mmpio 11.11.06, 12:54 Wiem że w MM jest ich kilka, kilka już odwiedziłem ale nie chciałbym pominąć żadnej, więc za wszelkie kontakty, zwłasza te do stron www lub e-mail, ale nie tylko byłbym wdzięczny:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emeelka Re: pracownie architektoniczne 13.11.06, 19:34 Google.... Szukamy w google.... www.architekci-mpp.pl/ archvision.ovh.org/ oraz: Limix. Biuro projektowo - kosztorysowe 0 25 758 71 91 05-300 Mińsk Mazowiecki, Wyszyńskiego 69 Odpowiedz Link
mmpio Re: pracownie architektoniczne 14.11.06, 20:44 po pierwsze dzięki:) po drugie google to nie wszystko;) po trzecie... mpp, znam także z kontaktów osobistych:] a stronka, ech, czy to napewno dobry pomysł żeby na stronce umieszczać jedynie adres?? szkoda gadać:] a rchivision... Nie powiem że jestem w szoku, to dość znane biuro, którego realizacje są często poruszane w dyskusjach a mi nawet nie przyszło do głowy, że mieszkam w tym samym mieście:] Jakoś tak drogą głupiej dedukcji > dobre biura to Warszawa to też tam umiejscawiałem:] Jak widać złe okazały się założenia:) Raz jeszcze dzieki serdeczne, nie omieszkam w najbliższej przyszłości złożyć tam wizyty:) Jak ktoś ma jeszcze jakąś niespodziankę to było by mi miło:) Odpowiedz Link
emeelka Re: pracownie architektoniczne 15.11.06, 18:51 Nie ma za co, życze powodzenia. Jak się na coś zdecydujesz to proszę napisz. Odpowiedz Link