norbercik75 19.02.07, 08:35 gdzie mozna kupic tanio parkiet? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salos1 Re: tani parkiet 19.02.07, 08:51 w kazdym kiosku, od poniedzialku do soboty kupisz parkiet po 3,5 zl za sztuke. To chyba tanio?? PS. taki sobie poniedzialkowy zarcik!!!!! Odpowiedz Link
acid.j Re: tani parkiet 20.02.07, 09:29 norbercik75 napisał: > gdzie mozna kupic tanio parkiet? Ja kupowałam parkiet w miejscowości Karpiska (za Kołbielą, w stronę Góry Kalwarii. Nie pamiętam ile płaciłam ale cena jak na mińskie warunki mieściła się w górnych granicach przedziału cenowego (kupowałam 4 lata temu) a w porównaniu do cen warszawskich była dużo niższa. W moim przypadku cena nie była aż tak ważna (ale bez przesady!). Bardziej zależało mi na jakości drewna...i trafiłam w dziesiątkę. Parkieciarz, który u mnie układał podłogę zachwalał jakość drewna...i miał rację. Po czterech latach użytkowania mogę stwierdzić, że z parkietem nic się nie dzieje. Drewno OK. Polecałam tego Pana już kilku osobom i wszystkie z zakupu są zadowolone...Polecam. Odpowiedz Link
norbercik75 Re: tani parkiet 28.02.07, 08:50 no hej bylam tam i jak zobaczylma drzewo to az mnie zatkalo, nie widzialam wczesniej az tak ladnego drzewa. kupimy od tego pana tylko niestety trzeba czekac az do czerwca na material :( ale poczekam bo warto Odpowiedz Link
napalony_buhaj Re: tani parkiet 12.03.07, 21:31 tylko mistrz Balcer z Kościelnej wysoka cena i rozeschnięta podłoga gwarantowana Odpowiedz Link