maciong1 27.11.06, 20:51 Chociaż Radziszewski nie był moim ulobionym faworytem bo miałem/am nadzieję ze wygra Pokojski ale druga tura wyborów sprawiła ,że liczyłem na wygraną młodszego kandydata.Okazało się ,że wygrał socjalista Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciong1 Re: Lewicowy Sulejówek 30.11.06, 20:53 kaktus_71 napisał: > lepszy socjalista niż debil. HAHAHAHAH.Nie oceniaj kogoś swoją miarą Odpowiedz Link
patryk35a Re: Lewicowy Sulejówek 28.11.06, 14:25 Jestem zdecydowanym antykomunistą i antysocjalistą, ale przy wborze z jednej strony kłamca - ćwierćintelekt, z drugiej socjalista, wybrałem socjalistę Odpowiedz Link
obserwatorka15 Re: Lewicowy Sulejówek 28.11.06, 19:42 patryk35a napisał: > Jestem zdecydowanym antykomunistą i antysocjalistą, ale przy wborze z jednej > strony kłamca - ćwierćintelekt, z drugiej socjalista, wybrałem socjalistę j.w. Odpowiedz Link
maria156 Re: Lewicowy Sulejówek 28.11.06, 20:56 obserwatorka15 napisała: > patryk35a napisał: > > > Jestem zdecydowanym antykomunistą i antysocjalistą, ale przy wborze z jed > nej > > strony kłamca - ćwierćintelekt, z drugiej socjalista, wybrałem socjalistę > > j.w. Co wy mi tu towarzyszko kit wciskacie. Pewnie znowu żeście głosowali nie na tych co potrzeba. Odpowiedz Link
obserwatorka15 Re: Lewicowy Sulejówek 28.11.06, 21:57 maria156 napisała: > > Co wy mi tu towarzyszko ... jestem towarzyką tylko dla mojego męża. Dla ciebie Mario tylko obserwatorką Odpowiedz Link
maria156 Re: Lewicowy Sulejówek 28.11.06, 22:34 obserwatorka15 napisała: > maria156 napisała: > > > > Co wy mi tu towarzyszko ... > > jestem towarzyką tylko dla mojego męża. Dla ciebie Mario tylko obserwatorką Oj nieładnie towarzyszko, towarzyszko nieładnie - co o was aktyw powie? Odpowiedz Link
obserwatorka15 Re: Szydło z worka 29.11.06, 11:20 maria156 napisała: > Oj nieładnie towarzyszko, towarzyszko nieładnie - co o was aktyw powie? Jak widać autorka liczy się ze zdaniem aktywu! Wyszło szydło z worka... (tj. z wypowiedzi ) Odpowiedz Link
posik Lewicowy Sulejówek - intelektualna opozycja 29.11.06, 00:39 Po II wojnie z każdym rokiem rosła ilość członków Armii Krajowej a teraz coraz bardziej rośnie w siłę opozycja demokratyczna która obalała komunizm i totalitaryzm. Zwłaszcza w SLD już każdy jest byłym opozycjonistą. Szkoda że was wtedy z nami nie było :( Odpowiedz Link
plebskrzysztof Re: Lewicowy Sulejówek - intelektualna opozycja 29.11.06, 15:00 A tyś coś za jeden? Odpowiedz Link
maciong1 Re: Lewicowy Sulejówek - intelektualna opozycja 30.11.06, 20:52 Pewnie taki z długimi wąsami. Odpowiedz Link
maciong1 Re: Lewicowy Sulejówek - intelektualna opozycja 03.12.06, 23:06 opozycja do solidarnosci?to się zgadza Odpowiedz Link
posik Lewicowy Sulejówek - intelektualna opozycja 01.12.06, 01:35 Na pewno członek prawdziwej opozycji demokratycznej a nie "wirtualnej" albo "intelektualnej". Odpowiedz Link