09.06, 15:03 Napiszcie, chce tam dzis iśc po pracy.... proszę Odpowiedz Link
lapwing123 Re: GDZIE JEST EKLER? 29.09.06, 15:53 eire81 napisała: > Napiszcie, chce tam dzis iśc po pracy.... proszę Ekler jest na ul. 1PLM,na skrzyżowaniu z Siennicką. To jest pizzeria połączona z cukiernią. Odpowiedz Link
lapwing123 Re: dobra pizza z dowozem !!!! 28.09.06, 21:40 zależy jaką pizzę lubisz, jakie ciasto, bo mi najbardziej smakuje np.w eklerze, w miarę grube ciasto, natomiast w iguanie jest bardzo cienkie.( namiary podała osoba wypowiadająca się przede mną). Dobra pizza jest też w Presto na Serbinowie, ale tam nie ma dostawy do domu. Odpowiedz Link
betapaw Re: dobra pizza z dowozem !!!! 28.09.06, 22:02 dzięki serdeczne za namiary, już kiedyś czytałam na forum o eklerze, ale nie bylam pewna co do jakości. A jaką konkretnie polecilibyście, ofzywiście z mięsem dla mojego męzusia, bo ja to serową. Odpowiedz Link
kami_la Re: dobra pizza z dowozem !!!! 28.09.06, 22:10 4 pory roku - pizza w Iguanie - duża, 8 kawałków, 4 rodzaje. Znajdziecie coś dla sibie na pewno. Odpowiedz Link
lapwing123 Re: dobra pizza z dowozem !!!! 29.09.06, 15:51 jeśli w eklerze to grecka:)moja ulubiona.Dobra jest tez meksykańska. Odpowiedz Link
nie.my Re: dobra pizza z dowozem !!!! 29.09.06, 20:36 lapwing123 napisała: > jeśli w eklerze to grecka:)moja ulubiona. -->Tak tylko grecka!!! Dobra jest tez meksykańska. -->Nie prawda, tylko grecka jest dobra!!! Pozdrawiam NieMy Odpowiedz Link
nie.my Re: dobra pizza z dowozem !!!! 29.09.06, 08:37 betapaw napisała: jutro mam imieniny męża i chcę zrobić kolację prz > y świecach winku i....., podajcie jakieś bliższe namiary proszę :)) -->Nie wpadłbym na pomysł aby dopełnieniem kolacji przy świecach i winie była zamawiana tel. pizza ;-). !Bez urazy! ale to totalna profanacja. Weź się w garść i podaj deskę serów z winogronami albo sałatkę z vinegretem. Pozdrawiam NieMy Odpowiedz Link
gixera Re: dobra pizza z dowozem !!!! 29.09.06, 12:05 tradycyjna polska kolacja, deska serow, pizza przynajmniej mozna sie najesc. Odpowiedz Link
betapaw Re: dobra pizza z dowozem !!!! 02.10.06, 09:37 No widzisz NieMy, deski serów i sałatki mam na codzień w domu, tak wyglądają u mnie obiadki, zapewniam że typowe polskie, a pizza- cóż ze wzg na dbanie o swoją linię i dobre odżywianie, nie chodzimy po pizzeriach, tlatego też pizza to dla nas od święta. Ty pewnie wcinasz je codziennie, nie wiem czy dobrze, no ale pewnie tak lubisz :)) Odpowiedz Link
nie.my Re: dobra pizza z dowozem !!!! 02.10.06, 10:46 betapaw napisała: > No widzisz NieMy, deski serów i sałatki mam na codzień w domu, tak wyglądają u > mnie obiadki, zapewniam że typowe polskie, a pizza- cóż ze wzg na dbanie o swoj > ą > linię i dobre odżywianie, nie chodzimy po pizzeriach, tlatego też pizza to dla > nas od święta. -->Napisałem tylko, że kolacja z winem i pizza na tel. to profanacja ale skoro to dla was święto to OK. Polecam jakieś czerwone niezbyt taniczne, niestety w MM ciężko coś dostać, w Panta Hurt było kiedyś świetne Lamura Nero d'Avola Rosso więcej tu -> tiny.pl/7b5k Ty pewnie wcinasz je codziennie, nie wiem czy dobrze, no ale > pewnie tak lubisz :)) -->Nie i nie wiem skąd takie przypuszczenia ;-) Pozdrawiam NieMy Odpowiedz Link
krzy-sztof1 Re: dobra pizza z dowozem !!!! 03.10.15, 23:03 Z pewnością nie polecę Pizzy na Klonowej. Uboga w składniki i oszukany, strasznie długi czas oczekiwania. Na domiar wszystkiego brak w dostawie obiecanej darmowej pepsi. My jesteśmy zdegustowani. W tym samym czasie dostalibyśmy naszą ulubioną pizzę z Biesiadowa. Jednak pani w Biesiadowie podała uczciwie prawdziwy czas oczekiwania, a my głodni zamówiliśmy z Klonowej gdzie pracownica perfidnie wprowadziła nas w błąd.. reasumując krócej czekalibyśmy w Biesiadowie i dostalibyśmy chociaż CIEPŁĄ i smaczną pizzę. Nie polecam Klonowej Odpowiedz Link
aleksanderem Re: dobra pizza z dowozem !!!! 04.04.18, 11:33 łoooo, jak Ty Misiu Pysiu w Biesiadowie zamawiasz to ja przepraszam. Chciałem polecić Klonową a tu proszę przeczytałem i się zastanawiam czy my z tej samej pizzerii zamawialiśmy. Dla mnie Klonowa super, wielokrotnie zamawialiśmy jak był jakiś problem właścicielka osobiście załatwiała sprawy zawsze z uśmiechem. 5 / 5 Polecam pizzę na klonowej Odpowiedz Link